На головну

Нормативна база                              Мапа сайту

 
 квітня 2024 
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
Пошук
Розширений пошук»
 

 
і

                                  МЛИНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЇ

                            

             35100 смт Млинів, вул. Народна, 1,  тел.факс (03659)6-45-85, e-mail: mlunrda@rv.gov.ua

і
271


 

УКРАЇНА
 

МЛИНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА  АДМІНІСТРАЦІЯ

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

 

 

20 вересня 2017 року                                                                         № 271

 

 

Про ліміти споживання теплової і

електричної енергії, природного газу,

води та інших видів паливно-енерге-

тичних ресурсів бюджетними установами

і закладами району на 2017 рік

 

 

            На виконання розпорядження голови Рівненської облдержадміністрації від 21.08.2017 № 477 „Про ліміти споживання теплової і електричної енергії, природного газу, води та інших видів паливно-енергетичних ресурсів бюджетними установами і закладами області на 2017 рік”, відповідно до статей 51, 77 Бюджетного кодексу України, з метою оптимізації енергоспоживання у бюджетній сфері району, а також економії бюджетних коштів:

 

1. Затвердити ліміти споживання теплової і електричної енергії, природного газу, води та інших видів паливно-енергетичних ресурсів бюджетними установами і закладами району на 2017 рік  згідно з додатками 1-5.

 

2. Керівникам установ і закладів, які фінансуються за рахунок коштів районного бюджету, рекомендувати виконавчим комітетам сільських рад  власними наказами та рішеннями встановити помісячні ліміти енергоспоживання (в тому числі підпорядкованих бюджетних установ та закладів) в межах лімітів, затверджених цим розпорядженням.

Керівникам бюджетних установ і закладів забезпечити систематичний контроль за відповідністю фактичного споживання енергоносіїв до визначених лімітів та стовідсотковим їх фінансуванням.

 

3. Персональну відповідальність за дотримання встановлених лімітів покласти на керівників бюджетних установ і закладів – споживачів енергоносіїв.

 

4. Відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства райдержадміністрації про хід виконання розпорядження інформувати райдержадміністрацію щомісяця до 12 числа наступного періоду, згідно з додатком 6.

 

5. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови райдержадміністрації від 15.07.2016  № 181 „Про ліміти споживання теплової і електричної енергії, природного газу, води та інших видів паливно-енергетичних ресурсів бюджетними закладами та установами району на 2016 рік”.

 

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації, відповідно до розподілу функціональних повноважень.

 

 

Голова  адміністрації                                                                 П.Рухер                                                      

 

 




Реєстрація
Логін
Пароль
Реєстрація
Опитування


 

 

 

 
 
 
 
 
Запитання | Адміністратор
Інформаційний супровід: pressa1@rv.gov.ua Тех. підтримка: forweb@rv.gov.ua  ©  Рівненська обласна державна адміністрація
Безкоштовна гаряча лінія ГО «Донбас SОS»

Майбутня професія - ЗАХИСНИК ВІТЧИЗНИ

Млинівський районний військовий комісаріат проводить відбір кандидатів на навчання у вищих військових навчальних закладах (ВВНЗ)....