На головну

Нормативна база                              Мапа сайту

 
 березня 2024 
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
Пошук
Розширений пошук»
 

 
і

                                  МЛИНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЇ

                            

             35100 смт Млинів, вул. Народна, 1,  тел.факс (03659)6-45-85, e-mail: mlunrda@rv.gov.ua

і
Новини

6 січня 2021
Митні надходження до держбюджету Поліської митниці у 2020 році перевищили 12,3 мільярдів гривень

 

           Митні надходження до держбюджету Поліської митниці у 2020 році перевищили 12,3 мільярдів гривень.

          «Поліська митниця Держмитслужби у грудні 2020 року виконала завдання Уряду по наповненню державної скарбниці на 141%, до бюджету спрямовано 1,5 млрд. грн., додатково надійшло 437 млн.грн. В порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження зросли на 644 млн.грн, або на 75%.

 

            

 

         Загалом у 2020 році учасники зовнішньоекономічної діяльності, які здійснюють операції в зоні діяльності  Поліської митниці спрямували до державного бюджету 12,3 млрд.грн. митних платежів. План надходжень виконано на 104%, додатково бюджет отримав 483 млн.грн.

         Митне оформлення та пропуск товарів необхідних для економіки країни та життєдіяльності наших громадян здійснюється безперебійно та оперативно», - повідомив начальник Поліської митниці Держмитслужби Сергій ПАНЧУК.

         Основними товарами, за рахунок митного оформлення яких збільшились надходження митних платежів до бюджету у 2020 році, в порівнянні з 2019 роком: автомобілі легкові та вантажні, надходження зросли на 2 831 млн.грн., обладнання та механізми - 1 226 млн.грн., мясопродукція - 506 млн.грн., міндобрива - 225 млн.грн., чорні метали - 143 млн.грн., кузови - 85 млн.грн., текстильні матеріали та вироби – 55 млн.грн. тощо.

         Начальник Поліської митниці Сергій ПАНЧУК подякував сумлінному бізнесу, зусиллями якого, в такий нелегкий для країни час наповнюється бюджет та колективу Поліської митниці за успішну роботу.

 

 

 

Поліська митниця Держмитслужби



Архів новин »
Реєстрація
Логін
Пароль
Реєстрація
Опитування


 

 

 

 
 
 
 
 
Запитання | Адміністратор
Інформаційний супровід: pressa1@rv.gov.ua Тех. підтримка: forweb@rv.gov.ua  ©  Рівненська обласна державна адміністрація
Безкоштовна гаряча лінія ГО «Донбас SОS»

Майбутня професія - ЗАХИСНИК ВІТЧИЗНИ

Млинівський районний військовий комісаріат проводить відбір кандидатів на навчання у вищих військових навчальних закладах (ВВНЗ)....