На головну

Нормативна база                              Мапа сайту

 
 квітня 2024 
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
Пошук
Розширений пошук»
 

 
і

                                  МЛИНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЇ

                            

             35100 смт Млинів, вул. Народна, 1,  тел.факс (03659)6-45-85, e-mail: mlunrda@rv.gov.ua

і
252



УКРАЇНА
 

МЛИНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА  АДМІНІСТРАЦІЯ

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

 

 

 

 

01 вересня   2017 року

 

№ 252

Про організацію та проведення в районі чергового призову громадян України на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань у жовтні-листопаді 2017 року

 

 

     На виконання розпорядження голови Рівненської обласної державної адміністрації від 28 лютого 2017 року №126 “Про організацію проведення в області призовів громадян України на строкову військову службу у 2017 році”, статті 27 Закону України “Про місцеві державні адміністрації”, статей 15, 16, 38, 43 Закону України “Про військовий обов'язок і військову службу”, Указу Президента України від 24 лютого 2017 року  №44/2017 “Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2017 році”, розділу VI Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.03.2002 № 352, Положення про військово-лікарську експертизу в Збройних Силах України, затвердженого наказом Міністерства оборони України від 14 серпня 2008 року № 402, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 17 листопада 2008 року за №1109/15800 та з метою забезпечення призову громадян України на строкову військову службу в жовтні-листопаді  2017 року:

     1. Затвердити  основний і резервний  склад  районної призовної комісії згідно з додатком 1. Резервний склад призовної комісії залучати лише у випадку хвороби або іншої поважної причини відсутності членів основного складу комісії.

     2. Млинівському районному військовому комісаріату організувати і провести у вересні підготовчі заходи, а з 2 жовтня по 30 листопада 2017 року призов і відправку на строкову військову службу до лав Збройних Сил України та інших військових формувань придатних за станом здоров’я до військової служби в мирний час громадян України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилось 20 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від  призову на строкову військову службу.

      3. Медичний огляд призовників проводити складом позаштатної військово-лікарської комісії Млинівського районного військового комісаріату  (крім лікаря-гінеколога) в приміщенні поліклінічного відділення центральної районної лікарні відповідно до графіку визначеного в додатку 2. Засідання районної призовної  комісії проводити в приміщенні Млинівського районного військового комісаріату згідно з графіком проходження призовниками Млинівського району призовної комісії під час призову в жовтні-листопаді 2017 року, визначеного в додатку 3.

     4. Виконавчим комітетам сільських, Млинівської селищної рад  району, керівникам організацій, підприємств та установ:

              1) забезпечити оповіщення та своєчасне прибуття призовників для проходження  медичного огляду та на засідання районної призовної комісії згідно графіків, визначених у додатках 2, 3;

     2) забезпечити оповіщення та своєчасне прибуття призовників у районний військовий комісаріат для відправки на обласний збірний пункт відповідно до повісток районного військового комісаріату.

     5. Директору Млинівського державного технолого-економічного коледжу та в.о. начальника відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, в період проведення призову, направити в розпорядження військового комісаріату технічних працівників.

     6. Головному лікарю Млинівської центральної районної лікарні: 

     1) забезпечити медичний персонал, що залучається до огляду призовників необхідним медико-санітарним майном, медичними інструментами та медикаментами для оснащення лікарських кабінетів;

     2) організувати та провести медичний огляд осіб призовного віку відповідно до вимог Положення про військово-лікарську експертизу в Збройних Силах України, затвердженого наказом Міністерства оборони України від 14 серпня 2008 року № 402, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 17 листопада 2008 року за №1109/15800;

     3) для стаціонарного обстеження призовників виділити в стаціонарному відділенні центральної районної лікарні 10 ліжко-місць;

     4) під час проведення призову у триденний строк повідомляти військовий комісаріат про громадян призовного віку, які перебувають на стаціонарному лікуванні;

     5) в дні відправок призовників на обласний збірний пункт забезпечити  їх огляд лікарями: терапевтом, дерматологом і лікарем-членом призовної комісії. 

