На головну

Нормативна база                              Мапа сайту

 
 березня 2024 
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
Пошук
Розширений пошук»
 

 
і

                                  МЛИНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЇ

                            

             35100 смт Млинів, вул. Народна, 1,  тел.факс (03659)6-45-85, e-mail: mlunrda@rv.gov.ua

і
До уваги громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи


                        

До уваги громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи

 

Управління праці та соціального захисту населення Млинівської райдержадміністрації повідомляє, що відповідно до Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» діти, які потерпіли від наслідків аварії на ЧАЕС, а також громадяни від 18 років І, ІІ та ІІІ категорії мають право на щорічне оздоровлення.

Для взяття на облік з метою забезпечення путівкою для санаторно-курортного лікування у наступному році постраждалі громадяни мають подати до 15 жовтня поточного року такі документи:

-          заяву із зазначенням бажаної пори року заїзду;

-          видану в установленому МОЗ порядку довідку для одержання путівки на санаторно-курортне лікування за формою 070/0;

-          копію посвідчення постраждалої особи разом із відповідними вкладками (у разі наявності);

-          копію паспорта.

         З метою забезпечення санаторно-курортною путівкою потерпілої дитини у наступному році батьки мають подати до 15 жовтня поточного року такі документи:

     -   заяву для одержання путівки такою дитиною у складі організованої групи        чи разом з  одним з батьків, із зазначенням бажаної пори року заїзду;

-          видану в установленому МОЗ порядку довідку для одержання потерпілою дитиною путівки на санаторно-курортне лікування за формою 070/0;

-          видану в установленому МОЗ порядку довідку для одержання одним з батьків потерпілої дитини, путівки на санаторно-курортне лікування за формою 070/0 ( у разі наявності);

-          копію посвідчення потерпілої дитини разом із відповідними вкладками (у разі  наявності);

-          копію посвідчення постраждалої особи одного з батьків потерпілої дитини, разом із відповідними вкладками (у разі їх наявності);

-          копію свідоцтва про народження або копію паспорта потерпілої дитини;

-          копію паспорта одного з батьків потерпілої дитини.

          Строк перебування у санаторно-курортному закладі за санаторно-курортною путівкою для постраждалих осіб становить 18 днів.

 Для взяття на облік з метою забезпечення путівкою на відпочинок у наступному році постраждалі громадяни мають подати до 15 жовтня поточного року такі документи:

     -    заяву із зазначенням бажаної пори року заїзду;

-          копію посвідчення постраждалої особи разом із відповідними вкладками (у разі їх наявності);

-          копію паспорта.

З метою забезпечення путівкою на відпочинок потерпілої дитини у наступному році  батьки мають подати до 15 жовтня поточного року такі документи:

        -  заяву для одержання путівки такою дитиною у складі організованої групи         чи разом з одним з батьків, із зазначенням бажаної пори року заїзду;

-          копію посвідчення потерпілої дитини разом із відповідними вкладками (у разі  наявності);

-          копію посвідчення постраждалої особи одного з батьків потерпілої дитини, разом із відповідними вкладками (у разі їх наявності);

-          копію свідоцтва про народження або копію паспорта потерпілої дитини;

-          копію паспорта одного з батьків потерпілої дитини.

         Строк перебування постраждалих осіб  у закладі відпочинку за путівкою на відпочинок становить 14 днів.

         Під час подання копій документів обов'язково надаються їх оригінали для звірки.

         Відповідно до абзацу другого  пункту 9 постанови Кабінету Міністрів України від 27 березня 2013 року № 261 заяви, подані з порушенням строку приймаються для взяття  постраждалих осіб та потерпілих дітей на облік для забезпечення путівкою через один календарний рік.

        Забезпечення путівками постраждалих громадян буде здійснюватись  на підставі поданих ними заяв, які необхідно подавати щорічно.

         Розподіл путівок до санаторно-оздоровчих закладів буде здійснюватись із врахуванням медичних рекомендацій щодо нозології захворювань та відповідно до порядкового номеру на обліку.

        За додатковою інформацією просимо звертатись в управління праці та соціального захисту населення  за адресою: смт. Млинів вул. Ватутіна 23, тел. 6-45-45.

       

 

 

 

 

Провідний спеціаліст сектору

соціального захисту населення

постраждалого внаслідок

аварії на ЧАЕС  управління праці

та соціального захисту населення

Млинівської райдержадміністрації                                         Ситник Н.В.

 

 

 

               

     Дітям – першочергова увага!

 

Управління праці та соціального захисту населення Млинівської райдержадміністрації повідомляє, що у 2012 році забезпечено путівками для санаторно-курортного лікування 110 громадян, що постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, в тому числі 54 дитини.

Путівки були закуплені Міністерством соціальної політики України до санаторно-оздоровчих закладів Рівненської, Волинської, Тернопільської, Львівської, Київської, Полтавської, Одеської, Харківської, Чернігівської, Херсонської областей та АР Крим. Розподіл путівок здійснювався в порядку черговості, враховуючи нозологію захворювань постраждалих громадян, у тому числі дітей.

                Особлива увага приділялась оздоровленню осіб, постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС І категорії та дітей.

 У 2012 році було направлено на санаторно-курортне лікування 4 групи дітей, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи віком від 10 до 18 років, які оздоровлювались у санаторіях «Таврія» Херсонської області, «Джерельце» Рівненської області та «Нафтуся Прикарпаття» Львівської області.

Нагадуємо, що відповідно до Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» громадяни постраждалі внаслідок аварії на ЧАЕС І, ІІ, ІІІ категорій та діти до 18 років мають право на щорічне санаторно-курортне лікування (оздоровлення).

Забезпечення путівками постраждалих громадян здійснюється  на підставі поданих ними заяв та медичних довідок (форма 070-0), які необхідно подавати щорічно в управління праці та соціального захисту населення Млинівської райдержадміністрації.

 

 

Провідний спеціаліст сектору

соціального захисту населення

постраждалого внаслідок

аварії на ЧАЕС                                                                           Ситник Н.В.




Реєстрація
Логін
Пароль
Реєстрація
Опитування


 

 

 

 
 
 
 
 
Запитання | Адміністратор
Інформаційний супровід: pressa1@rv.gov.ua Тех. підтримка: forweb@rv.gov.ua  ©  Рівненська обласна державна адміністрація
Безкоштовна гаряча лінія ГО «Донбас SОS»

Майбутня професія - ЗАХИСНИК ВІТЧИЗНИ

Млинівський районний військовий комісаріат проводить відбір кандидатів на навчання у вищих військових навчальних закладах (ВВНЗ)....