На головну

Нормативна база                              Мапа сайту

 
 квітня 2024 
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
Пошук
Розширений пошук»
 

 
і

                                  МЛИНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЇ

                            

             35100 смт Млинів, вул. Народна, 1,  тел.факс (03659)6-45-85, e-mail: mlunrda@rv.gov.ua

і
Новини

23 жовтня 2020
Млинівщина отримала нову «швидку»

 

Сьогодні автомобіль приїхав на Млинівську підстанцію екстренної (швидкої) медичної допомоги, на ньому медичні бригади виїжджатимуть до хворих з підозрою на COVID-19.

Всього на Рівненщину було придбано 10 «швидких». Окрім Млинівського, вони поїхали до Зарічненського, Рокитнівського, Володимерецького, Березнівського, Костопільського, Рівненського, Здолбунівського, Радивилівського та Демидівського районів.

Як зазначив в. о. голови Рівненської ОДА Сергій Подолін згальна вартість придбаних автомобілів 19 мільйонів гривень.

«Такого оновлення автопарку вже не було упродовж останніх 6 років.  – коментує Сергій Вікторович. – Раніше за кошти НСЗУ вже було закуплено 5 авто. Також ми чекаємо поставку ще 5-ти карет швидкої допомоги. Тобто разом область матиме 20 таких автомобілів». За його словами, це стало можливим завдяки правильному визначеному алгоритму руху пацієнтів з COVID-19, який в цілодобовому режимі коригується. В результаті на Рівненщині вдалося зекономити кошти, які підуть на оновлення парку санітарних автомобілів екстреної медичної допомоги.

     

 «Швидка» обладнана усім необхідним для надання оперативної та якісної медичної допомоги, транспортування пацієнтів до лікарень.  Зручні ноші, встановлені системи дихальної підтримки та подачі кисню – все обладнання нове, сучасне, і, впевнений, добре служитиме за-для порятунку людей», − зазначив Святослав Приступа, керівник Млинівської підстанції екстреної (швидкої) медичної допомоги КЗ «Обласний центр ЕМД та МК» Рівненської обласної ради.

 



Архів новин »
Реєстрація
Логін
Пароль
Реєстрація
Опитування


 

 

 

 
 
 
 
 
Запитання | Адміністратор
Інформаційний супровід: pressa1@rv.gov.ua Тех. підтримка: forweb@rv.gov.ua  ©  Рівненська обласна державна адміністрація
Безкоштовна гаряча лінія ГО «Донбас SОS»

Майбутня професія - ЗАХИСНИК ВІТЧИЗНИ

Млинівський районний військовий комісаріат проводить відбір кандидатів на навчання у вищих військових навчальних закладах (ВВНЗ)....