На головну

Нормативна база                              Мапа сайту

 
 квітня 2024 
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
Пошук
Розширений пошук»
 

 
і

                                  МЛИНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЇ

                            

             35100 смт Млинів, вул. Народна, 1,  тел.факс (03659)6-45-85, e-mail: mlunrda@rv.gov.ua

і
Новини

20 грудня 2020
Глава держави: Понад 200 тисяч заявок надійшло на отримання 8 тис. грн допомоги від держави на період карантину

 

         Українські громадяни та представники бізнесу подали понад 200 тисяч заявок на отримання матеріальної допомоги в межах програми, запровадженої у зв’язку з посиленням карантинних обмежень. Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський у своєму влозі.

         «Через портал та мобільний застосунок «Дія» надійшло вже понад 200 тисяч заявок на отримання восьми тисяч гривень допомоги від держави», – зазначив він.

         Президент також нагадав, що через регіональні відділення Державної податкової служби продовжується компенсація єдиного соціального внеску, а через Державний центр зайнятості компенсація з часткового безробіття.

         Крім того, Володимир Зеленський повідомив про повну виплату боргів із заробітної плати шахтарям за жовтень і листопад; з понеділка почнуться виплати за грудень.

         Глава держави подякував міжнародним партнерам за підтримку, яку вони надають Україні.

         «Це 600 мільйонів євро макрофінансової допомоги від Євросоюзу. 170 – від Світового банку на соціальну допомогу постраждалим від пандемії та 640 мільйонів від Європейського інвестиційного банку на розвиток східних областей, міського транспорту в усіх регіонах та будівництво доріг», – сказав він.

         

         Також Президент у твітері повідомив про початок роботи місії МВФ щодо перегляду програми stand-by. Місія розпочне працювати в понеділок в онлайн-форматі через пандемію та продовжить роботу після новорічних свят у січні.



Архів новин »
Реєстрація
Логін
Пароль
Реєстрація
Опитування


 

 

 

 
 
 
 
 
Запитання | Адміністратор
Інформаційний супровід: pressa1@rv.gov.ua Тех. підтримка: forweb@rv.gov.ua  ©  Рівненська обласна державна адміністрація
Безкоштовна гаряча лінія ГО «Донбас SОS»

Майбутня професія - ЗАХИСНИК ВІТЧИЗНИ

Млинівський районний військовий комісаріат проводить відбір кандидатів на навчання у вищих військових навчальних закладах (ВВНЗ)....