ДУБЕНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

На головну

35600, м. Дубно, вул. Д.Галицького, 17

тел.: (03656) 4-94-89, факс:(03656) 4-22-01,

e-mail: dubnrda@rv.gov.ua

 
 квітня 2024 
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
Пошук
Розширений пошук»
 

 

 

 

 

 
 
     
 
Новини

6 листопада 2019
Спортивні батли вербських школярів

Старт Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Ти зможеш, якщо зміг я!» відбувся цими днями на Рівненщині.

 

 

Мета такої ініціативи – охопити організованою руховою активністю якомога більше дітей-вихованців спеціальних навчальних закладів, пропагувати серед них фізичну культуру та знайомити з новими видами спорту. Нагадаємо, що у минулому сезоні, який проходив протягом листопада-грудня 2018 року, до активностей долучилось 8 закладів та близько 600 учасників.

 

Його організатори, представники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, завітали з оновленою спортивною програмою до учнів Вербської санаторної школи І-ІІІ ступенів, що на Дубенщині. Діти ще напередодні сформували 6 команд та були готові до спортивних активностей. Змагання проходили у 5 естафетах, де потрібно було продемонструвати як злагодженість дій, так і володіння різноманітним спортивним інвентарем. Їхні друзі та педагоги протягом кожного старту активно підтримували усіх учасників.

 

 

В результаті, найкращий результат показала команда «Спортсмени». Але переможених сьогодні не було, адже всі отримали позитивні емоції, яскраві враження та на згадку сувеніри від організаторів.

Інформує КЗ "Спорт для всіх Рівненщини"



Архів новин »
Реєстрація
Логін
Пароль
Реєстрація
Опитування
 


 

 

Запитання | Адміністратор

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license

Інформаційний супровід: pressa1@rv.gov.ua Тех. підтримка: forweb@rv.gov.ua  ©  Рівненська обласна державна адміністрація

 

Долучайся до нас в telegram