На головну

Нормативна база                              Мапа сайту

 
 квітня 2024 
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
Пошук
Розширений пошук»
 

 
і

                                  МЛИНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЇ

                            

             35100 смт Млинів, вул. Народна, 1,  тел.факс (03659)6-45-85, e-mail: mlunrda@rv.gov.ua

і
92


УКРАЇНА
 

МЛИНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА  АДМІНІСТРАЦІЯ

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

 

 

 

26 квітня  2019  року                                                                          № 92

 

 

 

Про ліміти споживання теплової і

електричної енергії, природного газу,

води та інших видів паливно-енерге-

тичних ресурсів бюджетними установами

і закладами району на 2019 рік

 

 

На виконання розпорядження голови облдержадміністрації від 09 квітня 2019 року № 301 «Про ліміти споживання теплової і електричної енергії, природного газу, води та інших видів паливно-енергетичних ресурсів бюджетними установами і закладами області на 2019 рік», відповідно до статей 51, 77 Бюджетного кодексу України, з метою оптимізації енергоспоживання у бюджетній сфері району, а також економії бюджетних коштів:

 

1. Затвердити ліміти споживання теплової і електричної енергії, природного газу, води та інших видів паливно-енергетичних ресурсів бюджетними установами і закладами  району на 2019 рік  згідно з додатками 1-5.

 

2. Рекомендувати керівникам установ і закладів, які фінансуються за рахунок коштів районного та місцевих  бюджетів та виконавчим комітетам сільських рад:

-  власними наказами та рішеннями встановити помісячні ліміти енергоспоживання (у тому числі підпорядкованих бюджетних установ та закладів) у межах лімітів, визначених у додатках 1, 2, 3, 4, 5;

 

- забезпечити систематичний контроль за відповідністю фактичного споживання енергоносіїв визначеним лімітам та стовідсотковим їх фінансуванням.

 

          3. Персональну відповідальність за дотримання встановлених лімітів покласти на керівників бюджетних установ і закладів – споживачів енергоносіїв.

 

4. Відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства райдержадміністрації про хід виконання розпорядження інформувати райдержадміністрацію щомісяця до 10 числа.

 

5. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови райдержадміністрації від  06.07.2018 №  179 «Про ліміти споживання теплової і електричної енергії, природного газу, води та інших видів паливно-енергетичних ресурсів бюджетними закладами та установами району на 2018 рік».

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови райдержадміністрації відповідно до розподілу функціональних  повноважень.

 

 

 

В.о. голови  адміністрації                                                  Л.МЕЛЬНИШИН                                                                        




Реєстрація
Логін
Пароль
Реєстрація
Опитування


 

 

 

 
 
 
 
 
Запитання | Адміністратор
Інформаційний супровід: pressa1@rv.gov.ua Тех. підтримка: forweb@rv.gov.ua  ©  Рівненська обласна державна адміністрація
Безкоштовна гаряча лінія ГО «Донбас SОS»

Майбутня професія - ЗАХИСНИК ВІТЧИЗНИ

Млинівський районний військовий комісаріат проводить відбір кандидатів на навчання у вищих військових навчальних закладах (ВВНЗ)....