На головну

Нормативна база                              Мапа сайту

 
 квітня 2024 
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
Пошук
Розширений пошук»
 

 
і

                                  МЛИНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЇ

                            

             35100 смт Млинів, вул. Народна, 1,  тел.факс (03659)6-45-85, e-mail: mlunrda@rv.gov.ua

і
№2 від 02.01.2018


 

 
УКРАЇНА
 

МЛИНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА  АДМІНІСТРАЦІЯ

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

 

 

02 січня 2018 року                                                                             № 2

 

 

Про Програму відзначення державних
та професійних свят, ювілейних дат, вшанування
та заохочення за заслуги перед Млинівським районом,
здійснення представницьких та інших заходів
протягом 2018 року
    
Відповідно до Конституції України, Законів України «Про місцеві державні адміністрації», «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 6 статті 91 Бюджетного кодексу України, враховуючи рішення Млинівської районної ради від 22.06.07 № 119 «Про відзнаки Млинівської районної ради» із змінами та доповненнями, затвердженими рішеннями районної ради від 30.07.08 № 335 «Про внесення змін до рішення районної ради  від 22.06.07      № 119» та від 12.11.09 № 119 «Про внесення змін та доповнень до рішення районної ради № 119 від 22.06.07»,  з метою належної організації відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат, заохочення окремих працівників, колективів підприємств, установ, закладів району, організацій всіх форм власності, об’єднань громадян, творчих та інших спілок за заслуги перед Млинівським районом, здійснення представницьких заходів:
 
1.  Схвалити   Програму   відзначення   державних  та  професійних свят,
 ювілейних дат, вшанування та заохочення за заслуги перед Млинівським районом, здійснення представницьких та інших заходів протягом 2018 року (далі - Програма) згідно з додатком.
 

         2. Відділу  організаційної   роботи,   інформаційного   забезпечення   та комунікації з громадськістю апарату райдержадміністрації подати Програму районній раді на затвердження у встановленому порядку.

 

3. Фінансовому управлінню райдержадміністрації при внесенні змін до районного бюджету на 2018 рік передбачити відповідне фінансування заходів Програми.

2

 

 

4. Виконавцям інформувати райдержадміністрацію про хід виконання розпорядження до 25 січня 2019 року.

 

5. Контроль за виконанням   розпорядження  покласти  на першого заступника голови райдержадміністрації Мельнишина Л.В.

 

 
                   
 
Голова адміністрації                                                                             П.Рухер


Додаток 

        до розпорядження голови

        райдержадміністрації

        ­­­02.01.2018 № 2

 

Програма

відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат,

вшанування та заохочення за заслуги перед Млинівським районом,

здійснення представницьких та інших заходів протягом 2018 року

 

І. Загальні положення

 

Найвищою цінністю кожної держави є людина з її інтелектуальними та фізичними здібностями, які проявляються у щоденній трудовій діяльності. Своєчасне визнання професійної майстерності, особистого внеску у створення матеріальної та духовної культури сьогодення, підтримка активної життєвої позиції, пошана багаторічної сумлінної праці є важливим стимулом для зміцнення духовного та психічного здоров’я, покращення матеріального добробуту, підвищення продуктивності праці, усвідомлення власної причетності до розбудови та зміцнення економічної, соціальної, культурної, громадської та інших сфер життя району.

         Найкращим моментом оцінки трудових та творчих здобутків є відзначення державних та професійних свят, ювілейних та пам’ятних дат.

         У районі постійно проводяться заходи, метою яких є відзначення окремих працівників, трудових колективів за вагомі досягнення та визначні успіхи у виробничій, науковій, державній, творчій діяльності, за особливі заслуги в розбудові Млинівського району, піднесенні рівня життєдіяльності його територіальних громад. Однак такі заходи потребують виділення відповідних бюджетних асигнувань та прийняття відповідної Програми.   

Програма відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат, вшанування та заохочення за заслуги перед Млинівським районом, здійснення представницьких та інших заходів протягом 2018 року розроблена відповідно до пункту 6 статті 91 Бюджетного кодексу України, враховуючи рішення Млинівської районної ради від 22.06.07 № 119 «Про відзнаки Млинівської районної ради» із змінами та доповненнями, затвердженими рішенням районної ради від 30.07.08 №335 «Про внесення змін до рішення районної ради  від 22.06.07 № 119» та рішенням районної ради від 12.11.09 №119 «Про внесення змін та доповнень до рішення районної ради № 119 від 22.06.07».

 

ІІ. Мета Програми

 

Метою програми є забезпечення належної організації відзначення державних та професійних свят, ювілейних та пам’ятних дат, заохочення та стимулюванням окремих працівників, трудових колективів, за заслуги перед Млинівщиною, Рівненщиною, здійснення представницьких та інших заходів.

