ГОЩАНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ 

На головну Уряд УкраїниМапа сайту
 
 травня 2024 
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
Пошук
Розширений пошук»
 

 

 

 
Новини

RSS 2.0

16 травня 2019
Гоща у вишиванках

У Гощанській адміністрації теж долучилися до Дня вишиванки

Детальнiше »
15 травня 2019
16 травня - День вишиванки

День вишиванки в Україні відзначатимуть в четвер, 16 травня. Традиційно, цього дня українці одягають сорочку, яка прикрашена орнаментованою вишивкою. До святкування Дня вишиванки долучаються усі мешканці з різних міст України.

Детальнiше »
10 травня 2019
Проведено оперативну нараду

10 травня в залі засідань РДА під керівництвом голови райдержадміністрації Юрія Ковальчука проведено оперативну нараду з питань економічного та соціального розвитку району

Детальнiше »
9 травня 2019
«Хай буде пам’ять незгасима»
  8 травня біля Меморіалу Слави селища Гоща відбувся мітинг «Хай буде пам’ять незгасима» з нагоди Дня пам’яті та примирення
Детальнiше »
8 травня 2019
Попри відсутність африканської чуми, ветеринари Рівненщини не розслабляються

http://ipic.su/img/img7/fs/IMG_7111cc.1557318177.jpgЗ початку року на Рівненщині не виявили жодного випадку захворювання свиней на африканську чуму

Детальнiше »
8 травня 2019
З нагоди Дня пам'яті та примирення й Дня перемоги

Дорогі ветерани Другої світової війни! Шановні жителі Гощанщини!

Ми згадуємо ці трагічні сторінки нашої історії і разом з усіма народами світу відзначаємо 8 травня - день встановлення миру, День пам’яті та примирення.

Детальнiше »
6 травня 2019
ПРО БДЖІЛ, ПОСІВИ ТА ПЕСТИЦИДИ говорили сьогодні
На початку квітня цього року в нашому районі зафіксовано перші випадки загибелі бджіл в приватних пасіках, зокрема, 08 квітня в жителів Малятинської сільської ради загинула значна кількість бджолосімей.
Детальнiше »
6 травня 2019
Проведено семінар-нараду з найважливіших питань розвитку району

06 травня в залі засідань РДА під керівництвом в.о. голови райдержадміністрації Юрія Ястремського відбулась семінар-нарада за участю заступника голови РДА Тараса Гоменюка, сільських, селищного голів, представників агроформувань району, керівників підприємств, установ, організацій.

Детальнiше »
2 травня 2019
Голова РДА Юрій Ковальчук провів виїзний прийом на території Жаврівської сільської ради

       02 травня відбувся виїзний прийом голови райдержадміністрації Юрія Ковальчука на території Жаврівської сільської ради.

Детальнiше »
26 квітня 2019
Відбудеться V Міжнародна спеціалізована виставка

13-14 червня 2019 року о 930 відбудеться V Міжнародна спеціалізована виставка «Сучасність. Енергозбереження. Технології. (СЕТ-2019)», місце проведення виставкових та інформаційних заходів м. Рівне, вул. Д. Галицького, 27, актовий зал ТОВ «Рівнетеплоенерго».

Детальнiше »
26 квітня 2019
У Гощі відбувся мітинг-реквієм, приурочений 33-й річниці катастрофи на Чорнобильській АЕС

     26 квітня у селищі Гощі біля пам’ятного знаку «Увіковічення пам’яті героїв-пожежників та ліквідаторів Чорнобильської катастрофи» відбувся мітинг-реквієм, приурочений 33-й річниці катастрофи на Чорнобильській АЕС та Міжнародному дню пам'яті жертв радіаційних аварій та катастроф

Детальнiше »
26 квітня 2019
Обговорено найважливіші питання розвитку району

Сьогодні, голова райдержадміністрації Юрій Ковальчук провів оперативну нараду з питань економічного та соціального розвитку району

