На головну

Нормативна база                              Мапа сайту

 
 квітня 2024 
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
Пошук
Розширений пошук»
 

 
і

                                  МЛИНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЇ

                            

             35100 смт Млинів, вул. Народна, 1,  тел.факс (03659)6-45-85, e-mail: mlunrda@rv.gov.ua

і
Новини

RSS 2.0

29 вересня 2019
Звернення Президента України до Українського народу у зв’язку з 78-ми роковинами трагедії Бабиного Яру

Дорогі співвітчизники!

Сьогодні ми з глибоким сумом згадуємо одну з найтрагічніших сторінок нашого минулого - 78 років тому у київському урочищі Бабин Яр нацисти почали масові розстріли мирних громадян.

Детальнiше »
27 вересня 2019
78-мі роковини трагедії Бабиного Яру: схиляємо голови в пам’ять жертв нацизму

 

          Щороку 29 вересня в Україні вшановується пам’ять жертв масових страт у Бабиному Яру. Під час німецької окупації Києва у 1941-1943 роках Бабин Яр став місцем знищення нацистами євреїв та циган, радянських військовополонених та підпільників, в’язнів Сирецького концтабору, а також членів Організації українських націоналістів, душевнохворих, заручників, «саботажників», порушників комендантської години та інших. Урочище стало всесвітньо відомим символом Голокосту.

Детальнiше »
27 вересня 2019
При Рівненській ОДА працюватиме координаційна рада з питань ОТГ

      Створення платформи для діалогу з об’єднаними громадами ініціював голова Рівненської ОДА Віталій Коваль під час зустрічі із міськими, селищними, сільськими головами ОТГ області.

Детальнiше »
26 вересня 2019
На Рівненщині вже 182 бажаючих очолити РДА. Проєкт «LIFT» триває

 

Проєкт «LIFT» продовжує формувати команду на Рівненщині

Детальнiше »
25 вересня 2019
Уряд схвалив зміни стосовно добровільного об’єднання ОТГ

 

       Зміни до Закону «Про добровільне об’єднання територіальних громад» відкривають можливість прискорити формування перспективних планів спроможних громад.

Детальнiше »
20 вересня 2019
На Рівненщині відсвяткують 30-річчя Народного Руху України за перебудову

 

       Показові виступи бойового гопака та дефіле оркестру. Так розпочнуться урочистості з нагоди відзначення 30-річчя Народного Руху України за перебудову на майдані Музики біля органного залу вже в понеділок, 23 вересня

Детальнiше »
20 вересня 2019
Хлібороби Рівненщини сіють озимі під урожай 2020 року
          Нині аграрії закінчують збирати пізні культури та сіють озимі під урожай наступного року.
Детальнiше »
20 вересня 2019
Голів райдержадміністрацій Рівненської області відбиратимуть за допомогою проєкту LIFT

 

      У п'ятницю, 20 вересня, на Рівненщині стартувала програма, відповідно до якої голови районних державних адміністрацій обиратимуться за допомогою програми LIFT.

Детальнiше »
19 вересня 2019
Ще 100 ОСББ залучили більше 30 млн грн «теплих кредитів» на енергоефективні заходи за тиждень

 

         Ще 100 ОСББ залучили більше 30 млн грн «теплих кредитів» за тиждень на енергоефективні заходи у багатоповерхівках. Це майже у 1,5 рази більше, ніж за позаминулий тиждень, коли ОСББ оформили 19 млн грн кредитів.

Детальнiше »
18 вересня 2019
Сьогодні вітали рятувальників Млинівщини!

 

     Урочистості пройшли на території Млинівської пожежно-рятувальної частини №6 Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області.

Детальнiше »
16 вересня 2019
Конкурс проектів «Розвиток молодіжних центрів в об’єднаних громадах»

 

       Організація Global Communities запрошує вас подати заявку на конкурс проектів «РОЗВИТОК МОЛОДІЖНИХ ЦЕНТРІВ В ОБ’ЄДНАНИХ ГРОМАДАХ» RFA-CE-2019-09-06 в рамках Програми USAID DOBRE відповідно до специфікації.

Детальнiше »
16 вересня 2019
Млинівчани посіли третє місце на міжнародному турнір

14 вересня 2019 року на території спортивного майданчика Рівненської гуманітарної гімназії відбувся IV Міжнародний турнір із міні-футболу «Спорт зближує серця» за підтримки генерального консульства Республіки Польща у Луцьку.

Детальнiше »
16 вересня 2019
На Рівненщині запрацювала «гаряча лінія» щодо незаконних АЗС

 

        Рівненська ОДА запустила «гарячу лінію» 0-800-500-078, на яку кожен небайдужий мешканець області може повідомити про функціонування нелегальних автозаправок у своєму населеному пункті.

