На головну

Нормативна база                              Мапа сайту

 
 березня 2024 
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
Пошук
Розширений пошук»
 

 
і

                                  МЛИНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЇ

                            

             35100 смт Млинів, вул. Народна, 1,  тел.факс (03659)6-45-85, e-mail: mlunrda@rv.gov.ua

і
Новини

6 серпня 2020
На Рівненщині розпочали моделювати 4 нові райдержадміністрації

 

         Питання утворення, реорганізації та ліквідації РДА обговорили на всеукраїнському селекторі.

         Вів нараду заступник міністра розвитку громад та територій України В’ячеслав Негода. Рівненщину в студії селекторного зв’язку представляли заступник голови ОДА Ігор Тимошенко, керівник апарату ОДА Олександр Бірюков, керівники структурних підрозділів.

          «Нещодавно парламент прийняв рішення про утворення 136 районів замість існуючих 490. Тому у кожному районі має бути створена районна державна адміністрація. Необхідно сформувати бачення реалізації функцій та відповідальності майбутніх райдержадміністрацій, а також  ОДА», – зауважив В’ячеслав Негода.

         Під час засідання обговорено питання утворення, реорганізації, ліквідації РДА, їх структури, чисельності працівників та розрахунків видатків на їх утримання. Також під час наради наголошено на важливості збереження центрів надання адміністративних послуг у тих РДА, де в райцентрах громади поки не мають власних ЦНАП, щоб у людей не виникли проблеми з отриманням адмінпослуг. Тому у цьому напрямку – головна задача до кінця 2021 року забезпечити організацію ЦНАПів в кожній громаді.

          «Найближчим часом обласна адміністрація сформує і надасть  Мінрегіону власні пропозиції щодо структури райдержадміністрацій Рівненської області. Нагадаю, на Рівненщині замість 16 утворено 4 райони - Вараський, Дубенський, Рівненський та Сарненський. Така ж кількість буде райдержадміністрацій. Можливо, кожна з 4-х РДА матиме свою структуру», – прокоментував результати наради заступник голови ОДА  Ігор Тимошенко.

         Таким чином, кожна ОДА подасть свої пропозиції щодо системи та функцій новоутворених РДА  у зв’язку з новою системою адміністративно-територіального устрою.  Інформацію узагальнить  Мінрегіон спільно з Мін’юстом та надасть узгоджені пропозиції Кабміну.



Архів новин »
Реєстрація
Логін
Пароль
Реєстрація
Опитування


 

 

 

 
 
 
 
 
Запитання | Адміністратор
Інформаційний супровід: pressa1@rv.gov.ua Тех. підтримка: forweb@rv.gov.ua  ©  Рівненська обласна державна адміністрація
Безкоштовна гаряча лінія ГО «Донбас SОS»

Майбутня професія - ЗАХИСНИК ВІТЧИЗНИ

Млинівський районний військовий комісаріат проводить відбір кандидатів на навчання у вищих військових навчальних закладах (ВВНЗ)....