 

2

 

ІІІ. Завдання Програми

 

Основними завданнями Програми є:

- забезпечення моральної та матеріальної підтримки кращих працівників і колективів, установ і організацій району за результатами їх трудової, громадської діяльності та з нагоди відзначення державних та професійних  свят, ювілейних та пам’ятних дат;

- створення організаційних, фінансових і матеріально-технічних умов для виконання мети Програми.

 

ІV. Фінансування Програми
 
 Фінансування Програми здійснюватиметься  за  рахунок  коштів, передбачених в районному бюджеті на 2018 рік, а також за рахунок інших джерел,  не заборонених чинним законодавством. 
            Орієнтовні обсяги фінансових витрат, необхідних для виконання Програми, наведено в додатку до Програми.
 
 V. Заходи щодо реалізації Програми
                                                             
1. Відзначення державних свят, визначних подій в історії держави, області та району, які  проводяться відповідно  до  актів Президента України, Уряду України, розпоряджень голів обласної, районної державних адміністрацій, районної ради, рішень районної ради із присвоєнням звання «Почесний громадянин Млинівщини», занесенням на районну «Дошку Пошани», врученням Почесних грамот, Подяк, відзнак Млинівської районної ради та Млинівської райдержадміністрації, придбання квітів, цінних подарунків, відправленням вітальних листівок, покладанням квітів до пам’ятників та пам’ятних знаків.
 
Відділ культури і туризму,   відділ освіти, молоді та спорту, сектор управління персоналом, відділ організаційної роботи, інформаційного забезпечення та комунікації з громадськістю апарату райдержадміністрації, загальний відділ виконавчого апарату районної ради (за згодою), відділ організаційного забезпечення діяльності виконавчого апарату районної ради (за згодою).
Протягом 2018 року.                          
2. Відзначення ювілейних дат підприємств, установ, організацій, окремих осіб із присвоєнням звання «Почесний громадянин Млинівщини» з врученням Почесних    грамот,   Подяк    Млинівської    районної   ради    та     Млинівської 
райдержадміністрації, квітів, цінних подарунків, відправленням вітальних листівок.
Сектор управління персоналом, відділ організаційної роботи, інформаційного забезпечення та комунікації з громадськістю апарату райдержадміністрації, відділ культури і туризму райдержадміністрації, загальний відділ виконавчого апарату районної ради (за згодою).
                                                      Протягом 2018 року.
3. Відзначення  професійних свят,  які встановлені відповідно до Указів Президента України, із врученням Почесних грамот, Подяк Млинівської районної ради та Млинівської райдержадміністрації, квітів, цінних подарунків.
Сектор управління персоналом апарату райдержадміністрації, відділ культури і туризму райдержадміністрації, загальний відділ виконавчого апарату районної ради (за згодою), відділ організаційного забезпечення діяльності виконавчого апарату районної ради  (за згодою).
Протягом 2018 року.

4. Проведення культурно-мистецьких заходів, інформаційно-просвітницьких,  представницьких заходів, офіційних прийомів, зустрічей та відряджень делегацій із врученням цінних подарунків,  сувенірів,  друкованої продукції, квітів з відповідним транспортним забезпеченням з нагоди державних та професійних свят, вручення посвідчень та нагрудних знаків до Почесного звання України «Мати-героїня».

 

