На головну

Нормативна база                              Мапа сайту

 
 квітня 2024 
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
Пошук
Розширений пошук»
 

 
і

                                  МЛИНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЇ

                            

             35100 смт Млинів, вул. Народна, 1,  тел.факс (03659)6-45-85, e-mail: mlunrda@rv.gov.ua

і
Новини

21 липня 2020
Як добровольцям отримати статус УБД?

 

         Особи, які у складі добровольчих формувань брали безпосередню участь в АТО, можуть отримати загальноукраїнський статус учасника бойових дій відповідно до Закону України 329-IX від 01.01.2020 р. 

         Дорожня карта щодо надання статусу УБД розміщена на сайті Рівненської ОДА www.rv.gov.ua у рубриці «Громадськості» («Українська армія»). 

         Консультації та допомогу у підготовці необхідних документів можна отримати у Координаційній раді ветеранів, учасників бойових дій при Рівненській ОДА - каб. 221, т. 067 363 16 77. Особам, які брали учать в захисті України у складі Правого Сектору ДУК, потрібно звертатися у штаб ДУК ПС в Рівненський області (т. 097 742 08 82).

         Нагадаємо, статус УБД можуть отримати особи, які у складі добровольчих формувань, що були утворені або самоорганізувалися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, брали участь в АТО у взаємодії із ЗСУ, МВС, Нацполіцією, Нацгвардією, СБУ та іншими військовими формуваннями та правоохоронними органами.

         Період, за який добровольці можуть набути статус УБД: не менше 30 календарних днів (за сукупністю) у період з 14.04.2014 по 23.02.2018.

 



Архів новин »
Реєстрація
Логін
Пароль
Реєстрація
Опитування


 

 

 

 
 
 
 
 
Запитання | Адміністратор
Інформаційний супровід: pressa1@rv.gov.ua Тех. підтримка: forweb@rv.gov.ua  ©  Рівненська обласна державна адміністрація
Безкоштовна гаряча лінія ГО «Донбас SОS»

Майбутня професія - ЗАХИСНИК ВІТЧИЗНИ

Млинівський районний військовий комісаріат проводить відбір кандидатів на навчання у вищих військових навчальних закладах (ВВНЗ)....