На головну

Нормативна база                              Мапа сайту

 
 квітня 2024 
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
Пошук
Розширений пошук»
 

 
і

                                  МЛИНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЇ

                            

             35100 смт Млинів, вул. Народна, 1,  тел.факс (03659)6-45-85, e-mail: mlunrda@rv.gov.ua

і
Новини

RSS 2.0

27 грудня 2018
Особливості здійснення митного оформлення бувших у використанні транспортних засобів

 Поновою Кабінету Міністрів України від 12.12.2018 № 1077 затверджено Тимчасовий порядок виконання митних формальностей під час здійснення митного оформлення транспортних засобів для їх вільного обігу на митній території України. Документ опублікований та набув чинності 20 грудня 2018 року.

Детальнiше »
26 грудня 2018
Пам'ятаємо наших Героїв

 

Три роки тому в зоні проведення АТО, поблизу смт. Новгородське Донецької області, загинув млинівчанин Олексій Кірись - старший солдат 24-го окремого штурмового батальйону «Айдар»

Йому було всього 34...

Детальнiше »
24 грудня 2018
На Млинівщині триває будівництво освітніх закладів

 

В рамках робочої поїздки Млинівщиною, голова райдержадміністрації Петро Рухер ознайомився із ходом робіт на будівництвах двох освітніх закладів у Ярославицькій та Острожецькій громадах.

Детальнiше »
21 грудня 2018
Новий УЗД-апарат експертного класу придбано для Млинівської ЦРЛ

 

Гарні новини від Млинівської центральної районної лікарні: в рамках проекту Світового банку «Поліпшення охорони здоровя на службі у людей» заклад отримав апарат ультразвукової діагностики експертного класу та дефібрилятор-монітор на загальну суму понад 1 млн. грн..

Детальнiше »
21 грудня 2018
Президент: Автокефалія української церкви і здобуття Томосу є частиною нашої стратегії на остаточну деколонізацію України

 

«Проект автокефалії і здобуття Томосу виник не в повітрі і не спонтанно. Він є органічною частиною нашої осмисленої і вивіреної стратегії на остаточну і безповоротну деколонізацію України від Російської імперії, повний і беззастережний вихід із пострадянського стану і сфери російського впливу», - сказав Президент Петро Порошенко на прес-конференції.

Детальнiше »
21 грудня 2018
Президент: Українська армія – лідер народної довіри

 

Виступаючи перед військовими на Житомирщині Президент, Верховний головнокомандувач Збройних Сил України Петро Порошенко зазначив, що українська армія є лідером довіри українського народу серед усіх державних інституцій.

Детальнiше »
17 грудня 2018
Медична та освітня реформа: змінюємось задля майбутнього

 На Млинівщині успішно реалізуються освітні та медичні реформи, започатковані Президентом та Урядом. Про це йшлось на першому засіданні Ради регіонального розвитку при Млинівській районній державній адміністрації.

Детальнiше »
15 грудня 2018
Президент: 15 грудня в історії України - день створення української Автокефальної Помісної Православної Церкви

 

Президент Петро Порошенко під час виступу на Софійській площі за результатами Всеукраїнського Православного Об’єднавчого Собору привітав українців зі створенням української Автокефальної Помісної Православної Церкви.

Детальнiше »
14 грудня 2018
На Млинівщині вшанували ліквідаторів на ЧАЕС

 

Пам′ятаємо про страшну трагедію Чорнобиля, і про героїв-ліквідаторів,серед яких сотні Млинівчан, що врятували мільйони життів, пожертвувавши своїми…

 

До пам’ятного знаку ліквідаторам аварії на ЧАЕС голова Млинівської районної ради Богдан Писак та перший заступник голови Млинівської райдержадміністрації Лев Мельнишин поклали корзини квітів.

Детальнiше »
14 грудня 2018
«Розвиток інфраструктури. Енергозбереження»

 

Такою була тема другої панельної дискусії Ради регіонального розвитку, що днями відбулась на Млинівщині.

