На головну

Нормативна база                              Мапа сайту

 
 квітня 2024 
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
Пошук
Розширений пошук»
 

 
і

                                  МЛИНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЇ

                            

             35100 смт Млинів, вул. Народна, 1,  тел.факс (03659)6-45-85, e-mail: mlunrda@rv.gov.ua

і
19


УКРАЇНА

МЛИНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА  АДМІНІСТРАЦІЯ

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

 

28 січня 2019 року                                                                      №  19

 

 Про Програму економічного та

соціального розвитку Млинівського

району на 2019 рік

 

На виконання  розпорядження голови  облдержадміністрації від  02 січня 2019 року № 2 «Про Програму економічного та соціального розвитку Рівненської області на 2019 рік», відповідно до статті 17 Закону України ,,Про місцеві державні адміністрації”,   Закону України  ,,Про державне прогнозування та розроблення програм    економічного    і   соціального   розвитку   України”, постанов Кабінету Міністрів України від 06 серпня 2014 року № 385 „Про  затвердження Державної стратегії регіонального розвитку на період до 2020 року”,  від 11 липня 2018 року      № 546 «Про схвалення Прогнозу економічного і соціального розвитку України на 2019 - 2021 роки» та від 12 вересня  2018 року № 733 «Деякі питання реалізації у 2018 – 2020 роках Державної стратегії регіонального розвитку на період до 2020 року», з метою створення умов для економічного зростання, підвищення конкурентоспроможності району, стабільного функціонування соціальної та гуманітарної сфер, доступності широкого спектра соціальних послуг, поліпшення умов та підвищення безпеки життєдіяльності населення:

 

1. Схвалити Програму економічного та соціального розвитку Млинівського району на 2019 рік (далі - Програма), згідно з додатком.

 

         2. Управлінню агропромислового та  економічного розвитку, інфраструктури і торгівлі  райдержадміністрації подати Програму районній раді на затвердження в установленому порядку.

 

         3. Структурним підрозділам райдержадміністрації, територіальним органам міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, органам місцевого самоврядування забезпечити безумовне виконання Програми після її затвердження на сесії районної ради.

 

 

         4.  Рекомендувати органам місцевого самоврядування розробити відповідні  програми  економічного та соціального розвитку на 2019 рік.

 

5. Виконавцям    про    хід     реалізації      Програми      інформувати райдержадміністрацію  до  25 січня  2020 року.

 

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови райдержадміністрації Мельнишина Л.В.

 

 

Голова адміністрації                                                         П.РУХЕР




Реєстрація
Логін
Пароль
Реєстрація
Опитування


 

 

 

 
 
 
 
 
Запитання | Адміністратор
Інформаційний супровід: pressa1@rv.gov.ua Тех. підтримка: forweb@rv.gov.ua  ©  Рівненська обласна державна адміністрація
Безкоштовна гаряча лінія ГО «Донбас SОS»

Майбутня професія - ЗАХИСНИК ВІТЧИЗНИ

Млинівський районний військовий комісаріат проводить відбір кандидатів на навчання у вищих військових навчальних закладах (ВВНЗ)....