Детальнiше »
13 вересня 2019
Лісівники Млинівщини відзначили професійне свято

      Напередодні професійного свята – Дня працівників лісу – голова Млинівської райдержадміністрації Петро Рухер привітав працівників лісової галузі Млинівщини.

 

Детальнiше »
9 вересня 2019
Аграрії Рівненщини оновлюють свою техніку за державною програмою

 

    З початку року 30 господарств Рівненщини скористалися програмою часткової компенсації вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва

Детальнiше »
6 вересня 2019
Які аналізи та тести можна зробити безоплатно у свого лікаря?

 

      Пацієнт, який подав декларацію про обслуговування у лікаря первинної ланки, може отримати безоплатно, тобто без будь-яких доплат або придбання витратних матеріалів низку лабораторних діагностичних досліджень та швидких тестів.

Детальнiше »
30 серпня 2019
Верховна Рада призначила нового Прем’єр-міністра України та склад Кабінету Міністрів

 

    Новим Главою Уряду став Олексій Гончарук.

 

   Відповідне рішення підтримали 290 народних депутатів. Він є наймолодшим керівником Уряду в історії України. До того як очолити Кабмін, він працював заступником керівника Офісу Президента з економічних питань.

Детальнiше »
28 серпня 2019
У Бокіймівській ОТГ відкриють дошкільну групу

 

    У Бокіймівській ОТГ  створили дошкільну групу.

Детальнiше »
27 серпня 2019
УВАГА! На навчання на тему «Новини податкового законодавства»

 

       Шановні платники податків!

      29 серпня Головним управлінням ДФС у Рівненській області за участі ГО «Бухгалтерський клуб» буде проведено безкоштовний семінар на тему «Новини податкового законодавства».

Початок семінару – о 10-00 год.

Місце проведення: м.Рівне, вул. Відінська 8, 5 поверх (актова зала).

Детальнiше »
24 серпня 2019
Привітання із Днем незалежності!

 

Шановні жителі Млинівщини!

Щиро вітаю Вас із Днем Державного Прапора та Днем незалежності України – святами, які взаємно зливаються в одне: символ державності, самостійності та суверенності!

Детальнiше »
24 серпня 2019
У Млинові вшанували загиблих в АТО земляків

 

      Під час меморіальних заходів біля пам'ятного стенду «Вони відійшли у безсмертя» у Млинові вшанували пам'ять земляків, що загинули на Сході України.

Детальнiше »
23 серпня 2019
12 дітей пільгових категорій поїхали на відпочинок!

 

        12 дітей пільгових категорій, які перебувають на обліку служби у справах дітей Млинівської райдержадміністрації, відпочиватимуть у християнському таборі «Твій шлях», який проходитиме на базі відпочинку «Берізка» с. Олександрія Рівненського району.

Детальнiше »
23 серпня 2019
На Млинівщині урочисто відзначили День Державного Прапора України!
Сьогодні, разом зі всією країною, на центральному майдані Млинова, під звуки Гімну у виконанні духового оркестру врочисто піднято наш національний стяг!
Детальнiше »
22 серпня 2019
«Картопляна столиця» краю відтепер у новому статусі!

       Мабуть, кожен господар погодиться: «щоб мати гарний врожай насіння має бути високоякісним». А тому й купувати його варто у надійного виробника. Таким надійним партнером для господарств, що займаються вирощуванням картоплі, є ТзОВ «Яловицька агротехнологія» на Млинівщині.

Детальнiше »
19 серпня 2019
Друге, вже традиційне, мистецьке свято «Медові гостини» відбулось на Млинівщині!

 

У неділю, 18 серпня, напередодні великого релігійного свята Преображення Господнього або, як кажуть в народі – Спаса, на млинівщині відбулось наймасштабніше свято року «Медові гостини», що вже стали візитівкою краю. Місце проведення заходу незмінне: мальовнича й завжди гостинна територія Млинівського коледжу.

Детальнiше »
13 серпня 2019
Як іноземцю чи особі без громадянства отримати реєстраційний номер облікової картки платника податків

 

         Головне управління ДФС у Рівненській області повідомляє, що     пунктом 63.5 ст. 63 Податкового кодексу України передбачено, що всі фізичні особи - платники податків та зборів реєструються у контролюючих органах шляхом включення відомостей про них до Державного реєстру фізичних осіб - платників податків у порядку, визначеному ПКУ.

