На головну Уряд УкраїниМапа сайту
 
 березня 2024 
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
Пошук
Розширений пошук»
 


    Герої не вмирають


 

 

 


 

 

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Погода в Україні

 

   MyCounter - Ваш счётчик 

 

 

Piccy.info - Free Image Hosting
Демидівська РДА

http://i.piccy.info/a3/2018-09-03-11-26/i9-12594733/500x299-r/i.gif

Новини

RSS 2.0

21 січня 2020
Українці вивчатимуть цифрову грамотність за допомогою серіалу
21 січня 2020 року запрацювала в тестовому режимі Національна онлайн-платформа з цифрової грамотностіhttps://osvita.diia.gov.ua/. Офіційний запуск онлайн-платформи відбудеться 30 січня.
Детальнiше »
21 січня 2020
Звернення голови облдержадміністрації Віталія Коваля з нагоди Дня Соборності України
Дорогі краяни!

Щиро вітаю з національним та державним святом - Днем Соборності України - символом єднання, одвічного прагнення українського народу жити у незалежній, об'єднаній державі.

Вшановуючи традиції, наш моральний обов'язок берегти світлу пам'ять усіх жертв, упродовж століть принесених українським народом на вівтар незалежності, соборності та державності
Детальнiше »
21 січня 2020
Привітання голови райдержадміністрації Василя Доманського з Днем Соборності України

 Шановні жителі району!

Вітаю  вас із визначним українським державним святом –

Днем Соборності України!

           22 січня 1919 року відбулась історична подія, яку віками втілювали наші пращури – об’єдналися Київ і Львів, Схід і Захід України. Відтоді День Соборності нам нагадує про те, що сила нашої Батьківщини – в єднанні. І не лише територій, а дій і сердець.

Детальнiше »
20 січня 2020
Молодь Рівненщини може отримати премію за свої досягнення

Міністерство культури, молоді та спорту України розпочало прийом заявок на здобуття урядової премії за особливі досягнення молоді у розбудові України.

Дедлайн подачі - 1 березня 2020 року.

Детальнiше »
20 січня 2020
Заклади профосвіти Рівненщини готуються до проведення Днів відкритих дверей

Заклади професійної освіти Рівненщини підготували графік проведення Днів відкритих дверей – традиційних зустрічей приймальних комісій зі вступниками.

Детальнiше »
20 січня 2020
Рівнянам – про реформу зайнятості в Україні

Зростання кількості офіційних робочих місць з вищою оплатою, простіше працевлаштування та комфортні умови роботи – основні орієнтири нового законопроекту «Про працю», розробленого в рамках комплексної реформи зайнятості в Україні.

Детальнiше »
17 січня 2020
ЦРЛ Рівненщини перетворяться на лікарні інтенсивного лікування

На  Рівненщині відбудуться зміни у системі другого та третього рівня надання медичної допомоги. Таким чином продовжиться реформування охорони здоров’я у регіоні. В області створять один госпітальний округ та одну госпітальну раду.

Такі зміни затвердив Кабінет Міністрів України.

Детальнiше »
16 січня 2020
Рівненщина має високі показники готовності до другого етапу медреформи – міністр Зоряна Скалецька

Рівненській області автономізовано 96,8% закладів, котрі надають екстрену, вторинну та третинну допомогу. Більшість лікарень вже зареєстровані в електронній системі охорони здоров’я. Триває робота над комп’ютеризацією закладів.

Детальнiше »
16 січня 2020
В Україні планують відремонтувати за рік не менше 4 тис. км доріг

Кабінет Міністрів на своєму засіданні затвердив Дорожню стратегію-2020.

“Це великий план на 2020 рік. Перш за все це стосується доріг національного значення. Клаптикові ремонти мають відійти у минуле, натомість буде комплексне якісне дорожнє будівництво”, - сказав Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук.

Детальнiше »
16 січня 2020
Які медичні послуги будуть безкоштовними вже з 1 квітня

Зовсім скоро більшість медичних послуг в Україні будуть безкоштовними для людей. Для цього Уряд ухвалив Програму медичних гарантій. Це друга ланка реформи. Що це означає?

