На головну

Нормативна база                              Мапа сайту

 
 квітня 2024 
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
Пошук
Розширений пошук»
 

 
і

                                  МЛИНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЇ

                            

             35100 смт Млинів, вул. Народна, 1,  тел.факс (03659)6-45-85, e-mail: mlunrda@rv.gov.ua

і
Проект розпорядження "Про затвердження умов конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Млинівського району


                                                                                                              Проект
 


 
 
 



УКРАЇНА
 

МЛИНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА  АДМІНІСТРАЦІЯ

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

 

 

______ ___________ 20___року                                                            № ___

                                                                            

                                                                              

 

Про затвердження умов

конкурсу з перевезення

пасажирів на приміських

автобусних маршрутах

загального користування,

які не виходять за межі

території Млинівського

району

 

 

 

 

Відповідно до статтей 6, 13, 20 та 41  Закону України «Про місцеві державні адміністрації», законів України «Про автомобільний транспорт», «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 18.02.1997 № 176 «Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту», постанови Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування», наказу Міністерства транс­порту та зв'язку України від 12.04.2007 № 285 «Про затвердження Порядку визначення класу комфортності автобусів, сфери їхнього використання за видами сполучень та режимами руху», який зареєстровано в Міністерстві юстиції України 14.05.2007 за №499/13766, наказу Міністерства інфраструктури України від 15.07.2013 № 480 «Про затвердження Порядку організації перевезень пасажирів та багажу автомобільним транспортом», який   зареєстровано   в    Міністерстві    юстиції    України    31.07.2013   за № 1282/23814 :

 

 

 

                                                     2

 

1. Затвердити умови конкурсу  з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Млинівського району, що додаються.

 

 2. Відділу економічного розвитку, інфратруктури і торгівлі  райдержадміністрації  забезпечити оприлюднення цього розпорядження в установленому порядку.

 

         3. Дане розпорядження набирає чинності після  його державної реєстрації, але не раніше дня офіційного опублікування.

 

         4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника голови райдержадміністрації   Мельнишина Л.В.

 

 

Голова адміністрації                                                                      П. Рухер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                    

                                                                         ЗАТВЕРДЖЕНО

                                                                                           Розпорядження голови

                                                                                   Млинівської районної

                                                                                      державної адміністрації                                                           

            ____  _______    №  ____

 

УМОВИ

конкурсу з перевезення пасажирів на  приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території

Млинівського району

 

            Ці умови конкурсу з перевезення пасажирів    на   приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Млинівського району (далі - Умови), розроблено відповідно до статей 6 і 20, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», законів України «Про автомобільний транспорт», «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 18.02.1997 № 176 «Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту», постанови Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування», наказу Міністерства транс­порту та зв'язку України від 12.04.2007 № 285 «Про затвердження Порядку визначення класу комфортності автобусів, сфери їхнього використання за видами сполучень та режимами руху», який зареєстровано в Міністерстві юстиції України 14.05.2007 за № 499/13766.

 

         1. Організатором проведення конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території  Млинівського району, є Млинівська районна державна адміністрація (далі - Організатор).

         2. Конкурс з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території  Млинівського району, проводиться відповідно до вимог Закону України «Про автомобільний транспорт», постанови Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування», та інших нормативних актів у сфері транспортного обслуговування.

         3. Метою проведення конкурсу є розвиток конкуренції, обмеження монополізму на ринку пасажирських транспортних послуг та вибір на конкурсних засадах перевізників, які спроможні забезпечувати належну якість обслуговування перевезень пасажирів на автобусних маршрутах загального користування.

          4. Терміни в цих Умовах вживаються в значенні, наведеному в законодавстві у сфері автомобільного транспорту.

        5. Ці Умови є обов'язковими для членів районного конкурсного комітету з проведення конкурсів на перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Млинівського району, та перевізників-претендентів.

6. Об’єктом конкурсу є маршрут або кілька маршрутів приміського автобусного сполучення загального користування, які не виходять за межі території Млинівського району, перелік яких додається.

7. На конкурс виносяться маршрути з затвердженими паспортами.

8. Обґрунтована структура парку автобусів, що працюватимуть на маршруті загального користування, має відповідати таким критеріям:

1) Відповідно до наказу Міністерства транспорту та зв'язку України від 12.04.2007 № 285 «Про затвердження Порядку визначення класу комфортності автобусів, сфери їхнього використання за видами сполучень та режимами руху», який зареєстровано в Міністерстві юстиції України 14.05.2007 за № 499/13766, та для забезпечення належної якості та безпеки перевезень пасажирів на приміських автобусних маршрутах автобуси мають відповідати категоріям М2, М3 та класу автобусів на приміських маршрутах - А, В, І, ІІ.

2) Рухомий склад, що пропонується перевізником-претендентом для перевезення пасажирів на маршрутах, повинен за технічними та екологічними показниками, пасажиромісткістю відповідати вимогам чинного законодавства у сфері автомобільного транспорту.

3) На кожному об'єкті конкурсу, який включає приміські автобусні маршрути загального користування, забезпечується робота не менш як одного транспортного засобу, пристосованого для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями. Вказаний спеціальний транспорт має виконувати не менше одного рейсу на кожному приміському маршруті в усі дні роботи транспорту.

