На головну

Нормативна база                              Мапа сайту

 
 квітня 2024 
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
Пошук
Розширений пошук»
 

 
і

                                  МЛИНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЇ

                            

             35100 смт Млинів, вул. Народна, 1,  тел.факс (03659)6-45-85, e-mail: mlunrda@rv.gov.ua

і
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я від 08 листопада 2017 року № 316


УКРАЇНА 

             МЛИНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА  АДМІНІСТРАЦІЯ

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

    голови районної державної адміністрації

 

08 листопада 2017 року                                                                               № 316

 

Про програму розвитку

пластового руху у загальноосвітніх

та позашкільних навчальних закладах

Млинівського району на 2018-2020 роки

 

         Відповідно до статей 6, 13, 22, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Указу Президента України від 28 березня 2008 року № 279/2008 «Про заходи щодо сприяння розвитку пластового (скаутського) руху в Україні», Концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді, затвердженої наказом Міністерства освіти і науки України від 16 червня 2015 року № 641 та з метою національно-патріотичного виховання та самовиховання учнівської молоді на засадах християнської моралі, підтримки інтересів і талантів учнівської молоді:

 

1. Схвалити програму розвитку пластового руху у загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах Млинівського району на 2018-2020 роки (далі – Програма), що додається.

 

2. Відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації подати Програму на затвердження районній раді в установленому порядку.

 

3. Фінансовому   управлінню     райдержадміністрації      при формуванні районного бюджету на 2018-2020 роки передбачити кошти на фінансування заходів Програми в межах наявних фінансових ресурсів.

 

4.  Рекомендувати  органам місцевого самоврядування (ОТГ) розробити та затвердити відповідні програми розвитку пластового руху у підпорядкованих загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах та передбачити відповідне фінансування цих програм.

 

5. Відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації про хід виконання заходів Програми інформувати райдержадміністрацію до                           01 листопада щорічно.

 

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови адміністрації відповідно до розподілу функціональних повноважень.

                                                                                  

В.о.голови адміністрації                                                                     Л.Мельнишин

 

Програма  розвитку пластового руху у загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах Млинівського району на 2018-2020 роки

Додаток

 




Реєстрація
Логін
Пароль
Реєстрація
Опитування


 

 

 

 
 
 
 
 
Запитання | Адміністратор
Інформаційний супровід: pressa1@rv.gov.ua Тех. підтримка: forweb@rv.gov.ua  ©  Рівненська обласна державна адміністрація
Безкоштовна гаряча лінія ГО «Донбас SОS»

Майбутня професія - ЗАХИСНИК ВІТЧИЗНИ

Млинівський районний військовий комісаріат проводить відбір кандидатів на навчання у вищих військових навчальних закладах (ВВНЗ)....