Детальнiше »
13 грудня 2018
На Млинівщині підсумували роботу за останні чотири роки та визначили основні напрямки розвитку регіону на наступні три роки

 Відбулось перше засідання Ради регіонального розвитку при Млинівській районній державній адміністрації, на якому підводили підсумки роботи району за останні чотири роки, обговорювали основні напрямки розвитку району з метою подальшого формування Стратегії розвитку Млинівщини на 2019-2021 роки.

Детальнiше »
12 грудня 2018
Вимагаю припинити звільнення листонош та забезпечити доставку пенсій – Президент під час зустрічі з директором «Укрпошти»

 

Президент Петро Порошенко під час зустрічі з Міністром інфраструктури Володимиром Омеляном та Генеральним директором ПАТ «Укрпошта» Ігорем Смілянським наказав забезпечити доставку пенсій, припинити звільнення листонош та зберегти відділення у сільській місцевості.

Детальнiше »
7 грудня 2018
Коли добра стає більше

 

5 грудня світова спільнота відзначає Міжнародний день волонтера. На Млинівщині свою подяку людям із щедрим серцем висловили не лише у вітаннях та нагородах, а й гарними справами.

Детальнiше »
6 грудня 2018
Не втомлюємось казати «СПАСИБІ!» нашим Волонтерам та Захисникам!

 У Міжнародний день волонтера та напередодні Дня Збройних Сил України, чудовий патріотичний захід відбувся у стінах Млинівського державного технолого-економічного коледжу.
Українські воїни кількох поколінь та волонтери краю зустрілись із студентами закладу. Спогади, подяки, нагороди та щира українська пісня – таким був сьогоднішній святковий день!

Детальнiше »
4 грудня 2018
МЛИНІВСЬКИЙ РВК запрошує на проходження військової служби в резерві за контрактом

 

МЛИНІВСЬКИЙ  РВК проводить відбір кандидатів для проходження військової служби в резерві за контрактом серед призовників та військовозабов'язаних Млинівського районів до військових частин Збройних Сил України.

Детальнiше »
4 грудня 2018
Глава держави: Створення єдиної української церкви має об’єднати країну

 

Об’єднавчий Собор українських церков, де буде обрано Предстоятеля єдиної помісної православної церкви України може відбутися вже до кінця цього року. Таку думку Президент Петро Порошенко висловив під час участі у програмі «Свобода слова» на каналі ICTV.

Детальнiше »
4 грудня 2018
Підверено підсумки районного етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії

 

29 листопада 2018 року на базі Млинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 пройшов ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади (далі Олімпіада) з географії. Змагалось 44 учасники із 21-го ЗЗСО.

Детальнiше »
4 грудня 2018
Розпочинаємо перший робочий тиждень зими хорошими справами!

 

У Смордвівській школі вже гарною традицією стала Благодійна ярмарка, на якій діти продають власноруч (чи за активної підтримки мам) приготовлені смаколики, а усі виручені кошти спільним рішенням Ради школи спрямовують на добрі справи та допомогу діткам громади.

Детальнiше »
3 грудня 2018
Сільській амбулаторії – новенькі вікна!

 Малодорогостаївський старостинський округ один із найбільших на Млинівщині, а послугами лікаря тут щоденно користується чимало людей. Приміщення, в якому знаходиться мед заклад, велике й просторе та вікна вже, як кажуть, «віджили своє». І мова не лише про естетичну сторону – зношеність віконних пакетів призводить до значних енерговтрат.

Детальнiше »
3 грудня 2018
Щирість сердець та мужність духу!

           Молитва… Багато спогадів, щирих слів, вітань, нагород, подяк і усмішок, іноді – крізь сльози… На Млинівщині вшанували волонтерів, воїнів та ветеранів АТО, родини загиблих на Сході Героїв.

Напередодні Міжнародного дня волонтера та Дня Збройних Сил України у Млинові відбулись урочистості та святковий концерт.

Детальнiше »
1 грудня 2018
Пам"яті земляка...

 Сьогодні йому виповнилося б 43….

Роман Галас - командир взводу 16-го окремого мотопіхотного батальйону, старший лейтенант.

Загинув 8 серпня 2015 р. поблизу смт. Зайцеве на Донеччині.
У військового залишилися дружина Ірина та донька Майя...