Детальнiше »
16 січня 2020
Президент України підписав Указ про призов у 2020 році на строкову службу з 18 років

У документі Глави держави «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2020 році» йдеться:

Детальнiше »
16 січня 2020
Обговорили питання підготовки та відзначення Дня Соборності України

    «...В єдності наша сила. Ми всі українці. Ми повинні працювати єдиною командою.  Ціль у нас одна - щоб була динаміка позитивного розвитку  регіону»,- сказав голова райдержадміністрації  Василь Доманський, виступаючи, на засіданні організаційного комітету  з підготовки та відзначення Дня Соборності України, яке пройшло в  залі засідань райдержадміністрації 16 січня.

  

Детальнiше »
15 січня 2020
Законопроект про обіг с/г земель захищає національні інтереси України
ь13 січня відбулося публічне обговорення фінальної версії законопроекту про обіг земель сільськогосподарського призначення №2178-10. Під час заходу представники Уряду, народні депутати, аграрного комітету ВРУ пояснили запропоновані зміни до законопроекту
Детальнiше »
15 січня 2020
За грудень жителі Рівненщини отримають перераховані платіжки за тепло
Теплопостачальні підприємства Рівненщини здійснюють перерахунки за тепло. За попередніми даними, платіжки за грудень 2019 року будуть нижчими від 12 до 20 %.
Детальнiше »
15 січня 2020
В Україні зроблено ще один крок для запуску програми кредитів під 5-7-9% для підтримки мікро- та малого бізнесу

 В Україні зроблено ще один крок для запуску програми кредитів під 5-7-9% для підтримки мікро- та малого бізнесу, на яку передбачено 2 млрд грн. Така можливість відкрита сьогодні – Парламент підтримав у цілому 261 голосом урядовий законопроект №2589 про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік» щодо Фонду розвитку підприємництва.

Детальнiше »
15 січня 2020
На Рівненщині триває збір пропозицій на участь у конкурсі проєктів для громад

В області триває прийом заявок на участь в обласному конкурсі проєктів розвитку територіальних громад на 2020 рік.

Долучатися до нього можуть ОТГ, сільські, селищні, міські та районні ради. Автором одного проекту можуть стати декілька громад. Найбільш якісні розробки профінансують за гроші обласного бюджету

Детальнiше »
14 січня 2020
Президент підписав закон про визнання та підтримку пластового руху

Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про визнання пластового руху та особливості державної підтримки пластового, скаутського руху» № 385-ІХ, який Верховна Рада ухвалила 17 грудня 2019 року з урахуванням пропозицій Глави держави.

Детальнiше »
13 січня 2020
Перевірили готовність до роботи в зимовий період

     13 січня  голова райдержадміністрації Василь Доманський  побував у  Демидівській філії Млинівського райавтодору з метою перевірки готовності підприємства до зимового періоду 2020 року. Зокрема, голова адміністрації цікавився наявністю піщано-сольової суміші для посипання доріг   та оглянув  наявну техніку для чищення та посипання доріг.

           

Детальнiше »
10 січня 2020
Близько 200 воїнів АТО пролікувалися у Рівненському центрі реабілітації наслідків нейротравм

За минулий рік Рівненський центр реабілітації наслідків нейротравм вже прийняв понад 230 пацієнтів з усієї України, з них – 191 воїн АТО. Нині ж медичні послуги там отримують 35 пацієнтів. 

Нагадаємо, центр діє уже два роки на базі Рівненського обласного госпіталю ветеранів війни у селищі Клевань. Такий центр є першим у державному секторі в системі МОЗ.

Детальнiше »
10 січня 2020
В адміністрації запрацювала "гаряча лінія". Зателефонувати може кожен небайдужий
Демидівська райдержадміністрація запустила «гарячу лінію» 03-637 -6-22 -78 ,  на яку кожен житель району,  анонімно , може повідомити про функціонування нелегальних автозаправок,  нелегального продажу алкоголю та тютюну  нелегальних гральних закладів, незаконного видобутку корисних копалин, фактів корупційних діянь (вимагання хабаря),  нелегалізованих трудових відносин, незаконної вирубки лісів та інших питань.
Детальнiше »
9 січня 2020
Медичні заклади Рівненщини готуються до другого етапу реформи

Сорок два лікувально-профілактичних заклади Рівненщини вже зареєструвалися в електронній системі охорони здоров’я (ЕСОЗ). Це становить 67,7 %. Це заклади, що надають спеціалізовану медичну допомогу. Як відомо, комп’ютеризація та обрання медичної інформаційної системи, підключеної до центральної бази даних ЕСОЗ, є запорукою для успішної співпраці з Національною службою здоров’я України.

