РІВНЕНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

На головну

Уряд України Мапа сайту

Всі матеріали на вебсторінці розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0International

 

33001, м. Рівне, вул. Соборна, 195, тел./факс: (0362) 63-60-91, Е-mail: rivnenskarda@rv.gov.ua

 
 квітня 2024 
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
Пошук
Розширений пошук»
 

 

 
Новини

6 вересня 2021
На Рівненщині до «Великого будівництва» увійдуть парки, ДЮСШ та будинки культури

Про амбітні плани на 2022 рік йшлося під час онлайн наради із керівниками громад Рівненщини. Як розповіла заступниця голови Рівненської ОДА Людмила Шатковська, в області планують розбудувати мережу парків дозвілля, відремонтувати будинки культури та реконструювати ДЮСШ.

«Вже зараз ми активно працюємо над проектом зі створення парків дозвілля у межах президентського проєкту «Велике будівництво». Однак ми не чекаємо початку наступного року, а вже зараз вивчаємо реальний стан локацій та плануємо подальшу роботу», - розповідає Людмила Шатковська.

У Рівненській області обліковується 1 032 га зелених насаджень загального користування. Це - парки культури та відпочинку, набережні, сквери та бульвари. Тому головне завдання - реконструювати та осучаснити найбільш занедбані паркові зони. Так, на сьогодні громади Рівненщини вже підготували пропозиції щодо реконструкції 45 об’єктів зеленого господарства та будівництва 18 нових паркових зон.

За словами Людмили Шатковської, першими державні кошти в рамках проєкту «Велике будівництво» отримають найактивніші громади – ті, які вже виготовили проектно-кошторисну документацію на розбудову власних парків.

Також заступниця голови ОДА зазначила, що у 2022 році в межах проєкту Президента України громади області зможуть отримати додаткове фінансування на реконструкцію діючих будинків культури.

Окрім того, до переліку реконструкції спортивних закладів області, які включені до програми «Велике будівництво», увійшли 6 спортивних об'єктів: по два у Березному та Костополі, а також у Рівному, Дубно.

У закладах проведуть капітальні ремонти залів, модернізують спортивні бази, реконструюють приміщення. Окрім поліпшених умов, це дозволить збільшити кількість місць для занять спортом та створити можливості для проведення змагань вищого рівня.

 



Архів новин »
Реєстрація
Логін
Пароль
Реєстрація
Опитування


 

 

   

 

 

 

  

 

Запитання | Адміністратор
Інформаційний супровід: pressa1@rv.gov.ua Тех. підтримка: forweb@rv.gov.ua  ©  Рівненська обласна державна адміністрація

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_________________________

ОГОЛОШЕННЯ

 

Заява про визначення обсягу

стратегічної екологічної оцінки

 

Оголошення про проведення щорічного

обласного конкурсу проектів розвитку

територіальних громад Рівненської області на 2021 рік

 

 

Оголошення про початок громадського

обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля

 

Порядок використання коштів, передбачених в обласному бюджеті, на часткове відшкодування відсоткових ставок за кредитами (позиками) банків, що надаються на реалізацію проектів суб’єктів малого і середнього підприємництва

 

До уваги надавачів послуг за спожиті енергоносії та надані житлово-комунальні послуги

 

Об’єкти бюджетної сфери, які потребують здійснення енергоефективних заходів із залученням механізму енергосервісу та інвесторів

 

Оголошення для органів місцевого самоврядування щодо розрахунку середньозважених тарифів на тепло!