На головну

Нормативна база                              Мапа сайту

 
 квітня 2024 
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
Пошук
Розширений пошук»
 

 
і

                                  МЛИНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЇ

                            

             35100 смт Млинів, вул. Народна, 1,  тел.факс (03659)6-45-85, e-mail: mlunrda@rv.gov.ua

і
Новини

5 листопада 2020
Млинівщину із робочим візитом відвідав заступник голови Рівненської облдержадміністрації Ігор Тимошенко

 

          В ході візиту, спільно із головою Млинівської райдержадміністрації Борисом Курицьким, зустрілись із директором ПП «Агропром-енерго» Тарасом Чигринюком. Оглянули територію Млинівського водосховища, обговорили специфіку роботи ГЕСу та можливі заходи щодо поліпшення гідрологічного стану р.Іква.

 

 

         В ході спілкування Ігор Олександрович зазначив: «Ми працюємо над формуванням природоохоронних заходів на 2021 рік. Долучимо Вас та фахівців Національного університету водного господарства та природокористування (знаю, в них вже є напрацювання в даному напрямку). Маємо комплексно підійти до вирішення даної проблеми, спільно, напрацювати конкретні реальні рішення».

 

 

         По тому – відвідали Млинівську центральну районну лікарню. На сьогодні медзаклад не приймає хворих на COVID-19, однак, у разі потреби, для цього підготовлено та перепрофільовано дитяче відділення райлікарні.

 

 

         «Маємо окреме двохповерхове приміщення, – коментує Віктор Ковальов, головний лікар КНП «Млинівська центральна районна лікарня». – Тут встановлено перегородки для відмежування «грязних» зон від чистих, зроблено косметичний ремонт приміщення, облаштовано 10 кисневих точок.  Придбали та встановили 2 кисневих концентратори високого тиску (один концентратор – двадцятилітровий, та  один – десятилітровий). У відділенні розміщено 25  стаціонарних ліжок. Маємо відповідний персонал, люди вже попереджені про те, що уразі потреби працюватимемо із хворими на коронавірус».

 

 

         В ході спілкування обговорили питання забезпечення киснем, можливість встановлення додаткових ліжок для хворих та подальшу долю мадзакладів вторинної ланки в рамках реалізації реформи децентралізації.

 

         На завершення робочого візиту Ігор Тимошенко ознайомився із ходом ремонтних робіт на автошляху М-19 Доманово – Ковель – Чернівці – Тереблече, де, в рамках Національної програми «Велике будівництво», відновлюють 5-ти кілометрову ділянку дороги.

 

 

 

Як зазначив голова Млинівської райдержадміністрації Борис Курицький, «підрядник обіцяє виконати до 90% об'єму робіт до закінчення 2020 року. Крім того, на Ужинецькому перехресті заплановано влаштування кругового руху автотранспорту. Тут постійно фіксують велику кількість дорожньо-транспортних пригод, а облаштування «кільця» знизить інтенсивність руху, зробить ділянку дороги дещо безпечнішою. Підготовчі роботи вже розпочато».

 



Архів новин »
Реєстрація
Логін
Пароль
Реєстрація
Опитування


 

 

 

 
 
 
 
 
Запитання | Адміністратор
Інформаційний супровід: pressa1@rv.gov.ua Тех. підтримка: forweb@rv.gov.ua  ©  Рівненська обласна державна адміністрація
Безкоштовна гаряча лінія ГО «Донбас SОS»

Майбутня професія - ЗАХИСНИК ВІТЧИЗНИ

Млинівський районний військовий комісаріат проводить відбір кандидатів на навчання у вищих військових навчальних закладах (ВВНЗ)....