На головну Уряд УкраїниМапа сайту
 
 квітня 2024 
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
Пошук
Розширений пошук»
 


    Герої не вмирають


 

 

 


 

 

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Погода в Україні

 

   MyCounter - Ваш счётчик 

 

 

Piccy.info - Free Image Hosting
Демидівська РДА

http://i.piccy.info/a3/2018-09-03-11-26/i9-12594733/500x299-r/i.gif

Розпорядження голови райдержадміністрації від 01 вересня 2014 року №184


 УКРАЇНА

 ДЕМИДІВСЬКА  РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

 

 01 вересня 2014  року

 

   № 184

Про організацію проведення в районі призову громадян України на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань у жовтні-листопаді 2014 року

 

                                                           

На виконання статті 27 Закону України „Про місцеві державні адміністрації”, статей 15, 16, 38, 43 Закону України “Про військовий обов'язок і військову службу”, розділу VI Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.03.2002 №352, Указу Президента України від 01.05.2014 №447/2014 "Про заходи щодо підвищення обороноздатності держави", розпорядження голови облдержадміністрації від 5 травня 2014 року №137 „Про організацію проведення в області чергових призовів громадян України на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань у 2014 році” та з метою забезпечення призову громадян України на строкову військову службу в жовтні-листопаді 2014 року:

1. Організувати і провести у вересні 2014 року підготовчі заходи, а в жовтні-листопаді 2014 року призов і відправку на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань громадян України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 18 років, та старших осіб, які не досягли 25-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку   від призову на строкову військову службу.

         2. Затвердити основний і резервний  склад  районної призовної комісії  згідно з додатком  1.   

За рішенням голови комісії в роботі комісії при розгляді питань, пов’язаних з добором призовників на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань, можуть брати участь їх представники та інші спеціалісти з правом дорадчого голосу.

Комісія правомочна за умови участі у її роботі не менше 2/3 складу.

          3. Медичний огляд призовників проводити складом позаштатної військово-лікарської комісії Млинівського районного військового комісаріату в Демидівському районі, затвердженої розпорядженням голови Демидівської райдержадміністрації від 28 листопада 2013 року № 234, згідно з графіком визначеним в додатку 2.

         4. Засідання  районної  призовної  комісії  проводити  з 13.00 до 16.00 з     1 жовтня по 30 листопада 2014 року в приміщенні поліклініки  центральної районної лікарні згідно з графіком засідань районної призовної комісії, наведеним в додатку 3.

       5. Рекомендувати керівникам підприємств, установ, організацій своєчасно надавати транспорт за заявками сільських голів для доставки призовників у районний військовий комісаріат та на обласний збірний пункт с.Здовбиця Здолбунівського району відповідно до розрахунку, визначеного у додатку  4.

       6. Відділам освіти, молоді та спорту, культури та туризму райдержадміністрації, сектору взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної та режимно-секретної роботи  апарату райдержадміністрації спільно з Млинівським районним військовим комісаріатом, сільськими та селищним головами протягом  вересня 2014 року провести в районі  урочисті проводи   юнаків на військову  строкову службу.                                                                                                                                 

      7. Військовому комісару Млинівського районного військового комісаріату:

      7.1. До 3 вересня 2014 року розробити та погодити з головним лікарем центральної районної лікарні графік  проходження   призовниками  медичного   огляду; 

      7.2. До 6 вересня 2014 року провести інструктивно-методичне заняття з сільськими головами, лікарями, технічними працівниками та іншим   обслуговуючим персоналом, який залучається для роботи на призовній дільниці.

      7.3. До 9 вересня 2014 року підготувати до роботи районну призовну дільницю.

      7.4. Провести відправку призовників на обласний збірний пункт, згідно зі встановленими планом термінами.

      8. Начальнику Демидівського відділення міліції Млинівського районного відділу (з обслуговування  Демидівського та Млинівського районів) управління Міністерства внутрішніх справ України в Рівненській області:

      8.1 Під час призову у семиденний строк повідомляти районний військовий комісаріат про призовників, щодо яких ведеться дізнання або досудове слідство.

      8.2 Відповідно до чинного законодавства надавати допомогу районному військовому комісаріату щодо проведення розшуку призовників, які ухиляються від прибуття на призовну комісію.

