На головну

Нормативна база                              Мапа сайту

 
 квітня 2024 
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
Пошук
Розширений пошук»
 

 
і

                                  МЛИНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЇ

                            

             35100 смт Млинів, вул. Народна, 1,  тел.факс (03659)6-45-85, e-mail: mlunrda@rv.gov.ua

і
Розпорядження 100


УКРАЇНА
 

МЛИНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА  АДМІНІСТРАЦІЯ

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

 

 

30 березня 2018 року                                           100                

Про  підсумки   роботи  галузей

господарського комплексу району

за   2017 рік

 

           У 2017 році промисловими підприємствами району реалізовано продукції   в  діючих  цінах   на  суму  705.7 млн.грн.

           Нарощено виробництво ковбасних виробів на 78.8 відс.,  виробів  з   пластмас,   виготовлених  з  листового матеріалу на  - 54.1 відс., будівельної цегли - на 53.2 відс., борошна - на  41.6 відс.,  кормів для сільськогосподарських тварин і свійської птиці - на  30.9 відс., електроенергії - на   12.5 відс. та макаронних виробів - на 0.2 відсотка.

           Обсяг валової продукції по сільськогосподарських підприємствах району за  2017 рік  склав  490 млн.грн, що на  39  млн.грн   або   на   8.6 відс.   більше    у    порівнянні з  2016 роком.

          У галузі тваринництва підприємствами сільського господарства забезпечено зростання виробництва молока  на 28.3 відс. та  мяса - на            10.1 відсотка.  Збільшено   поголів’я   великої   рогатої   худоби  на  1 відс., в  тому   числі     корів   -  на     9.5 відс.,   свиней   -    на  16.8 відс.   та  птиці  -  на 25.9 відсотків.  

У галузі рослинництва   по сільгосппідприємствах району посівна площа склала   39.1 тис.га, що на 1.6 тис.га  більше, ніж у 2016 році. Виробництво         цукрових буряків зросло на 4.8 відс., ріпаку та сої відповідно   у 3.1 рази та   на    50 відс.  у  порівнянні  з  2016 роком.

         Станом на 01.01.2018, згідно укладених договорів оренди землі, орендодавцям  виплачено 100 відсотків орендної плати.

         Протягом  2017 року мережа підприємств торгівлі зросла на 1 одиницю,  побуту - на 2 одиниці  порівняно з 01.01.2017.             

 В районі забезпечено зростання надходжень до бюджетів усіх рівнів.

           Порівняно із 2016 роком надходження   до  зведеного  бюджету збільшились    на  28 відс., в тому числі до державного бюджету - на  11 відс.             по  єдиному соціальному внеску - на  65 відсотків.

            Надходження страхових внесків до бюджету Пенсійного фонду зросли на   47.1 відсотка.

2

            

           Впродовж 2017 року забезпечено своєчасне фінансування  витрат на виплату пенсій.                                         

           Середньомісячна      заробітна      плата       штатних       працівників      у    ІV кварталі 2017 року  становила 4975 грн і  зросла порівняно з  ІV кварталом  2016 року  на 48.5 відсотка.

           Станом на 01.01.2018 заборгованість із виплати заробітної плати по економічно активних підприємствах району  відсутня.

           Рівень оплати  за використану теплоенергію становить 100 відс., за обслуговування житлового фонду - 108.8 відсотка.   

 Разом з тим,  за 2017 рік допущено спад обсягів реалізації промислової продукції на 1.7 відс. або на  4.2  млн.грн  у порівнянні з 2016 роком.

           Агроформуваннями району зменшено виробництво зерна на  24.3 відс. або на 32.2 тис.тонн  порівняно з 2016 роком.

           Обсяг  перевезення   пасажирів  у порівнянні з  2016 роком  зменшився  на   28.8  відсотка.

           Кількість зареєстрованих фізичних осіб-підприємців у   порівнянні  з 01.01.2017  зменшилась  на  38 осіб.        