      7. Начальнику  Млинівського відділення поліції Дубенського відділу поліції ГУ Національної поліції в Рівненській області :

      1) відповідно до пункту 3 статті 38 Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу ” проводити розшук, затримання і доставку до районного військового комісаріату громадян, які ухиляються від виконання військового обов’язку, надавати у двотижневий строк до Млинівського районного військового комісаріату або органів місцевого самоврядування, що ведуть військовий облік, відомості про випадки виявлення громадян, які не перебувають на військовому обліку, а також про осіб, які отримали громадянство України і повинні бути взяті на військовий облік;

     2) у жовтні-листопаді 2017 року забезпечити дотримання громадського порядку на призовній дільниці військового комісаріату, направивши для чергування необхідну кількість працівників поліції та перевіряти списки призовників на відправку, для виявлення призовників, щодо яких ведеться дізнання або досудове слідство.

      8. Відділу культури і туризму райдержадміністрації, відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, спільно з райвійськкоматом, виконкомами сільських та Млинівської селищної рад провести в районі урочисті проводи на строкову військову службу.

                9. Військовому комісару Млинівського районного військового   комісаріату:

     1) на засідання призовної комісії викликати категорію призовників, яку визначено ч.1 ст.15 Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу”;

     2)  забезпечити відправку призовників на обласний збірний пункт;

     3) забезпечити проведення до 11 вересня 2017 року інструкторсько-методичних занять з членами районної призовної комісії, лікарями, спеціалістами, відповідальними за військовий облік;

     4) про хід виконання розпорядження проінформувати райдержадміністрацію до 10 грудня 2017 року.

     10. Рекомендувати керівникам підприємств, установ, організацій своєчасно надавати транспорт за заявками сільських голів для доставки призовників у районний військовий комісаріат та на обласний збірний пункт с.Здовбиця, Здолбунівського району, Рівненської області відповідно до розрахунку, визначеного у додатку 4.

     11. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови районної державної адміністрації Мельнишина Л.В.

 

 

 

 

Голова райдержадміністрації                                                            П. Рухер

 

 

Додаток 1

до розпорядження голови

райдержадміністрації

01.09.2017 № 252

 

СКЛАД

районної призовної комісії

Мельнишин Лев Васильович

голова комісії, перший заступник голови райдержадміністрації

Артемюк Олександр Леонтійович

військовий комісар Млинівського районного військового комісаріату

Бобрик Валентина Олександрівна

в.о. начальника відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації

Винокур Іван Олександрович

заступник начальника Млинівського відділення поліції Дубенського відділу поліції ГУ НП в Рівненській області

Сасюк Наталія Юріївна

психолог

Ніколюк Олена Юріївна

лікар, який організовує роботу медперсоналу для медичного огляду призовників

Бондарук Алла Амбросіївна

секретар комісії

РЕЗЕРВНИЙ СКЛАД

районної призовної комісії на випадок хвороби або відсутності з інших поважних причин членів основного складу

Римар Ігор Миколайович

голова комісії, начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації

Тимощук Андрій Леонідович

заступник військового комісара – начальник мобілізаційного відділення Млинівського районного військового комісаріату

Чепак Василь Феодосійович

методист комунальної установи «Млинівський районний методичний кабінет» Млинівської районної ради”

Русанівський Сергій Віталійович

начальник Млинівського відділення поліції Дубенського відділу поліції ГУ НП в Рівненській області

Михальчук Неля Миколаївна

психолог

Приступа Галина Семенівна

лікар, який організовує роботу медперсоналу для медичного огляду призовників

Кононова Мирослава Андріївна

секретар комісії

 

В.о. керівника апарату райдержадміністрації                                      С. Реміз                                                          

 

Додаток 2

до розпорядження голови

райдержадміністрації

01.09.2017 № 252

 

ГРАФІК

проходження призовниками Млинівського району

військово-лікарської комісії під час призову в жовтні-листопаді 2017 року

Дата

Старостинські округи, сільські та селищна ради, населені пункти – центри ОТГ

 

Перша черга

 

1.     

11.09.2017

Берегівський, Владиславівський, Добрятинський старостинські округи, Підлозцівська сільська рада, с. Бокійма, с. Козирщина, смт. Млинів.

2.     

12.09.2017

Малодорогостаївський,  Новосілківський, Перемилівський, Пугачівський старостинські округи, Новоукраїнська, Мальованська, Підгаєцька, Ярославицька сільські ради,            смт. Млинів.

3.     

13.09.2017

Вовницький, Кораблищенський, Певжівський, Привітненський, Торговицький, Уїздецький старостинські округи, с. Острожець, с. Залав’є, смт. Млинів.

4.     

14.09.2017

Війницький, Довгошиївський, Малинський, Пітушківський, Посниківський, П’яннєвський, Смордвівський, Хорупанський старостинські округи, Миколаївська сільська рада, смт. Млинів.

