На головну Уряд УкраїниМапа сайту
 
 березня 2024 
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
Пошук
Розширений пошук»
 


    Герої не вмирають


 

 

 


 

 

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Погода в Україні

 

   MyCounter - Ваш счётчик 

 

 

Piccy.info - Free Image Hosting
Демидівська РДА

http://i.piccy.info/a3/2018-09-03-11-26/i9-12594733/500x299-r/i.gif

Розпорядження голови районної державної адміністрації від 30 серпня 2017 року №252


УКРАЇНА

 ДЕМИДІВСЬКА  РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

 

30 серпня 2017 року                                            

                 №252

Про організацію та проведення в районі чергового призову громадян України на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань у жовтні-листопаді 2017 року

 

 

На виконання статті 27 Закону України “Про місцеві державні адміністрації”, статей 15, 16, 38, 43 Закону України “Про військовий обов'язок і військову службу”, розділу VI Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 березня 2002 року №352, Указу Президента України від 24 лютого 2017 року №44/2017 “Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2017 році”, Положення про військово-лікарську експертизу в Збройних Силах України, затвердженого наказом Міністра оборони України від 14 серпня 2008 року №402, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 17 листопада 2008 р. за №1109/15800, розпорядження голови обласної державної адміністрації від 28.02.2017 №126 ”Про організацію та проведення в області призовів громадян України на строкову військову службу у 2017 році” та з метою забезпечення призову громадян України на строкову військову службу в жовтні-листопаді 2017 року:

1.  Затвердити основний і резервний склад районної призовної комісії згідно з додатком 1. Резервний склад районної призовної комісії залучати лише у випадку хвороби або іншої поважної причини відсутності членів основного складу комісії.

2.  На засідання призовної комісії викликати категорію призовників, яку визначено ч.1 ст.15 Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу”.

3.  Організувати і провести у вересні підготовчі заходи, а в жовтні-листопаді 2017 року призов і відправку на строкову військову службу до лав Збройних Сил України та інших військових формувань придатних за станом здоров’я до військової служби в мирний час громадян України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилось 20 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу.

4.  Медичний огляд призовників проводити складом позаштатної військово-лікарської комісії Млинівського районного військового комісаріату (крім лікаря-гінеколога) в приміщенні поліклінічного відділення КЗ “Демидівська центральна районна лікарня” відповідно до графіку, визначеного в додатку 2. Засідання районної призовної комісії проводити в приміщенні клубу КЗ “Демидівська центральна районна лікарня” згідно з графіком засідань, визначеного в додатку 3.

5.   Сільським та селищній радам району, керівникам організацій, підприємств та установ:

5.1.         Забезпечити оповіщення та своєчасне прибуття призовників для проходження медичного огляду та на засідання районної призовної комісії згідно визначених графіків.

5.2.         Забезпечити оповіщення та своєчасне прибуття призовників у Млинівський районний військовий комісаріат для відправки на обласний збірний пункт відповідно до повісток Млинівського районного військового комісаріату.

5.3.         Сприяти в проведенні медичного обстеження призовників та вести контроль за його проходженням.

6.  Директору Демидівського ВПУ №25 та начальнику відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації в період проведення призову направити в розпорядження Млинівського районного військового комісаріату технічних працівників.

7.  Головному лікарю КЗДемидівська центральна районна лікарня:       

7.1.         Забезпечити медичний персонал, що залучається до огляду призовників необхідним медико-санітарним майном, медичними інструментами та медикаментами для оснащення лікарських кабінетів.

7.2.         Організувати та провести медичний огляд, аналізи та дослідження особам призовного віку відповідно до Положення про військово-лікарську експертизу в Збройних Силах України, затвердженого наказом Міністра оборони України від 14 серпня 2008 року №402, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 17 листопада 2008 р. за №1109/15800.

7.3.         Для стаціонарного обстеження призовників виділити в стаціонарному відділенні КЗДемидівська центральна районна лікарня10 ліжко-місць.

7.4.         Під час проведення призову у триденний строк повідомляти Млинівський районний військовий комісаріат про громадян призовного віку, які перебувають на стаціонарному лікуванні.

7.5.         В дні відправок призовників на обласний збірний пункт забезпечити  їх огляд лікарями терапевтом, дерматологом і лікарем-членом районної призовної комісії.

7.6.         Забезпечити явку секретаря районної призовної комісії на період проведення призову для виконання своїх функціональних обов’язків.

8.  Начальнику Демидівського відділення поліції Дубенського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Рівненській області відповідно до чинного законодавства надавати допомогу Млинівському районному військовому комісаріату щодо проведення розшуку призовників, які ухиляються від прибуття у Млинівський районний військовий комісаріат за викликом.

9.  Відділу культури та туризму райдержадміністрації, відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації спланувати і спільно з Млинівським районним військовим комісаріатом, сільськими та селищною радами провести в жовтні 2017 року урочисті проводи на військову службу.

10.  Військовому комісару Млинівського районного військового комісаріату провести відправку призовників на обласний збірний пункт згідно зі встановленими планом термінами.

11.  Рекомендувати керівникам підприємств, установ та організацій своєчасно надавати транспорт за заявками сільських та селищного голів для доставки призовників у Млинівський районний військовий комісаріат та на обласний збірний пункт відповідно до розрахунку, визначеного у додатку 4.

12.  Про хід виконання розпорядження інформувати райдержадміністрацію до 10 грудня 2017 року.

13.  Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника голови районної державної адміністрації Шелеста П. В.

