На головну

Нормативна база                              Мапа сайту

 
 квітня 2024 
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
Пошук
Розширений пошук»
 

 
і

                                  МЛИНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЇ

                            

             35100 смт Млинів, вул. Народна, 1,  тел.факс (03659)6-45-85, e-mail: mlunrda@rv.gov.ua

і
Новини

27 липня 2020
В Рівненській ОДА – новий департамент

 

         Розпорядження про утворення департаменту розвитку адміністративних послуг, соціальної, молодіжної політики та спорту Рівненської обласної державної адміністрації підписав очільник області Віталій Коваль.

         Новий підрозділ створено з метою удосконалення та оптимізації структури облдержадміністрації. До складу департаменту увійшли два структурні підрозділи адміністрації: департамент соціального захисту населення та управління у справах молоді та спорту, що забезпечить виконання соціальних програм, спрямованих на соціально-правовий захист населення. 

         Фахівці департаменту також  здійснюватимуть інформаційно-методичне забезпечення діяльності субєктів надання адміністративних послуг, ЦНАПів та їх адміністраторів, які до цього виконував департамент економічного розвитку і торгівлі ОДА

         Таким чином новоутворений департамент забезпечуватиме надання адміністративних, соціальних та електронних послуг, а також здійснюватиме комплексний підхід до розвитку сфери соціального захисту, молодіжної політики та спорту.

         «Децентралізація та мережа ЦНАПів дають вже сьогодні позитивні результати. Спроможні громади – це основа успішної держави, а належні ЦНАПи – ключ до задоволених «сервісною державою» мешканців. Системне впровадження реформи адміністративних послуг вимагає від місцевої влади створення департаменту, що координуватиме та забезпечуватиме надання якісних та доступних сервісних послуг всім мешканцям області. Наразі саме є необхідність у створенні такої структури», - зазначає заступниця голови облдержадміністрації Людмила Шатковська, яка куруватиме роботу новоствореного департаменту.

         Виконання обов’язків директора покладено на Ларису Юхименко – заступника директора департаменту - начальника управління забезпечення діяльності  та сімейної політики департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації.

         Подальша робота у створенні нового департаменту проводитиметься у відповідності до чинного законодавства.

 



Архів новин »
Реєстрація
Логін
Пароль
Реєстрація
Опитування


 

 

 

 
 
 
 
 
Запитання | Адміністратор
Інформаційний супровід: pressa1@rv.gov.ua Тех. підтримка: forweb@rv.gov.ua  ©  Рівненська обласна державна адміністрація
Безкоштовна гаряча лінія ГО «Донбас SОS»

Майбутня професія - ЗАХИСНИК ВІТЧИЗНИ

Млинівський районний військовий комісаріат проводить відбір кандидатів на навчання у вищих військових навчальних закладах (ВВНЗ)....