Детальнiше »
9 січня 2020
Володимир Зеленський поставив завдання відкрити кримінальне провадження щодо катастрофи літака МАУ в Тегерані

         Президент України Володимир Зеленський поставивзавдання відкрити кримінальне провадження щодо катастрофи пасажирського літака авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України», який упав неподалік міжнародного аеропорту в Тегерані (Іран). Глава держави також наголосив на необхідності проведення перевірки льотної придатності всього цивільного флоту.

Детальнiше »
9 січня 2020
Мінсоцполітики збирає пропозиції громадськості щодо Програми дій Уряду у сфері соціальної політики

Міністерство соціальної політики почало збирати пропозиції громадськості щодо державних політик, напрацьованих у відповідності до Програми діяльності Уряду. 

Мова йде про ідеї, зауваження та пропозиції українців до проектів концепцій, напрацьованих Міністерством у відповідності до Програми діяльності Уряду, яка була затверджена Парламентом у жовтні 2019 року. Про це повідомила Міністр соціальної політики Юлія Соколовська.

Детальнiше »
9 січня 2020
На Рівненщині оголошено конкурс проєктів з енергоефективності

Останній термін подачі документів – до 17 лютого.

 Як повідомили в департаменті ЖКГ, енергетики та енергоефективності Рівненської ОДА, на конкурс можна подавати проєкти, що спрямовані на підвищення енергозбереження в установах, які утримуються із місцевих бюджетів.

Детальнiше »
8 січня 2020
Рівненщина стане частиною українсько-білоруського транскордонного біосферного резервату «Прип'ятське Полісся»

Біорезерват створять на території України та Білорусі. До нього увійдуть три області – Рівненщина, Волинь і Житомирщина. У нашому регіоні проєкт буде реалізовуватися у Зарічненському, Володимирецькому, Дубровицькому, Сарненському та Рокитнівському районах.

Детальнiше »
8 січня 2020
В Україні розпочалась реєстрація на пробне ЗНО-2020

Реєстрація для участі у пробному ЗНО-2020 триватиме до 24 січня. Зареєструватися можна на сайтахрегіональних центрів оцінювання якості освіти. 

Детальнiше »
8 січня 2020
Уряд підтримує сім’ї, які опинились в складних життєвих умовах

Для сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, Урядом запроваджується своєчасна професійна допомога спрямована на швидкий вихід з кризової ситуації.

«Для допомоги таким сім’ям, Уряд створить ефективну службу та навчання фахівців із соціальної роботи. Кваліфікована соціальна допомога, що утворена в соціальних громадах, стимулюватиме такі родини подолати складні життєві обставини та повернутися до активного економічного та соціального життя», - прокоментував Прем’єр-міністр Олексій Гончарук.

Детальнiше »
8 січня 2020
З 1 січня 2020 року в Україні змінюються зарплати, пенсії та податки
1 січня набрав чинності новий Державний бюджет України на 2020 рік. Він передбачає збільшення мінімальної зрплати до 4723 грн. Це на 550 грн більше, ніж у 2019 році.
Детальнiше »
8 січня 2020
В Україні буде створений єдиний туристичний портал

«Потрібно створити всі умови, щоб в Україну приїжджало якомога більше туристів. Це звісно сервіси. Дороги, будівництвом яких ми зараз активно займаємося. А також безпека. Саме тому створюється єдине вікно допомоги туристам. Щоб можна було звернутися з будь-яким питанням і отримати відповідь чи допомогу», - зазначив Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук.

Детальнiше »
8 січня 2020
Рівнян та гостей запрошують на різдвяні фестивалі

Під час свят у Рівному розпочнуться «Різдвяні піснеспіви», фестиваль вуличних вертепів та «Органний собор –2020»

Детальнiше »
3 січня 2020
Розпочалась кампанія декларування доходів громадянами

Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що з січня 2020 року розпочалася кампанія декларування доходів громадян, отриманих ними у 2019 році.

Детальнiше »
3 січня 2020
Пошук роботи: уряд створює платформу для допомоги людям з інвалідністю

Створення робочих місць для людей з інвалідністю – це швидке реагування Уряду на проблематику. Людина з інвалідністю має отримати якісну і професійну підготовку для підвищення її конкурентоспроможності, яка буде здійснюватися через запровадження ваучерів на освіту, спільних програм підготовки із Службою зайнятості та роботодавцями.

