На головну

Нормативна база                              Мапа сайту

 
 березня 2024 
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
Пошук
Розширений пошук»
 

 
і

                                  МЛИНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЇ

                            

             35100 смт Млинів, вул. Народна, 1,  тел.факс (03659)6-45-85, e-mail: mlunrda@rv.gov.ua

і
76


УКРАЇНА

 

МЛИНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА  АДМІНІСТРАЦІЯ

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

 

08 квітня  2019 року                                                                    № 76

 

Про закінчення опалювального

сезону 2018-2019 років                                        

 

Керуючись статтями 6, 41 Закону України ,,Про місцеві державні адміністрації”, постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 № 630 «Про затвердження Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення», листом департаменту житлово-комунального  господарства, енергетики та енергоефективності облдержадміністрації від 25.03.2019 № 923/02.2/2 та у зв’язку із сприятливими погодними умовами:

 

         1. Рекомендувати  організаціям,  установам  та  підприємствам  району,  незалежно  від  форми власності, припинити опалювальний сезон з 9 квітня 2019 року.

         Одночасно, з метою дотримання пункту 7.9.4. Правил технічної експлуатації теплових установок і мереж, затверджених наказом Міністерства палива та енергетики України від 14.02.2007 № 71, при зниженні середньої добової температури зовнішнього повітря до +8о С і нижче, забезпечити належне функціонування систем теплопостачання.

 

         2. Керівникам бюджетних установ та організацій провести в повному обсязі оплату за використаний природний газ та теплову енергію згідно кошторисних призначень, з метою недопущення кредиторської заборгованості.

 

          3.  Контроль   за   виконанням   розпорядження  покласти на першого заступника голови райдержадміністрації відповідно до розподілу функціональних повноважень.

 

 

 

Голова адміністрації                                                                            П.РУХЕР




Реєстрація
Логін
Пароль
Реєстрація
Опитування


 

 

 

 
 
 
 
 
Запитання | Адміністратор
Інформаційний супровід: pressa1@rv.gov.ua Тех. підтримка: forweb@rv.gov.ua  ©  Рівненська обласна державна адміністрація
Безкоштовна гаряча лінія ГО «Донбас SОS»

Майбутня професія - ЗАХИСНИК ВІТЧИЗНИ

Млинівський районний військовий комісаріат проводить відбір кандидатів на навчання у вищих військових навчальних закладах (ВВНЗ)....