На головну

Нормативна база                              Мапа сайту

 
 березня 2024 
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
Пошук
Розширений пошук»
 

 
і

                                  МЛИНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЇ

                            

             35100 смт Млинів, вул. Народна, 1,  тел.факс (03659)6-45-85, e-mail: mlunrda@rv.gov.ua

і
Новини

27 листопада 2020
Власникам корів на Рівненщині відшкодовують кошти за придбані доїльні апарати

 

         Селянам Рівненщини частково відшкодують кошти за придбане обладнання, зокрема, доїльні апарати. Фінансова підтримка сільгоспвиробників передбачена Комплексною програмою розвитку агропромислового комплексу Рівненської області на 2018 – 2022 роки.

         «З початку цього року 54 фізичних осіб, які утримують в своїх господарствах 3 і більше корів, скористалися обласною програмою. У результаті вони отримали з обласного бюджету часткове відшкодування вартості придбаних установок індивідуального доїння на суму 297,7 тисяч гривень. Найбільше залучено коштів особами Радивилівського, Дубенського та Острозького районів. Також учасниками програми були фермери Березнівського, Володимирецького, Гощанського, Демидівського, Дубровицького, Здолбунівського, Костопільського, Корецького, Млинівського та Рівненського районів», - детальніше розповіла директорка департаменту агропромислового розвитку Рівненської ОДА Надія Переходько.

                 

         Загалом фермерам компенсують 70 відсотків вартості, але не більше 7 тисяч гривень за одну установку. Виплата здійснюється фізичній особі за закуплений новий апарат за умови утримання у своєму господарстві не менш як трьох корів, ідентифікованих та зареєстрованих в установленому порядку.

         Нагадуємо, що прийом документів на часткове відшкодування вартості закуплених установок індивідуального доїння проводиться до 01 грудня поточного року за адресою: 33013 м. Рівне, Майдан Просвіти,1, каб. 213, Колесник Тетяна Георгіївна, моб. тел 068 6498648.



Архів новин »
Реєстрація
Логін
Пароль
Реєстрація
Опитування


 

 

 

 
 
 
 
 
Запитання | Адміністратор
Інформаційний супровід: pressa1@rv.gov.ua Тех. підтримка: forweb@rv.gov.ua  ©  Рівненська обласна державна адміністрація
Безкоштовна гаряча лінія ГО «Донбас SОS»

Майбутня професія - ЗАХИСНИК ВІТЧИЗНИ

Млинівський районний військовий комісаріат проводить відбір кандидатів на навчання у вищих військових навчальних закладах (ВВНЗ)....