На головну

Нормативна база                              Мапа сайту

 
 березня 2024 
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
Пошук
Розширений пошук»
 

 
і

                                  МЛИНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЇ

                            

             35100 смт Млинів, вул. Народна, 1,  тел.факс (03659)6-45-85, e-mail: mlunrda@rv.gov.ua

і
18


УКРАЇНА


МЛИНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА  АДМІНІСТРАЦІЯ

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

 

 

            24 січня 2019 року                                                                         № 18

 

         Про зміни до районної програми

         військово-патріотичного виховання

         та підготовки молоді до служби в

         Збройних Силах України та інших

         військових формуваннях на 2016-2020

         роки

 

 

                   Відповідно до Закону України “Про місцеві державні адміністрації”, Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу”, Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.03.2002 № 352, Стратегічного оборонного бюлетня України, схваленого Указом Президента України від 06.06.2016 № 240/2016 та Спільного плану (уточненого) роботи Млинівської районної державної адміністрації, об’єднаних територіальних громад Млинівського району та Млинівського районного військового комісаріату щодо подальших дій зі створення територіального центру комплектування та соціальної підтримки (далі – ТЦК та СП) на базі Млинівського районного військового комісаріату.

 

                   1. Схвалити наступні зміни до районної програми військово-патріотичного виховання та підготовки молоді до служби в Збройних Силах України та інших     військових формуваннях на 2016-2020 роки (далі - Програма), схваленої          розпорядженням голови райдержадміністрації від 13 листопада 2015 року № 244 та затвердженої рішенням районної ради від 11 березня 2016 року № 32,  

          зі змінами:   

 

                   викласти розділ “Фінансове забезпечення заходів із реалізації районної     програми військово-патріотичного    виховання та підготовки молоді до служби в    Збройних Силах України та інших          військових формуваннях на 2016-2020 роки”    у новій редакції, згідно з додатком.

                  

 

          2. Фінансовому управлінню райдержадміністрації при внесенні змін до     районного бюджету на 2019 рік передбачити бюджетні асигнування на реалізацію заходів Програми в межах наявних фінансових ресурсів.

                                                        

                   3. Головному спеціалісту з питань мобілізаційної роботи апарату     райдержадміністрації подати зміни до Програми на затвердження районній раді     в установленому порядку.

 

                   4. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови     райдержадміністрації від 23 серпня 2018 року № 212 “Про зміни до районної     програми військово-патріотичного виховання та підготовки молоді до служи в      Збройних Силах України та інших військових формуваннях на 2016-2020 роки”.

                  

                   5. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.      

 

 

         Голова адміністрації                                                                       П. РУХЕР




Реєстрація
Логін
Пароль
Реєстрація
Опитування


 

 

 

 
 
 
 
 
Запитання | Адміністратор
Інформаційний супровід: pressa1@rv.gov.ua Тех. підтримка: forweb@rv.gov.ua  ©  Рівненська обласна державна адміністрація
Безкоштовна гаряча лінія ГО «Донбас SОS»

Майбутня професія - ЗАХИСНИК ВІТЧИЗНИ

Млинівський районний військовий комісаріат проводить відбір кандидатів на навчання у вищих військових навчальних закладах (ВВНЗ)....