ГОЩАНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ 

На головну Уряд УкраїниМапа сайту
 
 квітня 2024 
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
Пошук
Розширений пошук»
 

 

 

 
Новини

17 вересня 2020
Розпочато активну фазу другого пілотного впровадження Державного аграрного реєстру

Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України спільно з Всеукраїнською асоціацією громад розпочинають активну фазу другого пілотного впровадження Державного аграрного реєстру (ДАР).

Проєктреалізується у координації з Держгеокадастром, Міністерством юстиції та за сприяння проєкту Світового Банку і ЄС “Підтримка прозорого управління земельними ресурсами в Україні”, а також Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО).

Державний аграрний реєстр - електронний майданчик, який сприятиме створенню прозорої системи державної підтримки аграріїв, зробить взаємодію між державою та сільськогосподарським виробником простою, доступною, зручною та простежуваною.

ДАР – це автоматизована електронна система, доступна для усіх виробників сільськогосподарської продукції незалежно від форми господарювання. У майбутньому зареєстровані користувачі Державного аграрного реєстру отримають можливість подавати онлайн заявки на участь в державних і регіональних програмах державної підтримки сільського господарства, що дозволить Уряду більш ефективно планувати та спрямовувати програми підтримки сільгоспвиробників.

Зареєструватися у Державному аграрному реєстрі онлайн можна за посиланням: www.ar.gov.ua

Покрокова інструкція для реєстрації доступна у відео: https://www.ar.gov.ua/using

 



Архів новин »
Реєстрація
Логін
Пароль
Реєстрація
Опитування

http://i.piccy.info/i9/c811ff2c35d34d10df4fdc6036eda6bc/1469112702/28006/1037507/2107.jpg



Запитання | Адміністратор
Інформаційний супровід: pressa1@rv.gov.ua Тех. підтримка: forweb@rv.gov.ua  ©  Рівненська обласна державна адміністрація
 

Актуальні запити на надання пропозицій програм та проектів