На головну Уряд УкраїниМапа сайту
 
 березня 2024 
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
Пошук
Розширений пошук»
 


    Герої не вмирають


 

 

 


 

 

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Погода в Україні

 

   MyCounter - Ваш счётчик 

 

 

Piccy.info - Free Image Hosting
Демидівська РДА

http://i.piccy.info/a3/2018-09-03-11-26/i9-12594733/500x299-r/i.gif

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я голови районної державної адміністрації від 29 жовтня 2012 року № 188


 

У К Р А Ї Н А

ДЕМИДІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА  АДМІНІСТРАЦІЯ

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

 

29 жовтня 2012 року                                                        № 188

Про стан виконавської дисципліни

та організації виконання завдань,

визначених документами органів

виконавчої влади вищого рівня  та 

голови  райдержадміністрації

у  ІІІ кварталі 2012 року

 

 Органами виконавчої   влади району  протягом ІІІ кварталу 2012 року  забезпечено    відповідний рівень виконавської дисципліни. Продовжувалась робота  з метою   забезпечення   своєчасного та якісного  виконання завдань, визначених актами і дорученнями Президента України, Кабінету Міністрів України, розпорядженнями і дорученнями  голів обласної   та  районної  державної  адміністрацій.

З метою покращення стану виконавської дисципліни та ефективності контролю за виконанням  завдань, визначених  органами виконавчої влади вищого рівня, розпорядженнями і дорученнями голів обласної та районної державних адміністрацій:

 

1.Довідку про стан виконавської дисципліни та організації виконання завдань, визначених документами органів виконавчої влади вищого рівня, голови та заступників голови райдержадміністрації у ІІІ кварталі 2012 року  взяти до відома і надіслати для відповідного реагування керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації, головам  сільських та  селищної  рад.

2.Керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації, головам сільських та селищної  рад:

2.1.Вжити додаткових заходів щодо покращення ефективності здійснення контролю за виконанням завдань, визначених документами органів виконавчої влади вищого рівня, розпорядженнями і дорученнями голови райдержадміністрації щодо  якості підготовки інформацій про хід виконання документів;

2

2.2. Забезпечити дотримання термінів подання інформацій про хід виконання розпоряджень і доручень голови райдержадміністрації, визначених планами контролю виконання документів;

2.3. Щокварталу розглядати стан виконавської дисципліни на нарадах, засіданнях виконкомів сільських та  селищної рад.

 

         3. Загальному відділу  апарату райдержадміністрації    продовжувати  щоденний моніторинг  виконання завдань, визначених  документами органів виконавчої влади  вищого рівня та голів обласної та районної державних адміністрацій.

 

4. Визнати такими, що втратило чинність, розпорядження голови райдержадміністрації від 22 .08.2012 №145  «Про стан виконавської дисципліни та організації виконання завдань, визначених документами органів виконавчої влади вищого рівня та голови райдержадміністрації у ІІ кварталі 2012 року».

 

5.Про хід виконання  розпорядження інформувати загальний відділ апарату райдержадміністрації до 20 січня  2013 року.

 

6.Контроль за виконанням   розпорядження залишаю за собою.

 

 

 

 

 

Голова адміністрації                                                                       В.Вінічук

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Голові районної

державної адміністрації

Вінічуку В.Д.

 

 

 

Довідка

про стан виконавської дисципліни та організації виконання завдань,

визначених документами органів виконавчої влади вищого рівня та голови райдержадміністрації, у ІІІ кварталі 2012 року

 

 

Протягом ІІІ кварталу 2012 року в органах виконавчої влади району в цілому забезпечено відповідний рівень виконавської дисципліни.

Загальним відділом апарату   райдержадміністрації   проводилась відповідна робота  щодо вдосконалення організації контролю за виконанням документів  органів виконавчої влади вищого рівня, розпоряджень та доручень голови райдержадміністрації.

Аналіз стану виконавської дисципліни в структурних підрозділах райдержадміністрації, сільських та селищній радах за липень-вересень 2012 року свідчить про те, що  вживаються конкретні заходи   з  метою недопущення  порушень встановлених термінів інформування, підготовки неякісних інформацій. Покращилась робота структурних підрозділів  райдержадміністрації щодо виконання документів  органів виконавчої влади вищого рівня. Всі документи, що направляються в облдержадміністрацію та її структурні  підрозділи  направляються у передбачені в документах терміни, але в  липні   місяці   2012 року  було  подано  одну  інформацію з порушенням  терміну  інформування на  доручення голови облдержадміністрації від 26.08.2012 №дор312/01-60/12. Забезпечується також дотримання вимог щодо форми  і змісту, визначених документами  облдержадміністрації.

