На головну

Нормативна база                              Мапа сайту

 
 березня 2024 
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
Пошук
Розширений пошук»
 

 
і

                                  МЛИНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЇ

                            

             35100 смт Млинів, вул. Народна, 1,  тел.факс (03659)6-45-85, e-mail: mlunrda@rv.gov.ua

і
Новини

14 липня 2020
Рівненщина – в ТОП-5 найкращих областей України за соціально-економічним розвитком

 

За результатами першого кварталу 2020 року Рівненщина зайняла 4 місце серед 25 регіонів України. Торік за аналогічний період область посіла 17 сходинку.

Рейтингова оцінка за січень-березень оприлюднена на сайті Міністерства розвитку громад та територій.

 

 

Наш регіон поступився лише місту Києву, Київській та Дніпропетровській областям. Загалом рейтинг розроблений за результатами моніторингу 26-ти показників, що характеризують стан та динаміку соціально-економічного розвитку регіонів.

 

«Така оцінка свідчить про ефективність нашої роботи. Ми ставимо завдання, які в першу чергу важливі для наших громад. Вирішуючи їх, ми перетворюємо наш регіон у територію рівних можливостей. Область стає комфортною для людей та ведення бізнесу. І це заслуга спільна – не лише управлінців, а й усіх жителів, підприємців», - зазначив голова ОДА Віталій Коваль.

 

Найкращих результатів область досягла за такими показниками, як виробництво будівельної продукції; інвестиції;  зростання доходів місцевих бюджетів; виплата заробітної плати та ефективність ринку праці; енергозберігаючі заходи; розвиток інфраструктури тощо.

 

Моніторинг соціально-економічного розвитку регіонів проводиться відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.10.2015 №856 «Про затвердження порядку і методики проведення моніторингу та оцінки результативності».



Архів новин »
Реєстрація
Логін
Пароль
Реєстрація
Опитування


 

 

 

 
 
 
 
 
Запитання | Адміністратор
Інформаційний супровід: pressa1@rv.gov.ua Тех. підтримка: forweb@rv.gov.ua  ©  Рівненська обласна державна адміністрація
Безкоштовна гаряча лінія ГО «Донбас SОS»

Майбутня професія - ЗАХИСНИК ВІТЧИЗНИ

Млинівський районний військовий комісаріат проводить відбір кандидатів на навчання у вищих військових навчальних закладах (ВВНЗ)....