      8.3 У дні відправки призовників на строкову військову службу забезпечити додержання громадського порядку на призовній дільниці, виділивши для чергування необхідну кількість працівників міліції та перевіряти списки призовників на відправку для виявлення призовників, щодо яких ведеться дізнання або досудове слідство.

      9. Сільським  та селищному  головам забезпечити  своєчасне прибуття призовників  під керівництвом  військового обліковця сільської, селищної ради для проходження районної призовної комісії  та для відправки  на обласний  збірний  пункт  згідно повісток Млинівського районного військового  комісаріату.

      10.  Головному лікарю центральної районної лікарні:

      10.1 Забезпечити призовну дільницю необхідним медико – санітарним майном, медичними інструментами та медикаментами для оснащення лікарських кабінетів;

       10.2 Організувати медичний огляд призовників;

       10.3  Забезпечити проведення всім особам призовного віку аналізів та досліджень визначених п.2.5. наказу МОУ від 14.08.2008р №402.

       10.4 Для стаціонарного обстеження призовників виділити в стаціонарному відділенні центральної районної лікарні 10 ліжко-місць;

       10.5 Під час проведення призову у триденний строк повідомляти районний військовий комісаріат про громадян призовного віку, які перебувають на стаціонарному лікуванні;

    10.6  У день відправки призовників на обласний збірний пункт забезпечити

їх  огляд  лікарями  терапевтом,   дерматологом   і   лікарем - членом   призовної

        комісії.

       10.7. Забезпечити явку секретаря районної призовної комісії на період проведення призову для виконання своїх функціональних обов’язків.

            11. Військовому комісару районного військового комісаріату про хід виконання розпорядження інформувати райдержадміністрацію до 01 грудня 2014 року.

       12. Розпорядження голови райдержадміністрації від 07 травня 2014 року   № 96 „Про організацію проведення в районі чергових призовів громадян України на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань у 2014 році” із змінами, внесеними розпорядженням голови райдержадміністрації від 06 червня 2014 року № 114 „Про внесення змін до розпорядження голови райдержадміністрації від 07 травня 2014 року № 96” визнати таким, що втратило чинність.

       13. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника голови районної державної адміністрації. Левшенюка Б.М.

 

 

 

Голова адміністрації                                                             С.Радченко

 

 

                                                                          

 

 

                                                                                 Додаток 1

до розпорядження голови

райдержадміністрації

01.09.204  №184                                                

 

 

СКЛАД

районної призовної комісії

 

Левшенюк Богдан             - перший заступник голови райдержадміністрації,

Миколайович                                голова  комісії  

 

Грабовець Оксана                     - медсестра поліклініки центральної районної

Володимирівна                           лікарні, секретар комісії

 

                 Члени  комісії:

 

Загоруйко Аліна                         -  головний спеціаліст відділу з питань праці та

Михайлівна                                   сімейної політики управління соціального захисту  населення райдержадміністрації

                                                 

Кононов Анатолій               - Млинівський районний військовий  комісар

Васильович

 

Панчук Світлана                       - лікар, який організовує  роботу медичного                                Анатоліївна                          персоналу центральної районної лікарні для                                                     медичного огляду   призовників

 

Собчук Віктор                              - заступник начальника Демидівського селищного                      Михайлович                                 відділення міліції Млинівського районного               

                                                      відділу управління Міністерства внутрішніх 

                                                      справ України в Рівненській області (за згодою)            

 

Стасюк Валерій                            - начальник відділу освіти, молоді та Олександрович                                спорту   райдержадміністрації

                        

                                             РЕЗЕРВНИЙ СКЛАД

                                         районної призовної комісії

 

Савич Наталія                        -  керівник апарату райдержадміністрації,

В’ячеславівна                              голова комісії

 

Бакалейко Ольга                      - медсестра поліклініки центральної районної

Василівна                                  лікарні, секретар комісії   

                                                   Члени комісії:

 

Дубенська Софія                     - лікар, який організовує  роботу медичного

Іванівна                                      персоналу центральної районної лікарні для

  медичного огляду призовників

 

Зінченко Леонід                            - начальник Демидівського селищного                      Юрійович                                     відділення міліції Млинівського районного               

                                                      відділу управління Міністерства внутрішніх 

                                                      справ України в Рівненській області (за згодою)

 

Соловйов Едуард              -  начальник відділення комплектування та

Іванович                                      призову – заступник  військового комісара

   Млинівського районного військового комісаріату

                  

Синіцька Людмила             -  методист-психолог відділу освіти, молоді

Михайлівна                                 та спорту райдержадміністрації

 

                          

Хомич Олександр             -  інспектор відділу освіти, молоді та спорту

Миколайович                               райдержадміністрації

 

 

 

 

 

Керівник апарату

райдержадміністрації                                                                 Н.Савич                                                       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додаток 2

до розпорядження голови

райдержадміністрації

01.09.2014  №184                                                

 

ГРАФІК

проходження призовниками Демидівського району

медичного огляду під час осіннього призову 2014 року

 

№п/п

Дата

Сільська рада

Перша черга

1.                  

