На головну

Нормативна база                              Мапа сайту

 
 березня 2024 
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
Пошук
Розширений пошук»
 

 
і

                                  МЛИНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЇ

                            

             35100 смт Млинів, вул. Народна, 1,  тел.факс (03659)6-45-85, e-mail: mlunrda@rv.gov.ua

і
234


 

 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
 
 

 
 
 


УКРАЇНА
 

МЛИНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА  АДМІНІСТРАЦІЯ

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

 

 

17 серпня 2017 року                                                                    № 234

 

Про районний план заходів

з підготовки та відзначення

26-ї річниці незалежності України

 

        На виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 27.07.2017 № 406 «Про обласний план заходів з підготовки та відзначення 26-ї річниці незалежності України», відповідно   до   Указу   Президента  України  від  15.05.2017 № 132/2017 «Про відзначення 26-ї річниці незалежності України» та з метою гідного відзначення у 2017 році цієї події, утвердження у громадян патріотизму та гордості за свою державу, звитяги Українського народу у боротьбі за волю і незалежність:

 

1. Затвердити районний план заходів з підготовки та відзначення 26-ї річниці незалежності України (далі – план заходів) згідно з додатком.

 

2. Виконавцям:

 

забезпечити проведення заходів у межах видатків, передбачених на реалізацію відповідних програм;

 інформувати райдержадміністрацію про хід виконання плану районних заходів до 28 серпня 2017 року та 01 грудня 2017 року.

 

3. Відділу організаційної роботи, інформаційного забезпечення та комунікації з громадськістю апарату райдержадміністрації узагальнену інформацію про виконання плану заходів подати обласній державній адміністрації до 28 серпня 2017 року та 04 грудня 2017 року.

 

4.  Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації відповідно до розподілу функціональних повноважень.

 

Голова адміністрації                                                                        П.Рухер

 

 

 

 

 

Додаток

до розпорядження голови

Млинівської райдержадміністрації

                                                                        14.08.2017   № 234

 

Районний план заходів

з підготовки та відзначення 26-ї річниці незалежності України

 

1. Вжити додаткових заходів щодо забезпечення благоустрою населених пунктів, упорядкування об’єктів культурної спадщини, пам’ятників, пам’ятних знаків, борців за свободу і незалежність України у ХХ столітті, загиблих учасників антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях.

 

 

Виконкоми сільських та Млинівської селищної рад, відділ організаційної роботи, інформаційного забезпечення та комунікації з громадськістю апарату райдержадміністрації.

Упродовж серпня 2017 року.

 

2. Організувати церемонію урочистого підняття Державного Прапора України у селищі Млинів.

 

 

Відділ культури і туризму райдержадміністрації, відділ організаційної роботи, інформаційного забезпечення та комунікації з громадськістю апарату райдержадміністрації, виконком Млинівської селищної ради.

23 серпня 2017 року.

 

3. Провести в населених пунктах району просвітницькі, навчально-виховні, культурно-мистецькі, тематичні заходи, спрямовані на виховання поваги до державних символів України.

 

 

Відділ культури і туризму, відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, виконкоми сільських та Млинівської селищної рад.

 Упродовж  серпня – грудня 2017 року.

 

4. Організувати в селищі Млинів та населених пунктах району проведення за участю представників органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, борців за незалежність України у ХХ столітті, учасників антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях, громадськості, науковців, творчої інтелігенції, духовенства урочистостей та інших заходів з нагоди 26-ї річниці незалежності України.

 

 

Відділ культури і туризму, відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, виконкоми сільських та Млинівської селищної рад.

23 – 24 серпня 2017 року.

 

5. Звернутися до релігійних організацій з пропозицією провести 24 серпня 2017 року молебні за Україну.

 

 

Відділ культури і туризму райдержадміністрації.

 До 23 серпня 2017 року.

 

6. Організувати покладання квітів до пам’ятників, пам’ятних знаків та місць поховань видатних діячів українського державотворення, борців за незалежність України у ХХ столітті, загиблих учасників антитерористичної операції у Донецькій та Луганській областях.

 

 

Відділ культури і туризму райдержадміністрації, відділ організаційної роботи, інформаційного забезпечення та комунікації з громадськістю апарату райдержадміністрації, виконкоми сільських та Млинівської селищної рад.

 23 – 24 серпня 2017 року.

 

7. Організувати екскурсії, присвячені історії та культурі України, ролі видатних діячів, які брали активну участь у розбудові незалежної держави, процесах державотворення.