Детальнiше »
3 січня 2020
Для прогнозного розрахунку пенсії впроваджено новий електронний сервіс

Пенсійний калькулятор доступний в особистому кабінеті на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України та дає змогу розрахувати пенсію за віком згідно із статтями 26, 27, 28, 29 Закону України "Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування”. При обчисленні страхового стажу та заробітної плати використовуються дані, що містяться в електронних реєстрах Пенсійного фонду України. 

Детальнiше »
2 січня 2020
Підсумки Кабміну-2019: підготовка до великого старту

Українці звикли, що урядовці завжди бадьоро звітують про свої здобутки, але оминають незручні моменти в роботі.

Хочу покінчити з цією традицією. Продуктивний діалог вимагає чесності. Це були шалені чотири місяці: нам багато вдалося, дещо могло би бути краще, але найголовніше – попереду.

Детальнiше »
2 січня 2020
Ціна на тепло для людей має знизитися на третину

Уряд врегулював правила надання послуг опалення і постачання тепла. Таким чином надав право теплопостачальним підприємствам працювати за законами ринку.

Детальнiше »
2 січня 2020
Якою буде професійна (професійно-технічна) освіта у 2020 році

Серед головних завдань реформи – створення єдиної системи професійної освіти, підвищення її престижу та приведення у відповідність до потреб регіонального ринку праці.

 Заступник міністра освіти і науки України Петро Коржевський розповів про пріоритети діяльності МОН та ключові завдання у реформуванні професійної (професійно-технічної) освіти в 2020 році.

Детальнiше »
2 січня 2020
Цьогоріч 82 дітей-сиріт отримали гроші від держави на житло, 22 з них – в останні дні року
 Завдяки співпраці Мінсоцполітики, Рівненської ОДА та місцевої влади в останні дні 2019 року вдалося забезпечити житлом 22 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа. 
Детальнiше »
2 січня 2020
Україна уклала новий контракт щодо транзиту газу до Європи

Урядова делегація на чолі з Міністром енергетики та захисту довкілля Олексієм Оржелем завершила переговори та досягла домовленостей щодо транзиту газу до Європи.

Урядова делегація на чолі з Міністром енергетики та захисту довкілля Олексієм Оржелем завершила переговори та досягла домовленостей щодо транзиту газу до Європи.

Детальнiше »
28 грудня 2019
Голова райдержадміністрації працював у Вовковиях

 Вчора у Вовковиївській школі було гамірно.  Новорічні ранки, Дід Мороз та Снігуронька, Новий 2020 рік, карнавальні костюми і звичайно подарунки та солодощі.

 Всі школярі  від малого до великого отримали солодкі подарунки від голови райдержадміністрації Василя Доманського та Вовковиївського сільського голови Вячеслава Бондарчука.

Детальнiше »
27 грудня 2019
У Демидівці відкрито відділення стаціонарного догляду

27 грудня   відкрито  відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання  комунальної організації «Турбота» Демидівської селищної ради Рівненської області.

Детальнiше »
26 грудня 2019
У Головному управлінні Держгеокадастру Рівненської області запрацювала громадська приймальня

Рівняни тепер щодня зможуть отримати роз’яснення та консультації щодо різних питань земельної сфери від фахівців Головного управління.

Детальнiше »
26 грудня 2019
У 2020 році уряд запускає Національну програму цифрової грамотності

Про це заявив Віце-прем'єр-міністр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

 Міністерство цифрової трансформації має амбітну мету – за три роки навчити цифровій грамотності 6 мільйонів українців. Команда Міністерства цифрової трансформації представила результати першого в історії України соціологічного дослідження цифрових навичок українців та концепцію проєкту «Дія: Цифрова освіта».

Детальнiше »
24 грудня 2019
«ВІДЧУТИ ПОДИХ ІСТОРІЇ...».ДО ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ АРХІВНИХ УСТАНОВ УКРАЇНИ

Архівна справа надзвичайно важлива з точки зору збереження історичної спадщини для майбутніх поколінь, є безцінним скарбом з великою інформаційною системою. Вивчення історії за документами, що зберігаються в архівах, допомагає більш змістовно і правдиво осмислити життя та діяльність країни, пізнати закономірності історичних подій. Про це ми поспілкуємося із начальникам архівного відділу Демидівської райдержадміністрації.