Детальнiше »
29 листопада 2018
Наша велика нація заробила право мати власну церкву – Президент про автокефалію української церкви

 Незалежність української православної церкви та отримання Томосу про автокефалію – одне із ключових питань українського державотворення.

Про це Президент Петро Порошенко сказав під час відвідування Вознесенської церкви УПЦ КП та спілкування з місцевими жителями селища Козелець на Чернігівщині.

Детальнiше »
29 листопада 2018
Понад 20 вихованців млинівської секції кіокушин-карате отримали розряди та пояси!

 

Днями відбувся атестаційний семінар для вихованців секцій кіокушин-карате. Під час заходу діти усіх вікових категорій демонстрували свої знання та вміння. Відрадно, що 26 вихованців млинівської секції отримали відповідні розряди та перші пояси – оранжеві.

Детальнiше »
29 листопада 2018
Про розвиток, бюджет та прийдешні вибори. Народний депутат України зустрівся із журналістами

 

 

      В ході робочої поїздки на Млинівщину із представниками місцевих ЗМІ зустрівся народний депутат України Олександр Дехтярчук.

Детальнiше »
29 листопада 2018
Не згідні з актом перевірки – на подання заперечення п’ять робочих днів

 ГУ ДФС у Рівненській області повідомляє, що відповідно до п. 75.1 ст. 75 Податкового кодексу України контролюючі органи мають право проводити, зокрема, документальні (планові або позапланові; виїзні або невиїзні) перевірки.

Документальні перевірки проводяться контролюючими органами в межах їх повноважень виключно у випадках та у порядку, встановлених ПКУ.

Детальнiше »
28 листопада 2018
На Рівненщині пройшло перше засідання Ради регіонального розвитку області

       На ньому підведено підсумки роботи Рівненщини за останні чотири роки, а також визначено стратегію розвитку до 2021 року.

       Млинівську делегацію  очолив голова райдержадміністрації Петро Рухер.

Детальнiше »
27 листопада 2018
Визначено призерів районного етапу олімпіади із української мови!

 

      Журі та оргкомітет підвели підсумки районного етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури 

 

Детальнiше »
27 листопада 2018
Воєнний стан буде застосований виключно у випадку наземної російської воєнної агресії – Президент

 

Президент Петро Порошенко перед голосуванням депутатів Верховної Ради за запровадження воєнного стану в Україні на 30 діб, наголосив, що воєнний стан буде застосований лише у випадку наземної російської воєнної агресії на території України.

Детальнiше »
27 листопада 2018
«РОДИНА – ДИТИНА – ДЕРЖАВА»

        Засідання круглого столу під такою назвою відбулось сьогодні у Млинівській райдержадміністрації.

         Актуальність зустрічі назріла у зв’язку із змінами у державній політиці у сфері охорони дитинства.

Детальнiше »
26 листопада 2018
85-м роковинам Голодомору присвячено…

 

Та година, що всім нам болить….
Не дай Боже знов людям відчути
Чорну, зморену голодом мить…

Т. Онищук

 

         24 листопада 2018 року у смт. Млинів відбулись заходи приурочені 85-тим роковинам Голодомору 1932-1933 років...

Детальнiше »
21 листопада 2018
У Млинові відзначили День Гідності і Свободи

 21 листопада 2013 року українці вийшли на вулиці і майдани у сотнях міст та сіл України із мирним протестом, щоб відстояти свої цінності та свободу. Сьогодні, вшановуючи п'яту річницю початку Революції Гідності, яка назавжди змінила нашу країну, млинівчани знову зібрались на центральному майдані селища.

Детальнiше »
19 листопада 2018
Роз'яснення щодо обчислення страхового стажу для заповнення нової заяви-розрахунку

 01 жовтня 2018 року набув чинності Порядок фінансування страхувальників для надання матеріального забезпечення застрахованим особам у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та окремих виплат потерпілим на виробництві за рахунок коштів Фонду соціального страхування України, затверджений постановою правління Фонду соціального страхування України від 19.07.2018 № 12 (далі – Порядок).

Детальнiше »
16 листопада 2018
Своє професійне свято відзначають аграрії Млинівщини!

