На головну

Нормативна база                              Мапа сайту

 
 березня 2024 
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
Пошук
Розширений пошук»
 

 
і

                                  МЛИНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЇ

                            

             35100 смт Млинів, вул. Народна, 1,  тел.факс (03659)6-45-85, e-mail: mlunrda@rv.gov.ua

і
Новини

9 жовтня 2020
МОЗ закупить 1,41 млн доз вакцин проти грипу для щеплення осіб з груп ризику

 

         Міністерство охорони здоров’я за бюджетні кошти закупить 1,41 млн доз вакцин проти грипу для щеплення осіб, які належать до груп ризику. Про це заявив заступник Міністра охорони здоров'я – Головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко.

                       

         «Настає сезон грипу. В умовах пандемії COVID-19, аби уникнути можливого поєднання цих двох хвороб у пацієнтів, ми постійно наголошуємо на важливості вакцинації від грипу. Особливо важливо це для людей з груп ризику інфікування. Відтак, за бюджетні кошти передбачено закупівлю 1,41 млн доз вакцин проти грипу для щеплення медичних працівників, освітян, працівників поліції та прикордонної служби. Наразі відомо, які штами грипу циркулюватимуть у нашій півкулі, і відповідні вакцини вже розроблено та зареєстровано», – наголосив Віктор Ляшко.

         Зазначимо, усі наявні вакцини від грипу пройшли прекваліфікацію ВООЗ та підтвердили свою безпечність. Країнами походження є світові лідери у виробництві вакцин – Франція, Нідерланди та Південна Корея.



Архів новин »
Реєстрація
Логін
Пароль
Реєстрація
Опитування


 

 

 

 
 
 
 
 
Запитання | Адміністратор
Інформаційний супровід: pressa1@rv.gov.ua Тех. підтримка: forweb@rv.gov.ua  ©  Рівненська обласна державна адміністрація
Безкоштовна гаряча лінія ГО «Донбас SОS»

Майбутня професія - ЗАХИСНИК ВІТЧИЗНИ

Млинівський районний військовий комісаріат проводить відбір кандидатів на навчання у вищих військових навчальних закладах (ВВНЗ)....