На головну

Нормативна база                              Мапа сайту

 
 березня 2024 
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
Пошук
Розширений пошук»
 

 
і

                                  МЛИНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЇ

                            

             35100 смт Млинів, вул. Народна, 1,  тел.факс (03659)6-45-85, e-mail: mlunrda@rv.gov.ua

і
56


УКРАЇНА
 

МЛИНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА  АДМІНІСТРАЦІЯ

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

 

 

від 12 березня 2019 року                                                           № 56

 

 

 

Про Районну соціальну програму «Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини» на період до 2021 року

 

 

 

На виконання розпорядження голови облдержадміністрації від 14.02.2019 № 117 «Про Обласну соціальну програму «Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини» на період до 2021 року»,  відповідно до статей 2, 22 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» та постанови Кабінету Міністрів України від 30 травня 2018 року № 453 «Про затвердження Державної соціальної програми «Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини» на період до 2021 року»:

 

1. Схвалити Районну соціальну програму «Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини» на період до 2021 року (далі – Програма), що додається.

 

2. Службі у справах дітей райдержадміністрації подати Програму районній раді на затвердження в установленому порядку.

 

3.Фінансовому управлінню райдержадміністрації при внесенні змін до районного бюджету на 2019 рік та при формуванні районного бюджету на 2020 - 2021 роки передбачити кошти для реалізації заходів Програми в межах наявних фінансових ресурсів.

4. Виконавцям завдань і заходів Програми, визначених у додатку до Програми:

забезпечити виконання Програми відповідно до компетенції та у межах видатків, передбачених у районному бюджеті;

про хід виконання Програми інформувати службу у справах дітей райдержадміністрації щороку до 01 січня на електронну адресу ditu_mluniv@ukr.net з подальшим письмовим підтвердженням.

 

5.                 Службі у справах дітей райдержадміністрації узагальнену інформацію про хід виконання плану подавати райдержадміністрації щороку до 05 січня.

6.                 Рекомендувати органам місцевого самоврядування розробити відповідні Програми та передбачити кошти на їх фінансування.

7.                 Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації відповідно до розподілу функціональних повноважень.

 

 

Голова  райдержадміністрації                                                      П.РУХЕР       




Реєстрація
Логін
Пароль
Реєстрація
Опитування


 

 

 

 
 
 
 
 
Запитання | Адміністратор
Інформаційний супровід: pressa1@rv.gov.ua Тех. підтримка: forweb@rv.gov.ua  ©  Рівненська обласна державна адміністрація
Безкоштовна гаряча лінія ГО «Донбас SОS»

Майбутня професія - ЗАХИСНИК ВІТЧИЗНИ

Млинівський районний військовий комісаріат проводить відбір кандидатів на навчання у вищих військових навчальних закладах (ВВНЗ)....