На головну

Нормативна база                              Мапа сайту

 
 квітня 2024 
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
Пошук
Розширений пошук»
 

 
і

                                  МЛИНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЇ

                            

             35100 смт Млинів, вул. Народна, 1,  тел.факс (03659)6-45-85, e-mail: mlunrda@rv.gov.ua

і
Новини

30 березня 2020
Психологічна реабілітація

 

Відповідно до постанови КМУ від 12.07.2017 № 497 уряд затвердив Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів із психологічної реабілітації постраждалих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях.

 

 Документом передбачено, що послуги з психологічної реабілітації будуть надаватися шляхом укладання тристороннього договору між районним органом соціального захисту населення, учасником АТО та суб'єктом, що надає послуги із психологічної реабілітації. При цьому, де проходити реабілітацію можна буде обирати самостійно. Бюджетні кошти будуть спрямовуватись до районних органів соціального захисту населення для відшкодування вартості надання зазначених послуг, проживання та харчування в умовах стаціонару, витрат на оплату проїзду.

 

Для проходження психологічної реабілітації отримувач послуг (постраждалі учасники Революції Гідності, учасники АТО) або його законний представник звертається до органу соціального захисту населення за місцем реєстрації або за місцем фактичного проживання (перебування) із заявою, складеною в довільній формі, до якої додаються:

1)                 копія посвідчення учасника бойових дій або особи з інвалідністю внаслідок війни, або учасника війни;

2)                 копія документа, що підтверджує безпосередню участь в антитерористичній операції або забезпеченні її проведення з безпосереднім перебуванням в районах антитерористичної операції у період її проведення, або копія документа про участь особи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення;

3)                 копія посвідчення постраждалого учасника Революції Гідності для осіб, які мають статус постраждалого учасника Революції Гідності.

4)       довідка для одержання путівки на санаторно-курортне лікування № 070/о.

Управління праці та соціального  захисту населення ознайомлює отримувача послуг з переліком суб’єктів надання послуг із зазначенням контактних даних, до яких такі особи можуть звернутися з питань забезпечення послугами із психологічної реабілітації; послугами, якими такі суб’єкти забезпечують отримувачів послуг; порядком проведення заходів із психологічної реабілітації.

 

Отримувач послуг або його законний представник обирає суб’єкт надання послуг і повідомляє замовнику послуг про вибір такого суб’єкта.

Таким чином, постановою визначено механізм використання коштів на проведення психологічної реабілітації учасників АТО, що дозволить збільшити кількість осіб, які зможуть пройти таку реабілітацію, та сприятиме відновленню психологічного стану та зміцненню їх особистісного та соціального статусу.

 

Звертатись за інформаціїю по тел. 6-45-45

 



Архів новин »
Реєстрація
Логін
Пароль
Реєстрація
Опитування


 

 

 

 
 
 
 
 
Запитання | Адміністратор
Інформаційний супровід: pressa1@rv.gov.ua Тех. підтримка: forweb@rv.gov.ua  ©  Рівненська обласна державна адміністрація
Безкоштовна гаряча лінія ГО «Донбас SОS»

Майбутня професія - ЗАХИСНИК ВІТЧИЗНИ

Млинівський районний військовий комісаріат проводить відбір кандидатів на навчання у вищих військових навчальних закладах (ВВНЗ)....