Детальнiше »
24 квітня 2019
Поняття обмежувального припису
         Відповідно до Закону України “ Про запобігання та протидію домашньому насильству ”, у разі вчинення особою домашнього насильства відносно членів сім’ї та інших родичів або осіб які спільно проживають, до такої особи може бути застосовано такий захід впливу як обмежувальний припис.
Детальнiше »
23 квітня 2019
Грантова підтримка малих та середніх підприємств

Програма USAID Україна «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ)  розширює Річний програмний запит (РПЗ) - 2019-001 - МОДИФІКАЦІЯ №3.

Детальнiше »
22 квітня 2019
Увага! Вакансія!

     Управління соціального захисту населення Гощанської райдержадміністрації оголошує конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В»

Детальнiше »
22 квітня 2019
Увага! Перенесення робочих днів

Відповідно до розпорядження голови райдержадміністрації від 5 лютого 2019 року № 41 "Про перенесення робочих днів у 2019 році" робочий день з вівторка 30 квітня 2019 року переноситься на суботу 11 травня 2019 року, в порядку та на умовах, визначених законодавством

Детальнiше »
19 квітня 2019
Колегія у Майкові

Сьогодні, 19 квітня голова районної державної адміністрації Юрій Ковальчук проводить виїзне засідання колегії РДА на території Майківської сільської ради, за участю членів колегії, керівників структурних підрозділів адміністрації, територіальних органів міністерств і відомств України, установ і організацій, сільських, селищного голів.

Детальнiше »
18 квітня 2019
Є генплан села. Буде й лікарська амбулаторія

     У селі Липки Гощанського району планують уже цього року розпочати будівництво лікарської амбулаторії. Ділянку під будівництво передбачили у генплані села.

Детальнiше »
18 квітня 2019
Про ставки, молоко і будівництво лікарської амбулаторії говорили у Липках

Виїзний прийом громадян провів голова РДА Юрій Ковальчук у Липківській сільській раді. Основні питання, які турбують мешканців населених пунктів Липківської сільради це – оренда ставків та ціна на молоко.

Детальнiше »
17 квітня 2019
Лікарка з Рівненщини похвалилася новими умовами роботи
В новозбудованій амбулаторії, що в селі Горбаків Гощанського району, створені усі умови для комфортної роботи. У такому закладі лікар буде не лише працювати, а й жити.
Детальнiше »
17 квітня 2019
Забрати паспорт громадянина України можна навіть у день голосування
Адже підрозділи міграційної служби працюватимуть як у неділю, так і напередодні дня виборів
Детальнiше »
16 квітня 2019
ШАНОВНІ РЕСПОНДЕНТИ!

Державна служба статистики України запровадила роботу нового сервісу для електронного звітування–безкоштовне програмне забезпечення "Кабінет респондента".

Детальнiше »
16 квітня 2019
Якість надання медичної допомоги залежить від правильної діагностики

Заступник голови ОДА Ігор Тимошенко та голова Гощанської РДА Юрій Ковальчук поцікавилися як працюють на новому медобладнанні лікарі Гощанської ЦРЛ.

Детальнiше »
16 квітня 2019
На черзі – Бабинський центр ПМСД

Поряд із старим приміщенням Бабинського центру первинної медико-санітарної допомоги будують нову медичну установу. Будівництво здійснюється за рахунок коштів інвестиційних проектів в рамках реформування регіональних систем охорони здоров’я спільно з проектом Міжнародного банку реконструкції та розвитку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей». Роботи планують завершити до кінця 2019 року. Медичний заклад зможе приймати за день 50 пацієнтів.

Детальнiше »
15 квітня 2019
У селі Горбаків відкрили сучасну лікарську амбулаторію

Сьогодні відбулося урочисте відкриття Горбаківської амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Цей важливий об’єкт зведено  завдяки ініціативі Президента України Петра Порошенка «Допомога поруч».