9. Перевезення пасажирів на маршрутах здійснюються відповідно до державних соціальних нормативів у сфері транспортного обслуговування населення.

10. Для участі у конкурсі з перевезення пасажирів  на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Млинівського району, перевізник-претендент повинен мати достатню кількість транспортних засобів для виконання перевезень та достатню кількість резервних транспортних засобів, яка становить    10 відсотків для приміського сполучення.

 11. Транспортні засоби, які пропонуються перевізниками-претендентами для резерву, повинні бути не нижчими за показниками категорії, класу, комфортності ніж основні транспортні засоби, які пропонуються для обслуговування маршруту.

  12. Перевізники зобов’язані здійснювати пільгові перевезення пасажирів згідно з чинним законодавством.

13. Відповідно до вимог частини третьої та четвертої статті 44 Закону України «Про автомобільний транспорт» у разі відсутності в перевізників-претендентів автобусів, що відповідають умовам конкурсу, вони мають право подавати  заяву на участь у конкурсі та документи, що містять характеристику наявних автобусів, які перевізник-претендент пропонує використовувати на даному маршруті, а також інвестиційний проект-зобов'язання щодо оновлення парку автобусів на цьому маршруті на визначений період до п'яти років.

У разі відсутності перевізників-претендентів, які мають автобуси, що відповідають умовам конкурсу, конкурс проводиться серед претендентів, які пропонують використовувати на даному маршруті автобуси, що відповідають вимогам безпеки, але не відповідають умовам конкурсу за класом, пасажиромісткістю, параметрами комфортності, з урахуванням поданих інвестиційних проектів-зобов'язань щодо оновлення парку автобусів, які будуть повністю відповідати всім вимогам у термін до п'яти років.

14. Договір з переможцем конкурсу укладається строком на п'ять років. У разі відсутності у переможця конкурсу автобусів, що відповідають Умовам конкурсу, Організатор укладає з ним договір на один рік. 

 

 

Керівник апарата                                                                         В. Радчук

райдержадміністрації                                                                

 

 

Розробник проекту: відділ економічного

розвитку, інфраструктури та торгівлі райдержадміністрації

Начальник відділу                                                                                                   С.Ситник 

10.04.2017

 


Додаток 

                                                          до умов конкурсу з перевезення

                                                                    пасажирів на  приміських автобусних

                                                                   маршрутах загального користування,

                                                            які не виходять за межі території

                                         Млинівського району

                                                                          (пункт 6)                                                           

 

Перелік

об’єктів конкурсу з  перевезення пасажирів на приміських  автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Млинівського  району

пор.

марш-руту

 

 

Найменування кінцевих зупинок

Протяж-ність,

км

Кіль-

кість оборот-них рейсів

Режим роботи

Вимоги до автобусів

Мінімаль-на кількість автобусів

Пасажиро-місткість

(загальна кількість місць)

1

2

                  3

4

5

6

7

8

1

1100

1107

1125

Млинів АС-Мальоване

Млинів АС-Боремець

Млинів АС-Велика Городниця ч/з Свищів

22,0

31,0

29,0/25,0

2

2

2

 

щоденно

3

 

від 18

2

1111

1115

Млинів АС-Аршичин

Млинів АС-Загатинці

7,0

29,0

2

3

щоденно

2

від 18

3

1104

1118

Млинів АС-Кораблище ч\з Іванівку

Млинів АС-Нове

23,0

23,0

2

3

щоденно

2

від 18

 

4

1124

1120

1121

 

Млинів АС-Клин

Млинів АС-Війниця

Млинів АС-Пугачівка

12,0

15,0

10,0

3

2

3

щоденно

3

від 18

 

5

1103

Млинів АС-Привітне

18,0

2

щоденно

1

від 18

 

6

 

1112

1127

Млинів АС-Красне

Млинів АС-Остріїв ч/з

Добрятин

26,0

13,0

1

2

 

2,5

шоденно

 

2

від 18

 

7

1102

Острожець-Борбин-Млинів АС

33,0

2

щоденно

1

від 18

8

1117

1109

1110

1114

Острожець-Пітушків-Млинів АС

Млинів АС-Певжа

Млинів АС-Новосілки

Млинів АС-Перемилівка

 

45,0

37,0

34,0

20,0

3

3

2

3

щоденно

щоденно

щоденно

щоденно

 

4

від 18

 

9

1108

Млинів АС-Острожець-П’яннє

28,0

2

щоденно

1

від 18

 

Керівник апарату райдержадміністрації                                              В. Радчук

Розробник проекту: відділ економічного

розвитку, інфраструктури та торгівлі райдержадміністрації

Начальник відділу                                                                                                     С.Ситник 

10.04.2017


 

 




Реєстрація
Логін
Пароль
Реєстрація
Опитування


 

 

 

 
 
 
 
 
Запитання | Адміністратор
Інформаційний супровід: pressa1@rv.gov.ua Тех. підтримка: forweb@rv.gov.ua  ©  Рівненська обласна державна адміністрація
Безкоштовна гаряча лінія ГО «Донбас SОS»

Майбутня професія - ЗАХИСНИК ВІТЧИЗНИ

Млинівський районний військовий комісаріат проводить відбір кандидатів на навчання у вищих військових навчальних закладах (ВВНЗ)....