Рівненська обласна державна адміністрація 

На головну

33028, м. Рівне, м-н Просвіти, 1, тел.:(0362)264788, факс:(0362)260835, e-mail: roda@rv.gov.ua                          English version. Англійська версія

 
 квітня 2024 
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
Пошук
Розширений пошук»
 

 

 

 

 

 

 

Державна система електронних звернень

 

 

 

 

 
 

 
проект розпор


 УКРАЇНА

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА  АДМІНІСТРАЦІЯ

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови обласної державної адміністрації

 

 ___________________ 2017 року                                                             №_____

 

 

Про обласний план заходів

із вшанування подвигу

учасників Революції Гідності

та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні

наперіод до 2020 року

 

 

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 23 серпня 2017 року № 574-р «Про затвердження плану заходів із вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні на період до 2020 року», з метою гідного вшанування громадянської мужності учасників подій Революції Гідності у відстоюванні прав людини та європейського майбутнього України, їх відданості ідеалам свободи, справедливості, увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції Гідності, захищаючи ідеали демократії:

 

1. Затвердити обласний план заходів із вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні на період до 2020 року (далі – план заходів) згідно з додатком.

 

2. Виконавцям інформувати управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації про хід виконання плану заходів щороку до 23 листопада та 22 лютого.

 

3. Управлінню інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації узагальнену інформацію про виконання плану
заходів подавати обласній державній адміністрації щороку до 15 грудня та
01 березня.

 

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови Рівненської обласної державної адміністрації відповідно до розподілу функціональних повноважень.

 

 

 

Голова адміністрації                                                                  О.Муляренко

 

 

 Додаток

до розпорядження голови

облдержадміністрації

_______________№ ________

 

 

 

Обласний план заходів

із вшанування подвигу учасників Революції Гідності та

увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні на період до 2020 року

 

 

1. Забезпечити:

1) проведення у День Героїв Небесної Сотні 20 лютого та у День Гідності та Свободи 21 листопада урочистих, меморіальних та культурно-мистецьких заходів за участю представників місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, народних депутатів України, учасників революційних подій в Україні у 2013 – 2014 роках, родин Героїв Небесної Сотні, учасників антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях, представників громадських об’єднань, волонтерських рухів, молоді, духовенства.

 

 

Райдержадміністрації, виконавчі комітети рад міст обласного значення, об’єднані територіальні громади.

 

Щороку;

 

 

2) покладання квітів до пам’ятників, пам’ятних знаків Героям Небесної Сотні.

Управління культури і туризму облдержадміністрації, райдержадміністрації, виконавчі комітети рад міст обласного значення, об’єднані територіальні громади.

 

Щороку.

 

 

2. Звернутися до представників християнських релігійних конфесій області щодо проведення панахид за загиблими під час Революції Гідності та Героями Небесної Сотні.

 

 

Управління культури і туризму облдержадміністрації.

 

Щороку до 20 лютого та 21 листопада.

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Вжити заходів щодо належного впорядкування місць поховань Героїв Небесної Сотні та громадян, які віддали своє життя під час Революції Гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини.

 

Департамент житлово-комунального господарства, енергетики та енергоефективності облдержадміністрації, райдержадміністрації, виконавчі комітети рад міст обласного значення, об’єднані територіальні громади.

 

Щороку до 20 лютого та 21 листопада.

 

4. Забезпечити зустрічі керівництва місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування з учасниками революційних подій в Україні у листопаді 2013 року – лютому 2014 року, представниками родин загиблих Героїв Небесної Сотні.

 

Райдержадміністрації, виконавчі комітети рад міст обласного значення, об’єднані територіальні громади.

 

Щороку до 20 лютого та 21 листопада.

 

5. Організувати проведення за участю музейних, архівних і наукових установ пошукових робіт із збирання документальних, фото-, відео- та інших матеріалів, які висвітлюють масові акції громадського протесту в Україні, що відбувалися у листопаді 2013 року – лютому 2014 року, а також фіксацію та подальше широке оприлюднення таких матеріалів.

 

Управління культури і туризму облдержадміністрації, Державний архів Рівненської області, управління освіти і науки облдержадміністрації, райдержадміністрації, виконавчі комітети рад міст обласного значення, об’єднані територіальні громади.

 

Упродовж 2017 – 2019 років.

 

6. Організувати в населених пунктах області фотодокументальні виставки, експозиції, тематичні вечори, вечори-реквієми, культурно-мистецькі заходи, присвячені вшануванню подвигу учасників Революції Гідності та увічненню пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Управління культури і туризму облдержадміністрації, Державний архів Рівненської області,райдержадміністрації, виконавчі комітети рад міст обласного значення, об’єднані територіальні громади.

 

Упродовж 2017 – 2020 років.

 

7. Створити в навчальних закладах області постійно діючі стенди, що відображають подвиг Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції Гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини.