Детальнiше »
13 серпня 2019
линівське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Рівненській області інформує

Виконавча дирекція Фонду соціального страхування України звертає увагу на значну кількість групових нещасних випадків, які стались при виконанні робіт по ремонту і експлуатації водопровідних та каналізаційних мереж, колекторів, колодязів протягом травня-липня 2019 року.

Детальнiше »
12 серпня 2019
«Медовим гостинам» на Млинівщині – бути!

 

У неділю, 18 серпня о 13.00 год., напередодні великого релігійного свята Преображення Господнього або, як кажуть в народі – Спаса, Млинівщина запрошує на «Медові гостини».

Детальнiше »
5 серпня 2019
Заповняємо правильно платіжні документи на сплату ЄСВ

 

            Вимоги щодо заповнення платіжних документів на сплату єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – ЄВ) визначені Порядком заповнення документів на переказ у разі сплати (стягнення) податків, зборів, митних платежів, єдиного внеску, здійснення бюджетного відшкодування податку на додану вартість, повернення помилково або надміру зарахованих коштів, затвердженим наказом Міністерства фінансів України від 24.07.2015 №666 (далі – Порядок №666).

Детальнiше »
5 серпня 2019
Комісія погодила спад води у Млинівському водосховищі

 

5 серпня 2019 року у райдержадміністрації відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому було розглянуто питання «Про ремонт гідроспоруд Млинівської гідроелектростанції».

Детальнiше »
5 серпня 2019
Увага! Буде припинено газопостачання у двох населених пунктах

 

Млинівська дільниця Дубенського відділення АТ «РІВНЕГАЗ» інформує, що у зв'язку із ремонтом газопроводу високого тиску буде припинено газопостачання в с. Головчиці та с. М'ятин Млинівського району з 08.00 год. 07 серпня по 17.00 год. 08 серпня 2019 року

Детальнiше »
2 серпня 2019
На Млинівщині відбудуться вже традиційні "Медові гостини"!

 

        Запрошуємо попрощатись із літом 2019-го у стилі кращих українських традицій із присмаком цілющого українського меду!

Детальнiше »
29 липня 2019
В районі скасовано карантинний режим по бактеріальному в’яненню кукурудзи

 

Млинівська районна державна адміністрація інформує, що розпорядженням голови райдержадміністрації від 29 липня 2019 року №143 скасовано карантинний режим по бактеріальному в’яненню кукурудзи. 

Детальнiше »
22 липня 2019
Змінили прізвище або місце проживання – не забудьте повідомити податкову

 

       Головне управління ДФС у Рівненській  області нагадує, що згідно зі ст.67 Конституції України кожен громадянин зобов’язаний сплачувати податки і збори у порядку і розмірах, встановлених законом.

Детальнiше »
19 липня 2019
На Млинівщині відбулась зустріч із очільником НАБУ

 

Сьогодні Млинівщину із робочим візитом відвідав директор Львівського територіального управління Національного антикорупційного бюро України Тарас Лопушанський.

Детальнiше »
18 липня 2019
Пам'ять – нетлінна…

 

Сьогодні у с. Війниця на Млинівщині було відкрито меморіальну дошку Руслану Кондратюку, який загинув 15 лютого 2019 року у зоні проведення Операції об'єднаних сил. Дошку розміщено на стіни школи, де навчався Герой…

Детальнiше »
18 липня 2019
Економте час та гроші – сплачуйте податки за допомогою Електронного кабінету

 

       ГУ ДФС у Рівненській області повідомляє, що платник податків в меню «Стан розрахунків з бюджетом» приватної частини Електронного кабінету має доступ до своїх особових рахунків із сплати податків, зборів та інших платежів. При зверненні до зазначеного меню відображається зведена інформація станом на момент звернення, що містить інформацію по кожному виду платежу, зокрема, бюджетний рахунок на поточну дату, МФО банку.

Детальнiше »
16 липня 2019
Держкомтелерадіо оголошує прийом заявок для участі в конкурсі на здобуття щорічної премії Президента України "Українська книжка року"

 

Держкомтелерадіо оголошує прийом заявок для участі в конкурсі на здобуття щорічної премії Президента України «Українська книжка року».

Детальнiше »
16 липня 2019
Відбудеться зустріч із директором Львівського територіального управління Національного антикорупційного бюро України

           19 липня 2019 року о 12.00 год. в актовій залі Млинівського державного технолого-економічного коледжу відбудеться зустріч директора Львівського територіального управління Національного антикорупційного бюро України Лопушанського Т.В. з представниками громадськості та жителями Млинівського району.

