РІВНЕНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

На головну

Уряд України Мапа сайту

Всі матеріали на вебсторінці розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0International

 

33001, м. Рівне, вул. Соборна, 195, тел./факс: (0362) 63-60-91, Е-mail: rivnenskarda@rv.gov.ua

 
 квітня 2024 
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
Пошук
Розширений пошук»
 

 

 
Новини

16 вересня 2021
Перепланувати, вдосконалити логістику та повністю покращити формат медзакладів планують у Рівненській обласній клінічній та дитячій лікарнях.

Перепланувати, вдосконалити логістику та повністю покращити формат медзакладів планують у Рівненській обласній клінічній та дитячій лікарнях.

Деталі масштабної реконструкції обговорили сьогодні під час робочої наради. Серед присутніх - перший заступник голови ОДА Сергій Подолін, заступниця голови ОДА Людмила Шатковська, керівники департаменту охорони здоров’я та будівництва і архітектури, а також головні лікарі медичних закладів.

«У наступному році президентська програма «Велике будівництво» буде масштабуватись та набирати обертів. Уже відомо про запуск проєкту з реконструкції лікарень. Від Рівненщини ми подаємо 2 заявки - це обласна клінічна та дитяча лікарні. Реалізація проєкту триватиме упродовж 2022-2023 років, тому вже зараз ми повинні продумати, які якісні зміни потребують ці медзаклади», - зазначив Сергій Подолін.

Так, реконструкція передбачає не просто поверхневий ремонт кабінетів та відділень. Йдеться про повноцінну розбудову медичної інфраструктури, яка напряму б відповідала рівню провідних європейських клінік.

«Ми плануємо перепланувати розкидані по різних корпусах кабінети, аби медикам та пацієнтам було комфортніше знаходитись у лікарні. Наше завдання - повністю покращити формат цих двох медзакладів. Першочергово будемо збирати наради із керівниками лікарень, аби почути їх бачення щодо того, як саме має змінитись заклад», - зауважила Людмила Шатковська.

Також в рамках реконструкції передбачається й закупівля дороговартісного обладнання.



Архів новин »
Реєстрація
Логін
Пароль
Реєстрація
Опитування


 

 

   

 

 

 

  

 

Запитання | Адміністратор
Інформаційний супровід: pressa1@rv.gov.ua Тех. підтримка: forweb@rv.gov.ua  ©  Рівненська обласна державна адміністрація

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_________________________

ОГОЛОШЕННЯ

 

Заява про визначення обсягу

стратегічної екологічної оцінки

 

Оголошення про проведення щорічного

обласного конкурсу проектів розвитку

територіальних громад Рівненської області на 2021 рік

 

 

Оголошення про початок громадського

обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля

 

Порядок використання коштів, передбачених в обласному бюджеті, на часткове відшкодування відсоткових ставок за кредитами (позиками) банків, що надаються на реалізацію проектів суб’єктів малого і середнього підприємництва

 

До уваги надавачів послуг за спожиті енергоносії та надані житлово-комунальні послуги

 

Об’єкти бюджетної сфери, які потребують здійснення енергоефективних заходів із залученням механізму енергосервісу та інвесторів

 

Оголошення для органів місцевого самоврядування щодо розрахунку середньозважених тарифів на тепло!