На головну

Нормативна база                              Мапа сайту

 
 березня 2024 
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
Пошук
Розширений пошук»
 

 
і

                                  МЛИНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЇ

                            

             35100 смт Млинів, вул. Народна, 1,  тел.факс (03659)6-45-85, e-mail: mlunrda@rv.gov.ua

і
Новини

1 грудня 2020
Вчора відбулась перша сесія Підлозцівської сільської ради восьмого скликання

 

30 листопада в залі для засідань сільської ради відбулась перша сесія Підлозцівської сільської ради (ОТГ) восьмого скликання.

 

 

Головою Підлозцівської сільської ТВК Василем Міркевичем було оголошено результати виборів. Так, за результатами голосування на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року Підлозцівським сільським головою Дубенського району обрано Костюкевича Миколу Олександровича (повторно). Депутатські мандати отримали 22 новообраних депутати Підлозцівської сільської ради.

 

 

На сесії прийнято присягу новообраним головою громади та депутатами. Обрано секретаря сільської ради, створено комісії та затверджено їх склад. Затверджений регламент сільської ради та виконавчий комітет.

 

 

Участь у засіданні сесії взяв голова Млинівської райдержадміністрації Борис Курицький, який привітав голову громади та депутатів із призначенням, побажав успіхів у розбудові громади.



Архів новин »
Реєстрація
Логін
Пароль
Реєстрація
Опитування


 

 

 

 
 
 
 
 
Запитання | Адміністратор
Інформаційний супровід: pressa1@rv.gov.ua Тех. підтримка: forweb@rv.gov.ua  ©  Рівненська обласна державна адміністрація
Безкоштовна гаряча лінія ГО «Донбас SОS»

Майбутня професія - ЗАХИСНИК ВІТЧИЗНИ

Млинівський районний військовий комісаріат проводить відбір кандидатів на навчання у вищих військових навчальних закладах (ВВНЗ)....