Друга черга

5.     

15.09.2017

Берегівський, Владиславівський, Добрятинський старостинські округи, с. Бокійма, с. Козирщина Підлозцівська сільська рада.

6.     

18.09.2017

Малодорогостаївський, Новосілківський, Перемилівський, Пугачівський старостинські округи,  Мальованська, Новоукраїнська, Підгаєцька, Ярославицька сільські ради.

7.     

19.09.2017

Вовницький, Кораблищанський, Певжівський, Привітненський, Торговицький, Уїздецький старостинські округи, с. Острожець, с. Залав’є.

8.     

20.09.2017

Війницький, Довгошиївський, Малинський, Пітушківський, Посниківський, П’яннєвський, Смордвівський, Хорупанський старостинські округи, Миколаївська сільська рада.

9.     

21.09.2017

смт. Млинів.

10.             

22, 25, 26, 27, 28, 29 вересня,

 резервні дні

 

 

02,09,16,23,30 жовтня, 06,13,20,27, листопада 2017р.

 

 

 

 

  В.о. керівника апарату райдержадміністрації                                        С. Реміз
  

 

 

Додаток 3

до розпорядження голови

райдержадміністрації

01.09.2017  № 252

ГРАФІК

проходження призовниками Млинівського району

призовної комісії під час призову в жовтні-листопаді 2017 року

№ з/п

Дата

Старостинські округи, сільські та селищна ради, населені пункти – центри ОТГ

Перша черга

1

06.10.17

Берегівський, Війницький, Владиславівський старостинські округи, с. Бокійма.

2

13.10.17

Вовницький, Добрятинський, Довгошиївський, Кораблищенський старостинські округи.

3

20.10.17

Малинський, Малодорогостаївський, Новосілківський, Певжівський старостинські округи, Мальованська, Миколаївська, Новоукраїнська сільські ради, с. Острожець,     смт. Млинів.

4

27.10.17

Перемилівський, Посниківський, Пітушківський, Привітненський, П’яннєвський, Пугачівський старостинські округи, Підгаєцька, Підлозцівська сільські ради.

5

03.11.17

Смордвівський, Торговицкий, Уїздецький, Хорупанський старостинські округи, Ярославицька сільська рада.

6

10.11.17

Берегівський, Війницький, Владиславівський старостинські округи, с. Бокійма.

7

17.11.17

Вовницький, Добрятинський, Довгошиївський, Кораблищенський старостинські округи.

8

24.11.17

Малинський, Малодорогостаївський, Новосілківський, Певжівський старостинські округи, Мальованська, Миколаївська, Новоукраїнська сільські ради, с. Острожець,     смт. Млинів.

9

30.11.17

Перемилівський, Посниківський, Пітушківський, Привітненський, П’яннєвський, Пугачівський старостинські округи, Підгаєцька, Підлозцівська сільські ради.

10

03, 10, 17, 24 жовтня, 01, 08, 15, 22, 29, листопада    2017 р.

резервні дні

 
В.о. керівника апарату райдержадміністрації                                        С. Реміз
 

 

Додаток 4

до розпорядження голови

райдержадміністрації

01.09.2017 № 252

 

 

РОЗРАХУНОК

виділення автотранспорту

для доставки призовників на обласний збірний пункт

 

п/п

Найменування

Кількість відправок

Тип техніки

2

ПП «Агро-Експрес-Сервіс»

2

автобус

3

ДП «Млинівське лісове господарство»

2

автобус

4

Відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації

2

автобус

5

Агрофірма «Камаз-Агро»

2

автобус

7

Млинівська центральна районна лікарня

2

автомобіль

ВСЬОГО:

10

автобус - 8 автомобіль - 2

 

 

 

 

В.о. керівника апарату райдержадміністрації                                 С. Реміз       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Реєстрація
Логін
Пароль
Реєстрація
Опитування


 

 

 

 
 
 
 
 
Запитання | Адміністратор
Інформаційний супровід: pressa1@rv.gov.ua Тех. підтримка: forweb@rv.gov.ua  ©  Рівненська обласна державна адміністрація
Безкоштовна гаряча лінія ГО «Донбас SОS»

Майбутня професія - ЗАХИСНИК ВІТЧИЗНИ

Млинівський районний військовий комісаріат проводить відбір кандидатів на навчання у вищих військових навчальних закладах (ВВНЗ)....