ГОЩАНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ 

На головну Уряд УкраїниМапа сайту
 
 червня 2020 
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
Пошук
Розширений пошук»
 

 

 

 
Новини

RSS 2.0

18 червня 2020
Медичних працівників Центру ПМСД привітали з професійним святом

«Ви перші, до кого звертаються за допомогою, перші, хто стикається з небезпечними хворобами. У часи випробувань у цій професії залишаються лише ті, хто готовий, не шкодуючи ні сил, ні часу боротися за життя і здоров’я людей, щоденно стоячи на варті здоров’я в особливо непростий для всього світу час подолання коронавірусної інфекції», - звернувся до медиків ПМСД голова РДА Романюк Василь.

Детальнiше »
18 червня 2020
З Днем медика привітали працівників Гощанської районної лікарні

Цьогоріч своє професійне свято медики відзначають на передовій захисту здоров’я нації у боротьбі з невидимим ворогом COVID-19. 

У переддень свята медичних працівників Гощанської ЦРЛ привітали керівники району.

Детальнiше »
18 червня 2020
Голова РДА Василь Романюк привітав дільничних з професійним святом

З нагоди відзначення 97-ї річниці з дня створення служби дільничних офіцерів поліції голова районної державної адміністрації Василь Романюк та голова районної ради Олександр Поліщук привітали працівників Гощанського відділення поліції з професійним святом.

Детальнiше »
18 червня 2020
Гощанський район входить в черговий етап «Великого будівництва»

Процедуру державної закупівлі по об’єкту «Капітальний ремонт дороги М1803101 Тучин-Садове-Пустомити-Вовкошів» у рамках Національної програми з «Великого будівництва в Україні» «5+5+5» завершено.

Детальнiше »
18 червня 2020
ДОКУМЕНТИ ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ

Відповідно до статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» та Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 року №555, громадське обговорення Звіту зі стратегічної екологічної оцінки та проекту Детального плану території розпочато.

Детальнiше »
18 червня 2020
Карантин – не проблема. Для ФАПОМЕДу – це можливість нарощення промислових потужностей та зростання кадрового потенціалу

Заступники голови РДА Юрій Буркалець і Олеся Ткачук та директор районної філії обласного центру зайнятості Петро Зубкевич провели робочу зустріч з керівником кадрової служби ТОВ «Фапомед Україна» Світланою Нездюр.

Детальнiше »

Реєстрація
Логін
Пароль
Реєстрація
Опитування

http://i.piccy.info/i9/c811ff2c35d34d10df4fdc6036eda6bc/1469112702/28006/1037507/2107.jpg



Запитання | Адміністратор
Інформаційний супровід: pressa1@rv.gov.ua Тех. підтримка: forweb@rv.gov.ua  ©  Рівненська обласна державна адміністрація
 

Актуальні запити на надання пропозицій програм та проектів