                        Відділ організаційної роботи, інформаційного забезпечення та комунікації з громадськістю апарату райдержадміністрації, управління праці та соціального захисту населення, відділ культури і туризму райдержадміністрації.
Протягом 2018 року.
5. Виготовлення та придбання нагрудних знаків «Почесний громадянин Млинівщини», бланків посвідчень до них, бланків спільних Почесних грамот, Почесних відзнак  і Подяк  Млинівської  районної ради та Млинівської райдержадміністрації та рамок до них, іншої друкованої продукції (запрошень, листівок, вітальних адрес, проспектів, буклетів, свідоцтв про занесення на районну Дошку Пошани, оголошень тощо).
Сектор управління персоналом, відділ організаційної роботи, інформаційного забезпечення та комунікації з громадськістю апарату райдержадміністрації, загальний відділ виконавчого апарату районної ради
(за згодою).
Протягом 2018 року.
6. Виготовлення та придбання аудіовізуальної та друкованої продукції, що відтворюють історію краю, його досягнення, туристично привабливі об’єкти.
Відділ культури і туризму райдержадміністрації, відділ організаційної роботи, інформаційного забезпечення та комунікації з громадськістю апарату райдержадміністрації.
Протягом 2018 року.
7. Виготовлення, закупівля та розміщення білбордів та сіті-лайтів на території району до державних свят.
Відділ організаційної роботи, інформаційного забезпечення та комунікації з громадськістю апарату райдержадміністрації.
Протягом 2018 року. 
8. Придбання полотнищ прапорів (державного та районного), що вивішуються на центральній площі селища і тих, що розміщуються на межах району.
Відділ організаційної роботи, інформаційного забезпечення та комунікації з громадськістю апарату райдержадміністрації.
Протягом 2018 року.
      VI. Очікувані результати
            Виконання Програми дасть можливість:
-     забезпечити реалізацію конституційних прав і свобод людини, що є головним обов’язком держави, визнання її життя і здоров’я, честі і гідності найвищою соціальною цінністю;
-     покращити психологічний клімат у трудових колективах, знайти дієві механізми підвищення професійних показників у роботі, зростання авторитету як окремих працівників, так і колективів у цілому;
-     підвищити рівень довіри громадськості до органів виконавчої влади та місцевого самоврядування через здійснення соціальних інвестицій у людський потенціал;
-     підвищити почуття патріотизму, національної свідомості, соціальної активності жителів Млинівщини;
-     підготовити та провести заплановані у 2018 році заходи з відзначення 100-річчя подій Української революції 1917-1921 років та вшанування пам’яті її учасників на період до 2021 року;
-     підготовити та провести заходи із вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні; заходи, приурочені 204-річниці від дня народження Т.Г.Шевченка та інші;
-     покращити економічний стан та імідж Млинівщини в державі та за кордоном.
 
 
 
В.о. керівника апарату адміністрації                                                              С.Реміз         

 


Додаток до Програми

Орієнтовний обсяг фінансових витрат, необхідних для виконання заходів Програми

 

№ пор.

Назва заходу

Обсяг

Необхідні кошти

/грн./

1.

Виготовлення бланків  Почесних грамот, Подяк районної ради та райдержадміністрації, в тому числі придбання фотопаперу і фарби для кольорового картриджа

100 шт.

100 шт. х 20 грн. =

2 000 грн.

2.

Придбання рамок для Почесних грамот, Подяк

 

100 шт.

100 шт. х 60 грн. =

6 000 грн.

3.

Придбання ритуальних вінків, корзин, квіткової продукції з нагоди державних, професійних свят та під час вручення посвідчень та нагрудних знаків до Почесного звання України «Мати-героїня»

-

15 000 грн.

4.

Виготовлення та придбання друкованої продукції (запрошень, листівок, конвертів, марок, оголошень, проспектів, буклетів, вітальних адрес, свідоцтв про занесення на районну « Дошку Пошани» тощо)

-

4 000 грн.

5.

Оплата виступів художніх колективів з нагоди професійних та державних свят

-

19 000 грн.

6.

Виготовлення Почесних відзнак та Подяк районної ради та райдержадміністрації

 

-

10 000 грн.

7.

Виготовлення фотопортретів на районну «Дошку Пошани»

 

16 шт.

16 шт. х 250 грн. =

4 000 грн.

 

8.

Виготовлення друкованої продукції на

районну  « Дошку Пошани»

-

 

2500 грн.

9.

Придбання сувенірної, книжкової продукції та  цінних подарунків для  урочистих заходів та представницьких цілей

-

12 000 грн.

10.

Придбання полотнищ прапорів (державного та району), що вивішуються на центральній площі селища і тих, що розміщуються на межах району

-

10 000 грн.

11.

Виготовлення та придбання аудіовізуальної продукції (фільмів, відеороликів тощо), що відтворюють історію краю, його досягнення, туристично привабливі об’єкти

-

 

4200 грн.

12.

Придбання лампадок, свічок, що будуть використані під час відзначення Дня Пам’яті жертв голодоморів та Дня пам’яті жертв політичних репресій

-

 

1 500 грн.

13.

Виготовлення, придбання та розміщення білбордів та сіті-лайтів на території району до державних свят

-

4 000 грн.

14.

Всього:

-

 94 200 грн.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Реєстрація
Логін
Пароль
Реєстрація
Опитування


 

 

 

 
 
 
 
 
Запитання | Адміністратор
Інформаційний супровід: pressa1@rv.gov.ua Тех. підтримка: forweb@rv.gov.ua  ©  Рівненська обласна державна адміністрація
Безкоштовна гаряча лінія ГО «Донбас SОS»

Майбутня професія - ЗАХИСНИК ВІТЧИЗНИ

Млинівський районний військовий комісаріат проводить відбір кандидатів на навчання у вищих військових навчальних закладах (ВВНЗ)....