На головну

Нормативна база                              Мапа сайту

 
 березня 2024 
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
Пошук
Розширений пошук»
 

 
і

                                  МЛИНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЇ

                            

             35100 смт Млинів, вул. Народна, 1,  тел.факс (03659)6-45-85, e-mail: mlunrda@rv.gov.ua

і
Новини

25 листопада 2020
Прем’єр-міністр: Україна не зверне з європейського шляху, адже це ключовий пункт суспільного договору

 

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль взяв участь у зустрічі з представниками громадянського суспільства – активними учасниками революційних подій 1990, 2004, 2013-2014 років, а також захисниками держави та представниками інтелектуальної еліти, що відбулася 21 листопада під головуванням Президента України Володимира Зеленського.

         Глава держави зазначив, що найбільшим здобутком трьох революцій є нова свідомість громадян і влади.

         «Кожен громадянин знає: зміни дійсно можливі. Фраза «від мене нічого не залежить» — це міф. Разом ми можемо все», — наголосив Президент України.

         Зі свого боку Премєр-міністр також відзначив, що революційні події змінили багатьох людей, а отже змінили Україну. Він наголосив, що країна ніколи не зверне з європейського шляху, адже це ключовий пункт нового суспільного договору між українцями та державою.

         «Не сумніваюся, що Україна стане членом Європейського Союзу. Але не менш важливо, як ми — держава і суспільство — будемо проходити цей шлях, будемо рухатися до європейських стандартів. Це щоденні зміни, щоденна робота, яка змінює наше життя. Ми відмовляємося від радянських рудиментів у свідомості, в економіці, ми стаємо відвертішими та толерантнішими. Вчимося піклуватися та підтримувати один одного. Змінюється наша політична культура, змінюється суспільство», — зазначив Денис Шмигаль.

            

         Очільник Уряду наголосив, що цього б не сталося без доленосних подій 1990, 2004 та 2013-14 років: «І саме тому ми назавжди у боргу перед тими, хто поклав своє життя заради кращого майбутнього України».

         «Ми не просто продемонстрували, що прагнемо жити за європейськими стандартами. Ми стали відкритішими для світу, а світ став відкритішим до України. Щодня наші міжнародні партнери демонструють це.  Ми довели всім, що український народ — це невід’ємна частина європейської родини, яка своєю історією, своєю культурою та своєю мовою створює своє майбутнє», — підкреслив Прем’єр-міністр.

         Крім того, присутні відзначили унікальний формат зустрічі між учасниками трьох революцій та бойових дій на сході України, а також вшанували память всіх, хто загинув за Україну.

 



Архів новин »
Реєстрація
Логін
Пароль
Реєстрація
Опитування


 

 

 

 
 
 
 
 
Запитання | Адміністратор
Інформаційний супровід: pressa1@rv.gov.ua Тех. підтримка: forweb@rv.gov.ua  ©  Рівненська обласна державна адміністрація
Безкоштовна гаряча лінія ГО «Донбас SОS»

Майбутня професія - ЗАХИСНИК ВІТЧИЗНИ

Млинівський районний військовий комісаріат проводить відбір кандидатів на навчання у вищих військових навчальних закладах (ВВНЗ)....