 

 

Відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, відділ культури і туризму райдержадміністрації, виконкоми сільських та   Млинівської селищної рад.

 Упродовж  серпня – грудня 2017 року.                                

 

8. Активізувати роботу, спрямовану на формування у молодіжному середовищі шанобливого ставлення до нинішніх захисників України, борців за її незалежність у ХХ столітті, поваги до державних символів України.

 

 

Відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, виконкоми сільських та Млинівської селищної рад.

Упродовж  2017 року.

9. Провести в населених пунктах району заходи патріотичного змісту, культурно-мистецькі акції, спортивні змагання, присвячені 26-ій річниці незалежності України.

 

 

Відділ культури і туризму райдержадміністрації, відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, виконкоми сільських та Млинівської селищної рад.

Упродовж серпня  2017 року.

 

10. Організувати в селищі Млинів та населених пунктах району тематичні виставки фото- та архівних документів, присвячені історії українського державотворення та питанням сучасного розвитку держави.

 

 

Архівний відділ, відділ культури і туризму райдержадміністрації, виконкоми сільських та Млинівської селищної рад.

Упродовж серпня  2017 року.

 

11. Ужити заходів щодо вирішення проблемних питань соціального захисту осіб, які отримали інвалідність внаслідок участі в антитерористичній операції в Донецькій і Луганській областях, родин загиблих, учасників антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях, надання державної підтримки борцям за незалежність України у ХХ столітті та громадянам, які сьогодні відстоюють суверенітет та територіальну цілісність України.

 

 

Управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації, Млинівська центральна районна лікарня, Млинівський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, виконкоми сільських та Млинівської селищної рад.

Упродовж  2017 року.

 

12. Сприяти реалізації ініціатив громадськості у проведенні заходів патріотичного змісту, в тому числі культурно-мистецьких, спортивних, молодіжних акцій, а також заходів, спрямованих на консолідацію українського суспільства, популяризацію України у світі, її культури, звичаїв і традицій.

 

 

Відділ організаційної роботи, інформаційного забезпечення та комунікації з громадськістю апарату райдержадміністрації, відділ культури і туризму, відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, виконкоми сільських та Млинівської селищної рад.

  Упродовж  серпня – грудня 2017 року.

 

13. Сприяти в установленому порядку волонтерським та релігійним організаціям, активістам, громадським об’єднанням, що надають підтримку особам, які втратили працездатність і здоров’я внаслідок участі у Революції Гідності, антитерористичній операції в Донецькій і Луганській областях, родинам загиблих (померлих) осіб з їх числа.                                                       

 

 

Управління праці та соціального захисту населення, відділ організаційної роботи, інформаційного забезпечення та комунікації з громадськістю апарату райдержадміністрації, відділ культури і туризму, відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, Млинівська центральна районна лікарня, виконкоми сільських та Млинівської селищної рад.

  Упродовж серпня 2017 року.

 

14. Забезпечити у місцях проведення заходів із відзначення Дня Державного Прапора України та 26-ї річниці незалежності України:

охорону громадського порядку та дотримання вимог з безпеки дорожнього руху.

Млинівське відділення поліції Дубенського відділу поліції Головного управління Національної Поліції в Рівненській області

23 - 24 серпня 2017 року.

 

медичний супровід учасників заходів та належний санітарно-епідеміологічний нагляд.

Млинівська центральна районна лікарня, управління Держпродспоживслужби в Млинівському районі

23 - 24 серпня 2017 року.

 

15. Сприяти висвітленню заходів з підготовки та відзначення 26-ї річниці незалежності України та Дня Державного Прапора України, трансляції тематичних радіопередач, а також розповсюдженню відповідної соціальної реклами.

 

 

Відділ організаційної роботи, інформаційного забезпечення та комунікації з громадськістю апарату райдержадміністрації.

  Упродовж серпня  2017 року.

 

 

 

Керівник апарату адміністрації                                                         В.Радчук

 

 




Реєстрація
Логін
Пароль
Реєстрація
Опитування


 

 

 

 
 
 
 
 
Запитання | Адміністратор
Інформаційний супровід: pressa1@rv.gov.ua Тех. підтримка: forweb@rv.gov.ua  ©  Рівненська обласна державна адміністрація
Безкоштовна гаряча лінія ГО «Донбас SОS»

Майбутня професія - ЗАХИСНИК ВІТЧИЗНИ

Млинівський районний військовий комісаріат проводить відбір кандидатів на навчання у вищих військових навчальних закладах (ВВНЗ)....