           Значним залишається обсяг податкового боргу до зведеного бюджету району та  по єдиному соціальному внеску. У порівнянні з 01.01.2017 загальний борг до зведеного бюджету району  збільшився на  415.3 тис.грн  або  на          9.8 відс.,  борг по єдиному соціальному внеску зріс на  166.2 тис.грн або на    44.6 відсотків.

 Станом  на  01.01.2018  рівень  оплати  за  спожитий  природний  газ  склав  80.5 відс., за   використану електроенергію - 99.7 відс.,  за надані послуги  з   водопостачання   та   водовідведення   -  85.3 відсотка.

 Враховуючи     підсумки     роботи  господарського  комплексу  району за 2017 рік, розглянуті на засіданні колегії райдержадміністрації та на виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 30.01.2018 № 60 ,,Про підсумки роботи галузей господарського комплексу області та виконання місцевих бюджетів за 2017 рік”, керуючись  повноваженнями, передбаченими статтею 119 Конституції України та  Законом України ,,Про місцеві державні адміністрації”:

 

1. Управлінню   агропромислового  та економічного розвитку, інфраструктури  і торгівлі райдержадміністрації:                                             

                    1) продовжити контроль за станом промислового виробництва, особливо на підприємствах, що допустили  спад реалізації продукції та  виробництва в номенклатурі;

                    2) забезпечити постійний контроль за показниками району в моніторингу соціально-економічного розвитку області та вжити вичерпних заходів щодо покращення роботи по кожній із сфер розвитку району, у яких допущено погіршення ситуації;

3) сприяти залученню інвестицій в розвиток та модернізацію господарського комплексу та соціальної сфери району, забезпечити пошук потенційних інвесторів;

 

                                                               3

 

4)  сприяти сільськогосподарським товаровиробникам у закупівлі матеріально-технічних ресурсів, необхідних для проведення комплексу весняно-польових робіт;

5) вжити системних організаційних та інформаційно-роз’яснювальних заходів щодо залучення коштів, передбачених Державним бюджетом України на 2018 рік, для державної підтримки агропромислового комплексу;

6)  провести необхідну організаційну та інформаційну роботу щодо впровадження в районі проекту «Аграрні розписки в Україні».

 

           2. Відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства  райдержадміністрації здійснювати контроль за станом розрахунків за спожиті енергоносії та надані житлово-комунальні послуги по всіх категоріях споживачів.

 

           3. Рекомендувати Млинівському   відділенню  Дубенської   об’єднаної   державної    податкової  інспекції Головного управління ДФС  у  Рівненській області  вжити невідкладних заходів щодо  погашення субєктами господарювання податкового боргу до зведеного бюджету району та зменшення заборгованості зі сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове соціальне страхування.

          

            4. Структурним підрозділам райдержадміністрації забезпечити ефективну співпрацю із об’єднаними територіальними громадами щодо реалізації на їх території державної політики у сфері економічного та соціального розвитку, ефективного використання природних, трудових та фінансових ресурсів.

 

            5. Виконавцям про хід виконання розпорядження інформувати райдержадміністрацію щокварталу  до 20 числа місяця, наступного за звітним.

 

  6. Контроль за виконанням розпорядження покласти  на  заступника голови райдержадміністрації  відповідно до розподілу функціональних повноважень.

 

 

Голова  адміністрації                                                            П.Рухер

 




Реєстрація
Логін
Пароль
Реєстрація
Опитування


 

 

 

 
 
 
 
 
Запитання | Адміністратор
Інформаційний супровід: pressa1@rv.gov.ua Тех. підтримка: forweb@rv.gov.ua  ©  Рівненська обласна державна адміністрація
Безкоштовна гаряча лінія ГО «Донбас SОS»

Майбутня професія - ЗАХИСНИК ВІТЧИЗНИ

Млинівський районний військовий комісаріат проводить відбір кандидатів на навчання у вищих військових навчальних закладах (ВВНЗ)....