Детальнiше »
15 липня 2019
На виборах українці зможуть проголосувати як з ID-карткою, так і з паспортом-книжечкою

           ID-картка або паспорта-книжечка є підставою для отримання виборчого бюлетеня особами, яким на день виборів виповнилося 18 років та яких включено до списків виборців.

Детальнiше »
15 липня 2019
За результатами деклараційної кампанії на Рівненщині сплачено понад 15 мільйонів гривень податків

 

     Як повідомили у ГУ ДФС у Рівненській області громадяни, які в період кампанії декларування доходів подали річні податкові декларації про доходи за 2018 рік, вже сплатили до бюджетів усіх рівнів 15,2 мільйона гривень податкових платежів.

Детальнiше »
15 липня 2019
Понад 5 млн. грн. державної дотації отримали млинівські фермери

Державна підтримка сільськогосподарської галузі, з-проміж іншого,  передбачає й спеціальні бюджетні дотації за утримання корів та молодняка великої рогатої худоби. Такою підтримкою успішно продовжують користуватися агроформування нашого району.

Детальнiше »
12 липня 2019
Перевіряємо виконання делегованих повноважень

 

       11 липня 2019 року проведено комплексну перевірку роботи  виконавчого комітету Ярославицької сільської ради по здійсненню делегованих повноважень органів виконавчої влади.

Детальнiше »
5 липня 2019
Сьогодні йому виповнилося б 27....

 

Петро ПОЛИЦЯК - боєць 80-ої аеромобільної бригади, який героїчно загинув у новому терміналі Донецького аеропорту.

Кіборг, якому назавжди 22....
Пам"ятаємо....

Детальнiше »
5 липня 2019
Найпоширеніші помилки при оплаті листків непрацездатності. Відповідальність роботодавців

 

Найпоширенішою помилкою при оплаті листків непрацездатності є надмірне нарахування матеріального забезпечення, у зв’язку з чим виникає переплата матеріального забезпечення за рахунок коштів Фонду.

Детальнiше »
4 липня 2019
Своє професійне свято відзначають працівники поліції Млинівщини!

 

        У цей святковий день День Національної поліції України керівництво та особовий склад Млинівського відділення поліції  привітали очільники Млинівщини та об'єднаних територіальних громад району. У своїх побажаннях гості були єдині: здоров'я, добробуту та простого родинного щастя.

Детальнiше »
3 липня 2019
Мінагрополітики: Сільгоспвиробникам нараховано майже 276 млн грн дотацій за утримання корів

       Станом на 3 липня за кожну наявну на 1 січня корову сільгоспвиробникам нараховано 275,9 млн грн спеціальної бюджетної дотації за утримання корів молочного, молочно-м’ясного та м’ясного напряму продуктивності. Такою підтримкою скористаються 885 суб’єктів господарювання за утримання ними 306 600 корів.

Детальнiше »
3 липня 2019
«Чесна платіжка» – це реальний інструмент захисту людей, а не пусті, популістичні обіцянки, – Глава Уряду

 

       Урядова ініціатива «Чесна платіжка», яка передбачає встановлення граничної і обґрунтованої ціни на тепло і гарячу воду по всій Україні – це реальний інструмент захисту людей, а не порожні обіцянки популістів, які обіцяють знизити тарифи, але нічого не пропонують в якості механізмів виконання такої обіцянки. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман в ефірі телеканалу «Україна».

Детальнiше »
3 липня 2019
У липні «мобільні соціальні офіси» працюватимуть й на Млинівщині

 

          Так, 18 липня 2019 року «мобільні соціальні офіси» працюватимуть на території Довгошиївської та Пітушківської сільських рад.

 

Детальнiше »
3 липня 2019
Україна та Канада досягли домовленостей про співробітництво в оборонній сфері – Президент

 

       Під час перемовин Президента України Володимира Зеленського та Прем’єр-міністра Канади Джастіна Трюдо було досягнуто низки домовленостей щодо підтримки нашої держави в оборонній сфері.

Детальнiше »

Усього: 3391
Сторінка:  <<   11  |  12  |  13  |  14  |  15  |  16  |  17  |  18  |  19  |  20  |  21  |  22  >>
Реєстрація
Логін
Пароль
Реєстрація
Опитування


 

 

 

 
 
 
 
 
Запитання | Адміністратор
Інформаційний супровід: pressa1@rv.gov.ua Тех. підтримка: forweb@rv.gov.ua  ©  Рівненська обласна державна адміністрація
Безкоштовна гаряча лінія ГО «Донбас SОS»

Майбутня професія - ЗАХИСНИК ВІТЧИЗНИ

Млинівський районний військовий комісаріат проводить відбір кандидатів на навчання у вищих військових навчальних закладах (ВВНЗ)....