ДУБЕНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

На головну

35600, м. Дубно, вул. Д.Галицького, 17

тел.: (03656) 4-94-89, факс:(03656) 4-22-01,

e-mail: dubnrda@rv.gov.ua

 
 квітня 2024 
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
Пошук
Розширений пошук»
 

 

 

 

 

 
 
     
 
Новини

26 травня 2021
Проведено чергове засідання Комісії з питань захисту прав дітей

 

Сьогодні під керівництвом заступника голови Дубенської РДА Ірини Кружайло проведено чергове засідання Комісії з питань захисту прав дітей, на порядок денний якого було винесено 7 питань.

 

 

Комісією розглянуто питання про призначення 23-річного юнака опікуном, піклувальником над  неповнолітніми та малолітніми братами і сестрами. Комісія надала згоду на призначення хлопця опікуном тим самим забезпечивши сімейною формою виховання чотирьох дітей.

Також надано згоду на призначення мешканки району опікуном на малолітньою дитиною, яка отримала статус дитини, позбавленої батьківського піклування.

 

Розглянувши ухвалу Дубенського міськрайонного суду Рівненської області щодо надання висновку органу опіки та піклування Дубенської райдержадміністрації про доцільність позбавлення батьківських прав жительки району Комісія прийняла рішення підготувати такий висновок.

 

Присутні розглянули 4 заяви від громадян із смт. Млинів, сіл Привільне, Довгошиї і Борбин щодо надання дозволу органу опіки та піклування райдержадміністрації на оформлення договорів дарування об’єктів нерухомості від членів родини. З’ясувавши, що житлові та майнові права дітей дотримано, комісія прийняла позитивні рішення за всіма зверненнями.



Архів новин »
Реєстрація
Логін
Пароль
Реєстрація
Опитування
 


 

 

Запитання | Адміністратор

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license

Інформаційний супровід: pressa1@rv.gov.ua Тех. підтримка: forweb@rv.gov.ua  ©  Рівненська обласна державна адміністрація

 

Долучайся до нас в telegram