На головну

Нормативна база                              Мапа сайту

 
 квітня 2024 
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
Пошук
Розширений пошук»
 

 
і

                                  МЛИНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЇ

                            

             35100 смт Млинів, вул. Народна, 1,  тел.факс (03659)6-45-85, e-mail: mlunrda@rv.gov.ua

і
Профілактика поширення негативних проявів серед дітей


 

 

На обліку в службі у справах дітей райдержадміністрації перебуває 38 дітей, які опинились в складних життєвих обставинах. Систематично здійснюються рейди-перевірки умов проживання та виховання дітей у сім'ях зазначеної категорії, до участі у яких залучаються представники служби у справах дітей, правоохоронних органів, медицини. Протягом 2017 року здійснено 116 таких рейдів, обстежено 210 сімей. В результаті проведених заходів за неналежне виконання батьківських обов'язків до адміністративної відповідальності притягнуто 60 батьків. Службою у справах дітей офіційно попереджено 12 батьків.

На вказаний облік поставлено 12 дітей, які проживають в сім’ї, в якій батьки ухиляються від виконання батьківських обов’язків, 1 дитину, яка зазнала насильства в сім’ї.

Протягом звітного періоду проведено 24 рейди по місцях відпочинку молоді у вечірній час, зафіксовано 7 фактів продажу неповнолітнім тютюнових виробів та алкогольних напоїв.

 




Реєстрація
Логін
Пароль
Реєстрація
Опитування


 

 

 

 
 
 
 
 
Запитання | Адміністратор
Інформаційний супровід: pressa1@rv.gov.ua Тех. підтримка: forweb@rv.gov.ua  ©  Рівненська обласна державна адміністрація
Безкоштовна гаряча лінія ГО «Донбас SОS»

Майбутня професія - ЗАХИСНИК ВІТЧИЗНИ

Млинівський районний військовий комісаріат проводить відбір кандидатів на навчання у вищих військових навчальних закладах (ВВНЗ)....