На головну

Нормативна база                              Мапа сайту

 
 квітня 2024 
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
Пошук
Розширений пошук»
 

 
і

                                  МЛИНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЇ

                            

             35100 смт Млинів, вул. Народна, 1,  тел.факс (03659)6-45-85, e-mail: mlunrda@rv.gov.ua

і
Новини

1 квітня 2020
До поліції Рівненської області збільшилася кількість повідомлень про порушення карантину

 

         Із моменту запровадження обмежувальних карантинних заходів порівняно з попередніми місяцями поточного року на Рівненщині спостерігається збільшення повідомлень від громадян на спецлінію «102». Якщо у січні був 9151 дзвінок, в лютому – 12652, то у березні ця цифра сягнула – 13730.

         Зокрема, збільшення повідомлень відбулося за рахунок надходження значної кількості звернень, пов’язаних з порушенням правил карантину. Тільки з 16 по 25 березня на спецлінію 102 додатково надійшло 416 таких повідомлень.

         Однак у цілому криміногенна ситуація покращилася: у січні зареєстровано 597 повідомлень про кримінальні правопорушення, у лютому – 509, а у березні – 441.

         В області спостерігається зменшення вчинених крадіжок, хуліганств, пограбувань, розбійних нападів, незаконних заволодінь автотранспортом.

         Також із початку запровадження карантинних заходів зменшилась кількість повідомлень про вчинення насильства у сім’ї порівняно з лютим 2020 року — з 130 до 118.

         Нагадаємо, що поліцейські несуть службу у посиленому режимі. Для забезпечення публічної безпеки і порядку на території області щоденно залучається 382 працівники поліції області у складі 106 автопатрулів (298 працівників) та 42 піших патрулі (84 працівники). Крім цього, з 23 березня створено спільні наряди патрулювання з числа працівників підрозділів Національної поліції України та військовослужбовців Військової служби правопорядку, інших підрозділів Збройних сил України.

         Правоохоронці звертаються до громадян дотримуватися запроваджених обмежувальних заходів, а у разі виявлення порушень — телефонувати на спецлінію «102».

         Відділ комунікації поліції Рівненської області

 



Архів новин »
Реєстрація
Логін
Пароль
Реєстрація
Опитування


 

 

 

 
 
 
 
 
Запитання | Адміністратор
Інформаційний супровід: pressa1@rv.gov.ua Тех. підтримка: forweb@rv.gov.ua  ©  Рівненська обласна державна адміністрація
Безкоштовна гаряча лінія ГО «Донбас SОS»

Майбутня професія - ЗАХИСНИК ВІТЧИЗНИ

Млинівський районний військовий комісаріат проводить відбір кандидатів на навчання у вищих військових навчальних закладах (ВВНЗ)....