Детальнiше »
22 грудня 2019
Вербенська школа відзначили свій ювілей
                                            21 грудня    у с.Вербень   відбулися урочисті заходи з нагоди 40- річчя   Вербенського ліцею. Участь у заходах взяли    голова райдержадміністрації Василь Доманський,  голова районної ради Сергій Радченко, перший заступник голови райдержадміністрації Петро Шелест, голова Демидівської селищної ради ОТГ Віктор Іщук, депутат селищної ради Олександр Пилип»юк, учні,  вчителі, вчителі та директори пенсіонери, випускники  закладу, меценати та всі хто своєю працею сприяли будівництву, розвитку та процвітанню Вербенської навчального закладу.
Детальнiше »
22 грудня 2019
Плюс 13 ОТГ. З якими показниками Рівненщина у 2019 році завершує децентралізацію?

На сьогодні в області створено 48 ОТГ (в Україні – 1009), де мешкає третина мешканців області. Перспективним планом формування територій громад покрито 100 % території.

Цьогоріч на Рівненщині з’явилося 13 ОТГ, з них у 9-ти вже цієї неділі відбудуться перші місцеві вибори.

Найбільше покриття ОТГ має Млинівський та Демидівський  райони, де поза об’єднанням – лише по одній сільраді.

Детальнiше »
20 грудня 2019
Демидівщина має нового голову райдержадміністрації

    20 грудня у  залі  засідань районної державної адміністрації  відбулося офіційне представлення новопризначеного голови Демидівської районної державної адміністрації  Василя Петровича Доманського.

Детальнiше »
20 грудня 2019
МОЗ оголосило 2020 рік – роком медсестринства в Україні

Міністерство охорони здоров’я України затвердило План заходів та оголосило наступний рік «Роком медсестринства в Україні 2020».

Відповідний наказ підписала Міністр охорони здоров’я Зоряна Скалецька.

Детальнiше »
20 грудня 2019
Президент підписав закон про продовження «особливого статусу» Донбасу
 Президент Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення зміни до статті 1 Закону України «Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей» № 364-IX, який Верховна Рада ухвалила 12 грудня 2019 року.
Детальнiше »
19 грудня 2019
Відповідальність за лжезамінування посилиться

Уряд ініціював посилення відповідальності за завідомо неправдиве повідомлення про замінування. Відповідний проект закону схвалено на засіданні Кабінету Міністрів України 18 грудня.

Детальнiше »
19 грудня 2019
З 2020-го почне діяти е-квиток студента

Впродовж 2020 року студенти закладів вищої освіти та учні профтеху отримають можливість оформити електронні студентські квитки за допомогою онлайн-сервісу державних послуг «Дія». Відповідну постанову про експериментальний проект 18 грудня 2019 року затвердив Кабінет Міністрів України.

Детальнiше »

Усього: 2421
Сторінка:  1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  |  10  |  11  >>
Реєстрація
Логін
Пароль
Реєстрація
Опитування

Лицензія Creative Commons

Весь контент доступний за

ліцензією Creative Commons

 Attribution 4.0 International license.

 

http://i.piccy.info/i9/a3a611658106e2cf8d2009ce55fb2344/1536133737/3956/1265109/fcb.png



 

 

 

 

 

 

 

http://i.piccy.info/i9/6e249a829d5195bf05b41fa8102168b2/1479993050/27037/1093076/BPD.jpg

 

 

 

 

 

 

 http://i.piccy.info/i9/e84218c5ce02d1763309b70fb69e1e92/1503300762/92251/1159358/uamap.jpg

 

http://i.piccy.info/i9/c4b9f45f44159dde3a71e6b4077422a5/1474467380/151222/1070329/3B1.png

Запитання | Адміністратор
Інформаційний супровід: pressa1@rv.gov.ua Тех. підтримка: forweb@rv.gov.ua  ©  Рівненська обласна державна адміністрація
 
 

Що треба знати про новий коронавірус?

Національна служба здоров'я України

 

Телефон довіри Рівненської облдержадміністрації

працює щоденно

з понеділка по п»ятницю (крім святкових, неробочих і вихідних днів) з 10.00 до 17.00 (обідня перерва з 13.00 до 14.00) за абонентським номером (0362) 695318.