 

16 листопада 2018 року відбулися урочистості, присвячені Дню працівників сільського господарства. Голова райдержадміністрації Петро Рухер привітав аграріїв району з професійним святом та спільно з головою районної ради Богданом Писаком вручили Почесні грамоти та Подяки найкращим працівникам сільськогосподарського сектору.

Детальнiше »
14 листопада 2018
Порятунок Ікви – спільна справа!

 Цьогоріч у липні, на зустрічі, ініційованій Млинівською райдержадміністрацією, фахівці Національного університету водного господарства та природокористування представили шляхи порятунку річки Іква та, спільно із департаментом екології та природних ресурсів Рівненської ОДА, запропонували створення Басейнової ради – консультативно-дорадчого органу, який реалізовуватиме заходи із подолання негативних екологічних наслідків на річці.

Детальнiше »
13 листопада 2018
Освітній простір змінюється на краще

         Із 1 вересня нинішнього року усі першокласники України навчаються за новим стандартом початкової освіти. Так, за інформацією відділу освіти, молоді та спорту Млинівської райдержадміністрації, для загальноосвітніх навчальних закладів комунальної власності Млинівської районної ради закуплено нові сучасні меблі, дидактичний матеріал, сучасне технологічне обладнання на суму понад 220 тис. грн..

Детальнiше »
12 листопада 2018
Млинівчани у складі Рівненської делегації зустрілись із Президентом

 Сьогодні у Міжнародному виставковому центрі Києва відбулось сьоме засідання Ради регіонального розвитку під головуванням Президента України Петра Порошенка. Участь у засіданні ради взяв і голова Млинівської райдержадміністрації Петро Рухер.

Детальнiше »
9 листопада 2018
Щиро вітаємо працівників культури із професійним святом!

    

Шановні працівники культури та

майстри народного мистецтва Млинівщини!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!

Детальнiше »
8 листопада 2018
Млинівщина долучилась до відзначення 100-ччя незалежності Польщі

 

Сьогодні, на запрошення Культурно-просвітницького центру ім. Т.О. Сосновського Млинівщина долучилась до музично-поетичного марафону, що з цієї нагоди проходив у м. Рівне.

Детальнiше »
6 листопада 2018
Районні депутати прийняли звернення до Уряду

 

Відбулось чергове засідання сесії Млинівської районної ради, на якому із понад півтора десятка питань чи не найбільше обговорення викликали звернення до Президента України та Кабінету Міністрів України стосовно підвищення ціни на газ.

Детальнiше »
6 листопада 2018
Робоча поїздка заступника голови ОДА

 6 листопада на Млинівщині із робочим візитом побував перший заступник голови Рівненської обласної державної адміністрації Віталій Ундір.

Він відвідав село Борбин Острожецької громади, де нині розпочато підготовчі роботи для будівництва навчально-виховного комплексу.

Детальнiше »
5 листопада 2018
Увага! Внесено зміни до ряду пунктів Порядку оформлення паспорта громадянина України

 Сектор надання адміністративних послуг райдержадміністрації інформує стосовно адміністративної послуги «ВКЛЕЮВАННЯ  ДО ПАСПОРТА ГРОМАДЯНИНА УКРАЇНИ (зразка 1994 року)  ФОТОКАРТКИ ПРИ ДОСЯГЕННІ ГРОМАДЯНИНОМ 25 і 45 РІЧНОГО ВІКУ».

Детальнiше »
5 листопада 2018
Україна та Вселенський Патріархат підписали Угоду про створення незалежної української Церкви

 Президент Петро Порошенко та Вселенський Патріарх Варфоломій підписали Угоду «Про співробітництво та взаємодію між Україною та Вселенським Константинопольським Патріархатом». Це Угода про співпрацю у створенні незалежної православної Церкви в Україні, Вселенський Патріарх надає Томос, визнаючи незалежність української Церкви, і вручає його обраному на Соборі Предстоятелю.

Детальнiше »
5 листопада 2018
Понад 3,4 млрд. грн. ЄСВ надійшло на соціальні потреби від мешканців Рівненщини

 

За  десять місяців 2018 року   роботодавцями та  фізичними особами Рівненщини  сплачено 3407,3 мільйона гривень єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, що на 28% або на 735,7 млн. грн. перевищує показники відповідного періоду минулого року.