Управління освіти і науки облдержадміністрації, райдержадміністрації, виконавчі комітети рад міст обласного значення, об’єднані територіальні громади.

 

До 20 лютого 2018 року.

 

8. Організувати проведення у навчальних закладах області, військових частинах, закладах культури засідань за круглим столом, лекцій, бесід про масові акції громадського протесту в Україні, що відбувалися у листопаді 2013 року – лютому 2014 року, за участю представників місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадських активістів, учасників Революції Гідності та студентської молоді.

Управління освіти і науки облдержадміністрації, відділ взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату облдержадміністрації, управління культури і туризму облдержадміністрації, райдержадміністрації, виконавчі комітети рад міст обласного значення, об’єднані територіальні громади.

 

Постійно.

 

9. Забезпечити спільне відвідування керівниками місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування та громадськості родин загиблих Героїв Небесної Сотні, громадян, які зазнали поранень під час Революції Гідності, вжиття додаткових заходів щодо вирішення їхніх проблем.

 

Райдержадміністрації, виконавчі комітети рад міст обласного значення, об’єднані територіальні громади.

 

Щороку до 20 лютого та 21 листопада.

 

10. Сприяти установленню пам’ятних знаків, меморіальних дощок, найменуванню (перейменуванню) площ, вулиць у населених пунктах області, присвоєнню в установленому порядку імен загиблих учасників Революції Гідності навчальним закладам.

 

Райдержадміністрації, виконавчі комітети рад міст обласного значення, об’єднані територіальні громади.

 

Постійно.

 

11. Сприяти громадським об’єднанням у роботі, пов’язаній з дослідженням, популяризацією, вшануванням подвигу учасників Революції Гідності та увічненням пам’яті Героїв Небесної Сотні.

 

Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації, райдержадміністрації, виконавчі комітети рад міст обласного значення, об’єднані територіальні громади.

 

Постійно.

 

12. Забезпечити у місцях проведення заходів охорону громадського порядку та вжити додаткових заходів щодо забезпечення стабільності суспільно-політичної ситуації.

 

Головне управління Національної поліції в Рівненській області.

 

Щороку 20 лютого та 21 листопада.

 

 

13. Сприяти висвітленню у засобах масової інформації обласних заходів із вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні, організації показів тематичних  документальних фільмів.

Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації, райдержадміністрації, виконавчі комітети рад міст обласного значення, об’єднані територіальні громади.

 

Постійно.

 

 

 

 

Керівник апарату

адміністрації                                                                                            О.Бірюков 

                                  




Реєстрація
Логін
Пароль
Реєстрація
Опитування

 

 

 

Антимонопольний комітет України

Погода
Рівне

волог.:

тиск:

вітер:

Погода на 10 днів від sinoptik.ua


 

  Обласний центр зайнятості Центра надання адміністративних послуг у м.Рівному   Обласний центр гідрометеорології  Інформаційний портал Рівненщина


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

Інформаційний супровід: pressa1@rv.gov.ua Тех. підтримка: forweb@rv.gov.ua  ©  Рівненська обласна державна адміністрація
Анонси  

Версія для людей із вадами зору

         Версія для людей з вадами зору

http://picua.org/img/2017-11/20/wo8tbqcyr8580n5hjw4kcel07.png 

http://picua.org/img/2018-01/11/hdvt1kvboybn2uyicgplsawjx.jpg

РОБОТА «ГАРЯЧОЇ ЛІНІЇ» (0800500078) РІВНЕНСЬКОЇ ОДА

http://j-p-g.net/if/2019/03/07/0833347001551949279.jpg

 

http://j-p-g.net/if/2019/03/07/0443461001551949112.jpg

 
ОГОЛОШЕННЯ

Оголошення про прийом документів для визначення претендентів на отримання стипендій обдарованим та соціально активним особам з інвалідністю

 

Оголошення про засідання регіональної комісії з реабілітації при Рівненській обласній державній адміністрації

 

Оголошення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту Стратегії розвитку Рівненської області на період до 2027 року

 

ОГОЛОШЕННЯ про збір ідей проєктів до Плану заходів з реалізації у 2021-2023 рр. Стратегії розвитку Рівненської області на період до 2027 року

  

«Гаряча лінія» для суб'єктів підприємницької діяльності– (0362) 695 215

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Офіційний портал публічних фінансів України

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.rv.gov.ua/sitenew/data/upload/photo/baner05082014.gif 

 

ДО УВАГИ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ЗА ПРИЗОВОМ ПІД ЧАС МОБІЛІЗАЦІЇ

ОБОВ’ЯЗКИ, ПРАВА ТА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ

ОСОБЛИВОСТІ УКЛАДАННЯ КОНТРАКТІВ З ГРОМАДЯНАМИ ТА ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦЯМИ, ЯКІ ПРИЙМАЮТЬСЯ НА ВІЙСЬКОВУ СЛУЖБУ