На головну

Нормативна база                              Мапа сайту

 
 березня 2024 
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
Пошук
Розширений пошук»
 

 
і

                                  МЛИНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЇ

                            

             35100 смт Млинів, вул. Народна, 1,  тел.факс (03659)6-45-85, e-mail: mlunrda@rv.gov.ua

і
Новини

7 вересня 2020
«Казка» відкрила свої двері дошкільнятам

 

         Сьогодні, в рамках робочої поїздки на Млинівщину голова Рівненської ОДА Віталій Коваль завітав до нового дошкільного навчального закладу «Казка», що у селі Залав'я Острожецької об’єднаної територіальної громади.

У складі делегації –  народний депутат України Олександр Аліксійчук, депутат Рівненської обласної ради Алла Черній, перший заступник голови ОДА Сергій Подолін, голова Млинівської райдержадміністрації Борис Курицький, голова Острожецької сільської ради (ОТГ) Тарас Гордійчук.  

 

        Нинішні садочок розміщено в приміщенні колишньої початкової школи. Під час реконструкції було замінено дах, вікна та двері. Проведено утеплення фасаду. По тому – всі внутрішні роботи: проклали систему вентиляції, каналізації, тепло- та електропостачання, встановили 2 електрокотли. Стіни прикрасили силами місцевих митців.

         Новий ДНЗ розрахований на 30 діток – дві групи по 15 дошкільнят.

         Як каже завідувачка садочку Євгенія Хижук «Для дитсадка закупили нові меблі, іграшки, комплекти білизни, посуд та техніку для кухні. Також у закладі є укомплектована пральня та кімната медичної сестри».

         В ході візиту Віталій Коваль символічно передав завідувачці закладу ліцензію на провадження освітньої діяльності у сфері дошкільної освіти.

 

 

 



Архів новин »
Реєстрація
Логін
Пароль
Реєстрація
Опитування


 

 

 

 
 
 
 
 
Запитання | Адміністратор
Інформаційний супровід: pressa1@rv.gov.ua Тех. підтримка: forweb@rv.gov.ua  ©  Рівненська обласна державна адміністрація
Безкоштовна гаряча лінія ГО «Донбас SОS»

Майбутня професія - ЗАХИСНИК ВІТЧИЗНИ

Млинівський районний військовий комісаріат проводить відбір кандидатів на навчання у вищих військових навчальних закладах (ВВНЗ)....