Детальнiше »
5 листопада 2018
Податкова знижка для платника податку із статусом внутрішньо переміщеної особи

 

Право платника податку на податкову знижку, підстави для її нарахування, перелік витрат, дозволених до включення до податкової знижки, обмеження права на її нарахування визначені ст. 166 Податкового кодексу України (далі – ПКУ).

Детальнiше »
2 листопада 2018
Своє професійне свято відзначають працівники соціальної сфери Млинівщини!

          Це – люди добра, турботи, світла і милосердя! З нагоди професійного свята для працівників соціальної сфери Млинівщини було організовано урочистості та святковий концерт.

         Захід розпочався вітаннями від голови Млинівської райдержадміністрації Петра Рухера та врученням Почесних грамот райдержадміністрації.

Детальнiше »
1 листопада 2018
На Рівненщині власники автівок поповнили місцеві бюджети на майже 3 мільйони гривень

 Зокрема, 2,8 млн.грн. транспортного податку спрямували власники легкових авто до місцевих бюджетів області за січень-вересень 2018 року, які згідно з законодавчими нормами підлягають оподаткуванню.  Лідерами серед платників податку є фізичні особи, які перерахували до місцевої казни регіону 57 відсотків, або 1,6 млн.грн. від загальних надходжень. Внесок власників вартісних авто – юридичних осіб склав 1,2 млн.грн. транспортного податку.

Детальнiше »
1 листопада 2018
Долучаємось до міжнародної акції «Запали свічку миру»,

 

У перші дні листопада світова спільнота відзначає День пам'яті померлих…

Працівники Млинівської райдержадміністрації на чолі із головою райдержадміністрації Петром Рухером долучились до міжнародної акції «Запали свічку миру», ініційованої українськими та польськими інститутами громадянського суспільства.

Сьогодні, 1 листопада, було впорядковано територію біля пам’ятного знаку, встановленого на місці спалення у 1943 році польського поселення Людвіківка.

Детальнiше »
1 листопада 2018
Виїзний прийом громадян у Підгаєцькій сільській раді

 

1 листопада 2018 року, відповідно до чинного законодавства з питань розгляду звернень громадян та з метою вивчення проблем громадян, відбувся виїзний прийом голови Млинівської районної державної адміністрації Петра Рухера у Підгаєцьку сільську раду.

Детальнiше »
31 жовтня 2018
Відбулось чергове засідання колегії райдержадміністрації

 31 жовтня в залі для засідань районної ради відбулось чергове засідання колегії райдержадміністрації під керівництвом голови Млинівської районної державної адміністрації Петра Рухера.

На засіданні колегії райдержадміністрації було розглянуто два питання: «Про підсумки роботи галузей господарського комплексу району за дев’ять місяців 2018 року» та «Про стан реалізації в районі Національної стратегії реформування інституційного догляду та виховання дітей на 2017-2026 роки».

Детальнiше »
30 жовтня 2018
Платники Рівненщини сплатили майже 370 мільйонів гривень податку на прибуток

 

У січні-вересні 2018 року платники Рівненщини сплатили до Зведеного бюджету України 369,8 млн. грн. податку на прибуток. Із зазначених коштів державний бюджет одержав 332,2 млн. грн., а місцева казна – 37,6 млн. грн.

Детальнiше »

Усього: 3391
Сторінка:  <<   22  |  23  |  24  |  25  |  26  |  27  |  28  |  29  |  30  |  31  |  32  |  33  >>
Реєстрація
Логін
Пароль
Реєстрація
Опитування


 

 

 

 
 
 
 
 
Запитання | Адміністратор
Інформаційний супровід: pressa1@rv.gov.ua Тех. підтримка: forweb@rv.gov.ua  ©  Рівненська обласна державна адміністрація
Безкоштовна гаряча лінія ГО «Донбас SОS»

Майбутня професія - ЗАХИСНИК ВІТЧИЗНИ

Млинівський районний військовий комісаріат проводить відбір кандидатів на навчання у вищих військових навчальних закладах (ВВНЗ)....