На головну

Нормативна база                              Мапа сайту

 
 квітня 2024 
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
Пошук
Розширений пошук»
 

 
і

                                  МЛИНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЇ

                            

             35100 смт Млинів, вул. Народна, 1,  тел.факс (03659)6-45-85, e-mail: mlunrda@rv.gov.ua

і
Новини

5 листопада 2020
7 майбутніх підприємців Млинівщини отримали комплекти обладнання для започаткування власного бізнесу

        

         Підтримка розвитку підприємництва — один з пріоритетів діяльності місцевих органів влади, особливо в період кризи. Сьогодні, 5 листопада 2020 року, уперше в Рівненській області, для 7 майбутніх підприємців вручили комплекти обладнання для започаткування власного бізнесу, кожен вартістю близько 80 тисяч гривень.

         Участь у заході взяли заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко, голова Млинівської РДА Борис Курицький, секретар Млинівської селищної ради Олександр Міщанюк, директор Млинівської районної філії Рівненського обласного центру зайнятості Ігор Загоруйко.

 

         Вітаючи учасників заходу Ігор Тимошенко зазначив: «Малий бізнес це запорука успішності та спроможності територіальних громад нашої області. Сьогоднішня ініціатива допомоги для майбутніх підприємців є унікальною можливістю реально допомагати конкретним людям, які мають ідеї та хочуть їх втілювати, які працюватимуть на благо своїх громад. Рівненська облдержадміністрація підтримує ініціативи та програми підтримки підприємництва, які особливо цього потребують у період кризи. Відзначу активну роботу в даному напрямку  Млинівської селищної ради, 7 проектів для старту – це успіх!».

          Підводячи підсумки першого етапу з циклу підтримки підприємницьких ініціатив у рамках проєкту «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні», що впроваджується Міжнародною організацією праці та фінансується Урядом Королівства Данії, сертифікати на придбання комплектів обладнання отримали:

Андрій Родкін - виробництво металічних та дерев'яних конструкцій (глемпінгів)

Роман Федін - виробництво крафтових сирів. Міні-сироварня

Алла Максимюк - вікриття гінекологічно-діагностичного кабінету в Млинові

Марина Лінник - відкриття стоматологічного кабінету в  Млинові

Юлія Семенюк - виробництво крафтової пастили, фріпсів, трав’яних чаїв та приправ

Юрій Лук`янчук - безперервне вирощування зелені

Оксана Вашук - заснування Event-agency

 

         Сукупна вартість придбаного обладнання – майже 600 тис. грн..

          Конкурс адмініструється громадською організацією «Волинський Ресурсний Центр» за підтримки Млинівської селищної ради.

         «Головне завдання даної ініціативи - підтримати майбутніх підприємців. Головними бар’єрами для створення власної справи, найчастіше є недоступність стартового капіталу та відсутність компетенцій у сфері ведення бізнесу. Саме проти цих бар’єрів націлена діяльність нашого проєкту. Всі 22 учасники конкурсу бізнес-планів пройшли спеціальне навчання за програмою й методологією, що сертифікована Міжнародною організацією праці «Розпочни свій бізнес» (Start and Improve Your Business — SIYB). Зараз ця навчальна програма взята за основу при проведенні навчань підприємців початківців по Державній програмі «Доступні кредити 5–7–9%». Цей інструмент розвитку підприємницьких навичок перевірений у багатьох країнах світу, а цьогоріч ми його використовуємо у Рівненській області» — зазначив президент Волинського Ресурсного Центру Василь Кашевський.

  ______________________________________

Додатково

         Волинський Ресурсний Центр оголосив початок другої фази конкурсу для тих, хто планує розпочати свою підприємницьку історію. Для всіх претендентів буде проведено навчання та надано можливість отримати обладнання на суму еквівалентну 3000 доларів на реалізацію ідеї в рамках конкурсу бізнес-планів. Якщо цього фінансового ресурсу замало — учасники можуть паралельно подавати заявки на отримання пільгових кредитів за державною програмою 5–7–9%.

        Детальніша інформація про умови конкурсу на сайті ВРЦ: https://vrc.rv.ua/ilo2020-stage-2/.



Архів новин »
Реєстрація
Логін
Пароль
Реєстрація
Опитування


 

 

 

 
 
 
 
 
Запитання | Адміністратор
Інформаційний супровід: pressa1@rv.gov.ua Тех. підтримка: forweb@rv.gov.ua  ©  Рівненська обласна державна адміністрація
Безкоштовна гаряча лінія ГО «Донбас SОS»

Майбутня професія - ЗАХИСНИК ВІТЧИЗНИ

Млинівський районний військовий комісаріат проводить відбір кандидатів на навчання у вищих військових навчальних закладах (ВВНЗ)....