Впродовж ІІІ кварталу 2012 року до районної державної адміністрації надійшло від органів влади вищого рівня 431 документ.

На виконання вищевказаних документів загальним відділом апарату  райдержадміністрації направлено до органів влади вищого рівня 934 інформацій. Порушень термінів інформування не допущено.

Відповідно до контрольних розділів щомісячних планів роботи райдержадміністрації та планів контролю виконання документів проаналізовано інформації про хід виконання 26 розпоряджень та 4 доручення голови районної державної адміністрації.

          З метою аналізу виконання розпоряджень голів обласної та районної державних адміністрацій згідно з планом роботи райдержадміністрації  при першому заступнику та заступниках голови райдержадміністрації проводились «дні контролю»:

        

 

4

Липень 2012 року - розпорядження голови райдержадміністрації від 06.08.2010 №171 «Про удосконалення діяльності культурно-дозвілллєвих комплексів»;

         Серпень 2012 року - розпорядження голови райдержадміністрації від 12.05.2009 №113 «Про  програму розвитку вулиць і доріг комунальної власності Демидівського району на 2009-2013 роки»;

         Вересень 2012 року - розпорядження голови райдержадміністрації від 28.12.2010 року № 291 «Про програму  розвитку малого підприємництва  в Демидівському районі на 2011-2012 роки».

З метою вивчення стану виконавської дисципліни та надання практичної допомоги, загальним відділом  апарату  райдержадміністрації в ІІІ кварталі 2012 року  проведено 2 перевірки  за виконанням документів органів виконавчої влади вищого рівня (Хрінницька сільська рада, відділ містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства) за результатами яких підготовлено довідки з відповідними   пропозиціями  та рекомендаціями.

          У порядку контролю на засіданнях  колегії райдержадміністрації у ІІІ кварталі 2012 року заслухано 9 звітів керівників органів виконавчої влади району, а також один звіт Хрінницького сільського голови щодо виконання ними делегованих повноважень  органів виконавчої влади за квартал у різних сферах та галузях. За  результатами  розгляду питань  на засіданнях колегії райдержадміністрації прийнято 6 розпоряджень голови райдержадміністрації.

          Здійснюється контроль за виконанням протокольних доручень за результатами оперативних нарад при голові райдержадміністрації. Зокрема, протягом  ІІІ кварталу 2012 року проведено  7 оперативних нарад, за результатами  яких головою  райдержадміністрації дано 7 протокольних доручень. 

Забезпечено контроль за надходженням інформацій від виконкомів сільських та селищної рад, структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади про хід виконання розпоряджень та  доручень голови райдержадміністрації. Щоквартально аналізується стан виконавської дисципліни виконкомів сільських та селищної рад, структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів виконавчої влади, в питанні інформування на документи органів виконавчої влади вищого рівня. Постійно ведуться реєстри надходження інформацій про хід виконання розпоряджень та доручень голови райдержадміністрації від усіх виконавців.

            За ІІІ квартал  2012 року  виконкоми сільських та селищної рад надіслали в райдержадміністрацію 168 інформацій, у яких висвітлили хід виконання 17 розпоряджень голови райдержадміністрації.

            Протягом ІІІ кварталу 2012 року в адміністрацію від структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів виконавчої влади надійшло 144 інформацій про хід виконання розпоряджень голови райдержадміністрації.

5

            Найбільший обсяг інформування в ІІІ кварталі 2012 року  про хід виконання розпоряджень голови райдержадміністрації зареєстровано у відділах освіти  (Романовська В.В.), культури та туризму (Катерняк Н.М.), у справах сім»ї та молоді  ( Ковальчук А.В.), управлінні праці та соціального захисту населення (Прендецька  Т.В.).  З цим завданням вони справились у встановлені терміни.

            Протягом  ІІІ кварталу 2012 року в райдержадміністрацію  надійшло 56 розпоряджень голови облдержадміністрації ( в т.ч. з контрольними термінами інформування 19), на  виконання  яких прийнято  17 розпоряджень голови  райдержадміністрації.

