ДУБЕНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

На головну

35600, м. Дубно, вул. Д.Галицького, 17

тел.: (03656) 4-94-89, факс:(03656) 4-22-01,

e-mail: dubnrda@rv.gov.ua

 
 березня 2024 
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
Пошук
Розширений пошук»
 

 

 

 

 

 
 
     
 
Новини

3 серпня 2021
Надання соціальних послуг жителям громад колишнього Дубенського району обговорили сьогодні в райдержадміністрації

 

      За ініціативи голови Вербської територіальної громади Каміли Котвінської очільники восьми територіальних громад, що утворились на території колишнього Дубенського району, обговорили питання співробітництва в напрямку надання соціальних послуг жителям громад.

 

 

      Саме у комунальну власності Вербської територіальної громади в рамках реформи децентралізації було передано Дубенський районний територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Дубенської районної ради. На сьогодні заклад обслуговує жителів восьми тергромад району шляхом надання соціальної допомоги без забезпечення проживання для осіб похилого віку та інвалідів (за місцем їх проживання) та надання послуг щодо догляду із забезпеченням проживання для осіб похилого віку та інвалідів (у стаціонарі).

 

     Під час наради присутніх представників тергромад було ознайомлено із проектом Договору про співробітництво територіальних громад у формі спільного фінансування (утримання) Вербського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

 

      Ольга Євдокимова, очільниця Вербського терцентру, розповіла про актуальних стан справ в закладі, види послуг, що надаються жителям громади та ґрунтовно проаналізувала витрати терцентру. В інформаційному додатку – доведено суму коштів у частці співфінансування на утримання терцентру згідно з наданими послугами для жителів кожної громади.

 

      Голова Дубенської РДА Всеволод Пекарський подякував очільникам громад за відкритість до діалогу, зауваживши, що висловлені сьогодні пропозиції мають бути враховані у тексті договору, аби він був максимально чітким, відкритим та дієвим. Жителі громад мають вчасно та якісно утримувати усі належні соціальні послуги.

 

 

 



Архів новин »
Реєстрація
Логін
Пароль
Реєстрація
Опитування
 


 

 

Запитання | Адміністратор

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license

Інформаційний супровід: pressa1@rv.gov.ua Тех. підтримка: forweb@rv.gov.ua  ©  Рівненська обласна державна адміністрація

 

Долучайся до нас в telegram