На головну

Нормативна база                              Мапа сайту

 
 квітня 2024 
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
Пошук
Розширений пошук»
 

 
і

                                  МЛИНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЇ

                            

             35100 смт Млинів, вул. Народна, 1,  тел.факс (03659)6-45-85, e-mail: mlunrda@rv.gov.ua

і
Новини

18 червня 2020
Щодо зміни режиму поїздок громадян України до Республіки Білорусь

 

         Поліська_митниця_Держмитслужби інформує, що Кабінетом Міністрів України прийнято постанову від 13.05.2020 №362 "Про часткове зупинення дії Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Білорусь про безвізові поїздки громадян".

         Згідно з положеннями постанови, з 01 вересня 2020 року скасовується можливість використання паспорта громадянина України для цілей виїзду з України до Республіки Білорусь і перебування в Білорусі на умовах, визначених вказаною Угодою.

         Зміни імплементуються в рамках удосконалення процедури прикордонного контролю громадян України під час виїзду з території України до Республіки Білорусь з метою запобігання випадкам використання підробок паспорта громадянина України (у формі книжечки) з огляду на низький ступінь захисту документа.

         Водночас, ураховуючи положення частини четвертої статті 1 Закону України "Про порядок виїзду з України і в'їзду в Україну громадян України", відповідно до якого громадянин України ні за яких підстав не може бути обмежений у праві на в'їзд в Україну, Державною прикордонною службою України здійснюватиметься безперешкодний пропуск громадян України під час в'їзду в Україну з території Республіки Білорусь як з документами, дійсними для виїзду за кордон, так і з паспортом громадянина України.

         З огляду на гуманітарний аспект, для громадян України - жителів прикордонних районів України залишається чинним режим поїздок в Республіку Білорусь по внутрішніх паспортах та свідоцтвах про народження (для осіб до 18 років) відповідно до Угоди між Кабінетом Міністрів України і Урядом Республіки Білорусь про порядок перетинання українсько-білоруського державного кордону громадянами, які проживають у прикордонних районах, від 12 грудня 1998 року.

 

Поліська митниця Держмитслужби



Архів новин »
Реєстрація
Логін
Пароль
Реєстрація
Опитування


 

 

 

 
 
 
 
 
Запитання | Адміністратор
Інформаційний супровід: pressa1@rv.gov.ua Тех. підтримка: forweb@rv.gov.ua  ©  Рівненська обласна державна адміністрація
Безкоштовна гаряча лінія ГО «Донбас SОS»

Майбутня професія - ЗАХИСНИК ВІТЧИЗНИ

Млинівський районний військовий комісаріат проводить відбір кандидатів на навчання у вищих військових навчальних закладах (ВВНЗ)....