             В серпні  місяці проведено  колегію районної державної адміністрації про стан виконавської дисципліни  та організацію виконання завдань, визначених документами  органів виконавчої влади вищого рівня, розпорядженнями та дорученнями голів обласної та районної державних адміністрацій у ІІ кварталі 2012 року, де зроблено аналіз  виконання документів в структурних  підрозділах  райдержадміністрації, сільських та селищної радах.

Незважаючи на ряд вжитих організаційних і методичних заходів, спрямованих на удосконалення контролю за виконанням документів ще не вдається суттєво посилити контроль за якісним виконанням вимог цих документів сільськими та селищною радами. В окремих інформаціях не спостерігається глибокий аналіз  виконання  документа –   Боремельська, Малівська, Рогізненська, Золочівська   сільські ради.

         Крім цього, районною державною адміністрацією відстежувалася своєчасність реагування виконкомами сільських та селищної рад на розпорядження і доручення голови районної державної адміністрації.

          За цей час проконтрольовано своєчасність виконання близько 26 розпоряджень і 4 доручень голови районної державної адміністрації, у розрізі кожної сільської та селищної рад, структурних підрозділів райдержадміністрації. Та  все ще продовжують мати місце порушення терміну виконавської дисципліни це: Боремельська сільська рада – 2, Золочівська сільська рада - 1, Ільпибоцька сільська рада -1, Княгининська сільська рада -1, Малівська сільська рада – 2, Рогізненська сільська рада – 1, РЦ СССДМ – 1.  Не  подано  інформацій: Боремельська сільська рада – 1,  Вербенська сільська рада –1, РВ УМВС – 1, відділ містобудування, архітектури та житлорво-комунального господарства райдержадміністрації – 8, ВПУ-25-1, ВУЖКГ-3, районний сектор управління Держтехногенбезпеки-1.

Практично на всі документи органів виконавчої влади вищого рівня, в яких  встановлено завдання місцевим органам влади, готуються проекти розпоряджень голови райдержадміністрації. Розпорядження  голови райдержадміністрації  приймаються протягом місяця з дати підписання документа, або  в термін визначений документом органів виконавчої влади вищого рівня і доводяться до структурних підрозділів райдержадміністрації, сільських та селищній радах відповідно до вимог  Регламенту.

 

6

         Оскільки планування у значній мірі визначає діяльність органів виконавчої влади, їх дієвість і результатність, то включення до планів роботи розділів щодо контролю  за виконанням розпоряджень голів обласної та районної  державних адміністрацій, рішень виконкому сприятиме поліпшенню  виконавської дисципліни.

Робота щодо підвищення рівня виконавської дисципліни  та відповідальності за своєчасне і якісне виконання документів органів виконавчої влади вищого рівня, розпоряджень, доручень голови райдержадміністрації продовжується.

Враховуючи вищевикладене вважаю за доцільне зміст даної довідки довести до  відома  керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, сільських та селищного голів для вжиття дієвих заходів щодо  поліпшення стану виконання документів органів виконавчої влади вищого рівня.

 

 

 

 

Заступник голови

райдержадміністрації                                                                                     Н.Савич

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Реєстрація
Логін
Пароль
Реєстрація
Опитування

Лицензія Creative Commons

Весь контент доступний за

ліцензією Creative Commons

 Attribution 4.0 International license.

 

http://i.piccy.info/i9/a3a611658106e2cf8d2009ce55fb2344/1536133737/3956/1265109/fcb.png



 

 

 

 

 

 

 

http://i.piccy.info/i9/6e249a829d5195bf05b41fa8102168b2/1479993050/27037/1093076/BPD.jpg

 

 

 

 

 

 

 http://i.piccy.info/i9/e84218c5ce02d1763309b70fb69e1e92/1503300762/92251/1159358/uamap.jpg

 

http://i.piccy.info/i9/c4b9f45f44159dde3a71e6b4077422a5/1474467380/151222/1070329/3B1.png

Запитання | Адміністратор
Інформаційний супровід: pressa1@rv.gov.ua Тех. підтримка: forweb@rv.gov.ua  ©  Рівненська обласна державна адміністрація
 
 

Що треба знати про новий коронавірус?

Національна служба здоров'я України

 

Телефон довіри Рівненської облдержадміністрації

працює щоденно

з понеділка по п»ятницю (крім святкових, неробочих і вихідних днів) з 10.00 до 17.00 (обідня перерва з 13.00 до 14.00) за абонентським номером (0362) 695318.