На головну

Нормативна база                              Мапа сайту

 
 квітня 2024 
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
Пошук
Розширений пошук»
 

 
і

                                  МЛИНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЇ

                            

             35100 смт Млинів, вул. Народна, 1,  тел.факс (03659)6-45-85, e-mail: mlunrda@rv.gov.ua

і
Новини

23 вересня 2020
Менеджерів Рівненщини запрошують до навчання із написання проектів за кошти ЄС

 

         Мінрегіон та Асоціація міст України провели спільний навчальний тренінг. На заході пояснили, як підготувати та подати на конкурс проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу.

         Нагадаємо, 3 вересня 2020 року Міністерство розвитку громад та територій України оголосило про старт конкурсного відбору проєктів регіонального розвитку, які будуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу. Відбір проєктів буде проходити в рамках Угоди про фінансування «Програми підтримки секторальної політики - Підтримка регіональної політики України», укладеної між Урядом України та Європейською Комісією.

         Онлайн трансляція заходу велася із зали засідань Асоціації міст України. До перегляду долучилося понад 350 учасників, які попередньо пройшли реєстрацію за посиланням на сайті АМУ.

           

         Головне завдання – максимально зрозуміло донести інформацію щодо конкурсних умов, щоб проекти були якісними, конкурентоспроможними і громади отримали кошти для впровадження запланованих заходів.

         Презентація Мінрегіону про Конкурс проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу (завантажити)

         Відеоінструкція «Як подати проєкт на Конкурс» (завантажити)

         Пропонуємо переглянути відео заходу за посиланням. Пароль для входу - gXwp2nVW



Архів новин »
Реєстрація
Логін
Пароль
Реєстрація
Опитування


 

 

 

 
 
 
 
 
Запитання | Адміністратор
Інформаційний супровід: pressa1@rv.gov.ua Тех. підтримка: forweb@rv.gov.ua  ©  Рівненська обласна державна адміністрація
Безкоштовна гаряча лінія ГО «Донбас SОS»

Майбутня професія - ЗАХИСНИК ВІТЧИЗНИ

Млинівський районний військовий комісаріат проводить відбір кандидатів на навчання у вищих військових навчальних закладах (ВВНЗ)....