 

 

 

 

 

Голова адміністрації

Б. Левшенюк

 

 


 

Додаток 1

до розпорядження голови

райдержадміністрації

30.08.2017 №252

 

СКЛАД

районної призовної комісії

 

Шелест

Петро Володимирович

перший заступник голови райдержадміністрації, голова комісії

 

Грабовець

Оксана Володимирівна

медична сестра поліклініки КЗ Демидівська центральна районна лікарня, секретар комісії

 

Артемюк

Олександр Леонтійович

військовий комісар Млинівського районного військового комісаріату

 

Панчук

Світлана Анатоліївна

завідуюча поліклініки КЗ Демидівська центральна районна лікарня

 

Рослюк

Надія Михайлівна

завідуюча районним методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації

 

Синіцька

Людмила Михайлівна

завідуюча психолого-медико-педагогічною консультацією відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації

 

Цимбалюк

Сергій Петрович

начальник сектору превенції Демидівського відділення поліції Дубенського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Рівненській області (за згодою)

 

РЕЗЕРВНИЙ СКЛАД

районної призовної комісії на випадок хвороби, або відсутності з інших поважних причин членів основного складу

 

Савич

Наталія Вячеславівна

керівник апарату райдержадміністрації, голова комісії

 

Дишкант

Зоряна Богданівна

старша медична сестра поліклініки КЗ Демидівська центральна районна лікарня, секретар комісії

Волочаєв

Олександр Юрійович

заступник начальника Демидівського відділення поліції Дубенського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Рівненській області (за згодою)

 

Гусаревич

Олег Миколайович

методист відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації

 

Загоруйко

Аліна Михайлівна

головний спеціаліст відділу з питань праці та сімейної політики управління соціального захисту населення райдержадміністрації

 

Ситинський

Олександр Олександрович

лікар-терапевт КЗ Демидівська центральна районна лікарня

 

Тимощук

Андрій Леонідович

заступник військового комісара – начальник мобілізаційного відділення Млинівського районного військового комісаріату

 

 

 

 

 

 

Перший заступник

голови адміністрації

 

П. Шелест


 

Додаток 2

до розпорядження голови

райдержадміністрації

30.08.2017 №252

 

 

ГРАФІК

проходження призовниками Демидівського району

військово-лікарської комісії під час призову в жовтні-листопаді 2017 року

 

№ п/п

Дата

Сільські, селищна ради

Перша черга

1.      

11.09.2017

Глибокодолинська, Ільпибоцька, Княгининська, Рогізненська, Рудківська, Хрінницька

2.      

12.09.2017

Боремельська, Вовковиївська

3.      

13.09.2017

Демидівська, Вербенська

Друга черга

4.     

14.09.2017

Глибокодолинська, Ільпибоцька, Княгининська, Рогізненська, Рудківська, Хрінницька

5.      

15.09.2017

Боремельська, Вовковиївська

6.      

18.09.2017

Демидівська, Вербенська

7.      

19, 20, 21, 22, 25, 26, 27, 28, 29 вересня, 03, 10, 17, 24, 31 жовтня 07, 14, 21, 28, листопада 2017 року

 резервні дні

 

 

 

 

 

Перший заступник

голови адміністрації

 

П. Шелест


 

Додаток 3

до розпорядження голови

райдержадміністрації

30.08.2017 №252

 

 

ГРАФІК

проходження призовниками Демидівського району

призовної комісії під час призову в квітні-травні 2017 року

 

№ п/п

Дата

Сільські, селищна ради

1.             

03.10.2017

Боремельська, Вербенська, Вовковиївська, Глибокодолинська, Демидівська, Ільпибоцька, Княгининська, Рогізненська, Рудківська, Хрінницька

2.             

06.10.2017

3.             

13.10.2017

4.             

20.10.2017

5.             

27.10.2017

6.             

03.11.2017

7.             

10.11.2017

8.             

17.11.2017

9.              

24.11.2017

10.         

30.11.2017

11.         

04, 09, 16, 23, 30 жовтня,

6, 13, 20, 27 листопада

2017 року

 резервні дні

 

 

 

 

 

Перший заступник

голови адміністрації

 

П. Шелест

 


 

Додаток 4

до розпорядження голови

райдержадміністрації

30.08.2017 №252

 

 

РОЗРАХУНОК

виділення автотранспорту

для доставки призовників на обласний збірний пункт

 

№ п/п

Назва підприємства, установи, організації

Кількість відправок

Тип техніки

1.

Відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації

10

автобус

ВСЬОГО:

10

автобус -10

 

 

 

 

 

Перший заступник

голови адміністрації

 

П. Шелест

 





Реєстрація
Логін
Пароль
Реєстрація
Опитування

Лицензія Creative Commons

Весь контент доступний за

ліцензією Creative Commons

 Attribution 4.0 International license.

 

http://i.piccy.info/i9/a3a611658106e2cf8d2009ce55fb2344/1536133737/3956/1265109/fcb.png



 

 

 

 

 

 

 

http://i.piccy.info/i9/6e249a829d5195bf05b41fa8102168b2/1479993050/27037/1093076/BPD.jpg

 

 

 

 

 

 

 http://i.piccy.info/i9/e84218c5ce02d1763309b70fb69e1e92/1503300762/92251/1159358/uamap.jpg

 

http://i.piccy.info/i9/c4b9f45f44159dde3a71e6b4077422a5/1474467380/151222/1070329/3B1.png

Запитання | Адміністратор
Інформаційний супровід: pressa1@rv.gov.ua Тех. підтримка: forweb@rv.gov.ua  ©  Рівненська обласна державна адміністрація
 
 

Що треба знати про новий коронавірус?

Національна служба здоров'я України

 

Телефон довіри Рівненської облдержадміністрації

працює щоденно

з понеділка по п»ятницю (крім святкових, неробочих і вихідних днів) з 10.00 до 17.00 (обідня перерва з 13.00 до 14.00) за абонентським номером (0362) 695318.