Детальнiше »
12 квітня 2019
Петро Зубкевич розповів про роботу Гощанської РФ РОЦЗ за І квартал 2019 року.

12 квітня в ході оперативної наради під керівництвом голови РДА директор Гощанської районної філії Рівненського ОЦЗ  Петро Зубкевич поінформував присутніх про роботу Гощанської РФ РОЦЗ за І квартал 2019 року.

Детальнiше »
12 квітня 2019
Юрій Ковальчук провів нараду з питань соціально-економічного розвитку району

12 квітня голова райдержадміністрації Юрій Ковальчук провів оперативну нараду за участю голови районної ради Олександра Поліщука, керівників структурних підрозділів РДА, установ та організацій району.

Детальнiше »
11 квітня 2019
«Раніше це було 9 кіл пекла», - на Рівненщині Павло Розенко розповів про нову систему субсидій

Ще 4 роки тому отримання субсидії здавалося неможливим. А тепер надання допомоги визначається автоматично або із залученням мінімуму документів.

Детальнiше »
11 квітня 2019
«Підняття пенсій – це не одноразова акція під вибори», - Павло Розенко на Рівненщині
Як зазначив Павло Розенко, підвищення пенсій, які відбуваються у березні 2019 року, – не останні. Уряд продовжує працювати над подальшим вдосконаленням пенсійної системи.
Детальнiше »
11 квітня 2019
Юрій Ковальчук побував з робочим візитом на території Воскодавської та Малинівської сільських рад

    Під час зустрічі з Воскодавським сільським головою Ольгою Ющук обговорені питання поточного ремонту приміщень сільського клубу, ФАПУ та сільської ради.

Детальнiше »
10 квітня 2019
Глава Уряду про реформу в освіті: ключові завдання та пріоритети
Відбулася координаційна рада присвячена реформуванню освіти під головуванням Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана
Детальнiше »
10 квітня 2019
Завтра на Рівненщині працюватиме Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко
 Завтра, 11 квітня, з робочим візитом Рівненщину відвідає Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко
Детальнiше »
8 квітня 2019
Голова РДА Юрій Ковальчук взяв участь у відкритті меморіальної дошки на честь матері польської «Солідарності»

10 квітня  мине ще один рік з дня авіакатастрофи під Смоленськом. Тоді, серед представників  найвищої державної влади Польщі, загинула знакова для обох країн постать, уродженка села Садове Гощанського району - Ганна Валентинович. 

Детальнiше »
8 квітня 2019
На Гощанщині змагалися за “КУБОК ГЕРОЇВ АТО”

У суботу, 6 квітня, на стадіоні ДЮСШ в Гощі, відбулась церемонія відкриття 5-го сезону Чемпіонату України з футболу серед команд Ліги учасників АТО на “КУБОК ГЕРОЇВ АТО” 2019 року – дивізіон «ЗАХІД».

Детальнiше »
5 квітня 2019
Відзнака Президента України

Відповідно до Указу Президента України від 17 лютого 2016 року № 53/2016 «Про відзнаку Президента України «За участь в антитерористичній операції», з метою гідного відзначення захисників суверенітету та територіальної цілісності України під час проведення антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях, установлено відзнаку Президента України «За участь в антитерористичній операції».

Детальнiше »
5 квітня 2019
Оперативно про головне

Сьогодні голова райдержадміністрації Юрій Ковальчук провів оперативну нараду з питань економічного та соціального розвитку за участю голови районної ради Олександра Поліщука, керівників структурних підрозділів РДА, установ та організацій району.

Детальнiше »
4 квітня 2019
Виїзний прийом громадян у Малятині

4 квітня голова районної державної адміністрації Юрій Ковальчук провів виїзний прийом громадян на території Малятинської сільської ради.