09.09.14

Княгинине, Малеве, Вовковиї

2.                  

10.09.14

Рогізне, Хрінники, Золочівка, Ільпибоки

3.                  

11.09.14

Боремель, Вербень, Гл. Долина, Рудка

4.                  

12.09.14

Демидівка

Друга черга

5.                  

15.09.14

Княгинине, Малеве, Вовковиї

6.                  

16.09.14

Рогізне, Хрінники, Золочівка, Ільпибоки

7.                  

17.09.14

Боремель, Вербень, Гл. Долина, Рудка

8.                  

18.09.14

Демидівка

9.                  

24.09., 08.10., 15.10., 22.10., 29.10., 05.11., 12.11., 19.11., 26.11.,  28.11.2014р.

 резервні дні

 

 

 

 

Керівник апарату

райдержадміністрації                                                                 Н.Савич   

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                 Додаток 3

до розпорядження голови

райдержадміністрації

 01.09.2014   №184                                                   

 

ГРАФІК

проходження призовниками Демидівського району

призовної комісії під час осіннього призову 2014 року

 

№ п/п

Дата

Сільська рада

Перша черга

1.                  

02.10.14

Княгинине, Малеве, Вовковиї

2.                  

08.10.14

Рогізне, Хрінники, Золочівка, Ільпибоки

3.                  

15.10.14

Боремель, Вербень, Гл. Долина, Рудка

4.                  

22.10.14

Демидівка

Друга черга

5.                   

05.11.14

Княгинине, Малеве, Вовковиї, Демидівка

6.                   

12.11.14

Рогізне, Хрінники, Золочівка, Ільпибоки, Демидівка

7.                   

19.11.14

Боремель, Вербень, Гл. Долина, Рудка, Демидівка

8.                   

03.10., 10.10., 17.10., 24.10., 29.10., 31.10., 07.11., 14.11., 21.11., 26.11., 28.11.2014р.

 резервні дні

 

 

Керівник апарату

райдержадміністрації                                                                 Н.Савич   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додаток 4

до розпорядження голови

райдержадміністрації

01.09.2014 №184

 

 

РОЗРАХУНОК

виділення автотранспорту

для доставки призовників на обласний збірний пункт

 

 

п/п

Найменування

Кількість відправок

Тип техніки

1

Відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації

10

автобус

Всього:

10

автобус

 

 

 

 

 

Керівник апарату

райдержадміністрації                                                           Н.Савич   

                                                        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Реєстрація
Логін
Пароль
Реєстрація
Опитування

Лицензія Creative Commons

Весь контент доступний за

ліцензією Creative Commons

 Attribution 4.0 International license.

 

http://i.piccy.info/i9/a3a611658106e2cf8d2009ce55fb2344/1536133737/3956/1265109/fcb.png



 

 

 

 

 

 

 

http://i.piccy.info/i9/6e249a829d5195bf05b41fa8102168b2/1479993050/27037/1093076/BPD.jpg

 

 

 

 

 

 

 http://i.piccy.info/i9/e84218c5ce02d1763309b70fb69e1e92/1503300762/92251/1159358/uamap.jpg

 

http://i.piccy.info/i9/c4b9f45f44159dde3a71e6b4077422a5/1474467380/151222/1070329/3B1.png

Запитання | Адміністратор
Інформаційний супровід: pressa1@rv.gov.ua Тех. підтримка: forweb@rv.gov.ua  ©  Рівненська обласна державна адміністрація
 
 

Що треба знати про новий коронавірус?

Національна служба здоров'я України

 

Телефон довіри Рівненської облдержадміністрації

працює щоденно

з понеділка по п»ятницю (крім святкових, неробочих і вихідних днів) з 10.00 до 17.00 (обідня перерва з 13.00 до 14.00) за абонентським номером (0362) 695318.