ГОЩАНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ 

На головну Уряд УкраїниМапа сайту
 
 березня 2024 
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
Пошук
Розширений пошук»
 

 

 

 
Новини

14 січня 2021
На Рівненщині розпочинають працювати 4 реформовані РДА

На Рівненщині триває процес реорганізації районних державних адміністрацій, після якої їх залишиться лише 4 замість 16 (за кількістю нових районів).

12 січня голова ОДА Віталій Коваль підписав розпорядження про утворення відповідних комісій з реорганізації старих РДА шляхом приєднання до реформованих 4-х адміністрацій. Таким чином, повноваження, права та обов’язки старих РДА переходять до адміністрацій новоутворених районів.

Правонаступництво матимуть три РДА, що залишаються від попереднього адмінподілу – Дубенська, Рівненська, Сарненська. А також одна нова – Вараська. Вони успадкують майно попередніх 16-ти РДА.

·   Так, до Рівненської РДА приєднуються Здолбунівська, Березнівська, Корецька, Костопільська, Гощанська, Острозька;

·   до Сарненської РДА – Дубровицька та Рокитнівська;

·   до Дубенської РДА – Демидівська, Млинівська і Радивилівська;

·   ще із двох РДА – Зарічненської та Володимирецької – буде утворена одна РДА в новому – Вараському районі, де до цього була відсутня адміністрація.

Процес реорганізації РДА координуватиме ОДА. До складу комісій з реорганізації входять працівники юридичної, кадрової, бухгалтерської служб, інших відділів і управлінь райдержадміністрацій. Комісії реєструють новоутворену РДА, вносять зміни в реєстраційні документи діючих адміністрацій, припиняють юридичні дії старих РДА, проводять інвентаризацію та передачу майна тощо. Також комісії мають звільнити або перевести на нову роботу працівників ліквідованих РДА.

На сьогодні триває добір кадрів на посади керівників нових 4-х РДА, яких за поданням Кабміну призначатиме Президент України. Попередньо, завершити увесь процес планують у I кварталі 2021 року.



Архів новин »
Реєстрація
Логін
Пароль
Реєстрація
Опитування

http://i.piccy.info/i9/c811ff2c35d34d10df4fdc6036eda6bc/1469112702/28006/1037507/2107.jpg



Запитання | Адміністратор
Інформаційний супровід: pressa1@rv.gov.ua Тех. підтримка: forweb@rv.gov.ua  ©  Рівненська обласна державна адміністрація
 

Актуальні запити на надання пропозицій програм та проектів