Детальнiше »
3 квітня 2019
У Гощі відкриють сезон Чемпіонату України з футболу серед команд Ліги учасників АТО

6 квітня в Гощі відбудеться урочисте відкриття 5-го сезону регулярного Чемпіонату України з футболу серед команд Ліги учасників АТО на “КУБОК ГЕРОЇВ АТО” 2019 року – дивізіон «ЗАХІД».

Детальнiше »
29 березня 2019
У Гощі відкрили виставку про українську ідентичність Донбасу

Протягом тижня жителі та гості Гощанщини зможуть познайомитися з виставкою, яка розповідає про схід України. Її основна мета – розповісти про Донбас як про українську землю.

Детальнiше »
29 березня 2019
Про прозору роботу у ProZorro

29 березня в ході засідання колегії райдержадміністрації розглянули питання про підсумки роботи в системі електронних державних закупівель ProZorro за 2018 рік.

Детальнiше »
28 березня 2019
Донбас: переPROчитання образу

29 березня о 12:30 в районному об’єднанні культури і дозвілля відбудеться відкриття виставки «Донбас: переPROчитання образу»

Детальнiше »
28 березня 2019
Заслужена нагорода – поштовх до нових звершень

Почесною грамотою ОДА нагороджено начальника відділу житлово-комунального господарства та цивільного захисту райдержадміністрації.

Детальнiше »
26 березня 2019
Увага! Вакансія!

Управління соціального захисту населення Гощанської райдержадміністрації оголошує конкурс на зайняття вакантної посади

Детальнiше »
26 березня 2019
До уваги споживачів, які одержують житлову субсидію!

З березня 2019 року змінився механізм виплати житлових субсидій.

Детальнiше »
26 березня 2019
Година Землі 2019

Всесвітня кампанія Година Землі проходитиме у суботу 30 березня 2019 року о 20:30 год. Люди у всьому світі вимкнуть світло на одну годину, щоб показати необхідність об’єднаних дій людей збереження природи нашої Планети.

Детальнiше »
22 березня 2019
Команда ДЮСШ з футзалу здобула перемогу у Жовкві, що на Львівщині

У рамках меморандуму про співпрацю команди з Гощанського району Рівненщини, Білокуракинського Луганщини, Жовквівського і Бродівського районів Львівщини провели турнір з футзалу серед дівчат.

Детальнiше »
22 березня 2019
Жіноча команда з футзалу – бронзові призери

Команда Гощанської ДЮСШ посіла ІІІ місце у міжобласному турнірі та чемпіонаті Рівненської області з футзалу 2019 року серед дівчат.

Детальнiше »
22 березня 2019
Гощанський терцентр серед найкращих в області

За багаторічну сумлінну працю, вагомі трудові здобутки, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників житлово-комунального і побутового обслуговування населення Почесною грамотою ОДА нагороджено трудовий колектив районного терцентру соціального обслуговування.

Детальнiше »
22 березня 2019
Відбулась оперативна нарада

22 березня голова райдержадміністрації Юрій Ковальчук провів оперативну нараду за участю голови районної ради Олександра Поліщука, керівників структурних підрозділів РДА, установ та організацій району.

Детальнiше »
21 березня 2019
Звіт керівника районної поліції про роботу у 2018 році

Про основні результати роботи звітує начальник Гощанського відділення поліції

Детальнiше »

Усього: 3273
Сторінка:  <<   11  |  12  |  13  |  14  |  15  |  16  |  17  |  18  |  19  |  20  |  21  |  22  >>
Реєстрація
Логін
Пароль
Реєстрація
Опитування

http://i.piccy.info/i9/c811ff2c35d34d10df4fdc6036eda6bc/1469112702/28006/1037507/2107.jpg



Запитання | Адміністратор
Інформаційний супровід: pressa1@rv.gov.ua Тех. підтримка: forweb@rv.gov.ua  ©  Рівненська обласна державна адміністрація
 

Актуальні запити на надання пропозицій програм та проектів