РІВНЕНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

На головну

Уряд України Мапа сайту

Всі матеріали на вебсторінці розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0International

 

33001, м. Рівне, вул. Соборна, 195, тел./факс: (0362) 63-60-91, Е-mail: rivnenskarda@rv.gov.ua

 
 квітня 2024 
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
Пошук
Розширений пошук»
 

 

 
Новини

30 вересня 2021
Відбулася сесія районної ради

Внесено зміни до бюджету Рівненського району на 2021 рік та передано майно з балансу КП "Управління майновим комплексом" Рівненської районної ради у комунальну власність новоутворених громад Рівненського району.

Та ще низку важливих питань розглянуто та прийнято 30 вересня 2021 року на порядку денному десятої сесії Рівненської районної ради восьмого скликання під керівництвом голови районної ради Василя Тимощука.

У роботі позачергового засідання районної ради прийняли участь 42 депутати, голова Рівненської районної державної адміністрації Олександр Коваль, перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Леонов, керівник апарату райдержадміністрації Антоніна Потайчук, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

У ході засідання розглянуто 46 питань фінансового, економічного, соціального та організаційного характеру. Так, 9 питань було знято із розгляду та направлено на доопрацювання.

Також, було одноголосно підтримано звернення Рівненської районної ради до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, народних депутатів України, Ради національної безпеки і оборони України щодо захисту інституції сім’ї та звернення до Президента України, Голови Верховної Ради України та Прем’єр-міністра України щодо недопущення підвищення ціни на природній газ, електроенергію та підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги.

Крім питань фінансового, економічного та соціального характеру було заслухано інформацію керівника Здолбунівської окружної прокуратури про результати діяльності у І півріччі 2021 року.

Окремі питання десятої сесії восьмого скликання районної ради викликали серед депутатів жваві обговорення та дискусії.

Орієнтовно, наступне чергове засідання сесії районної ради відбудеться 23 грудня 2021 року.

 



Архів новин »
Реєстрація
Логін
Пароль
Реєстрація
Опитування


 

 

   

 

 

 

  

 

Запитання | Адміністратор
Інформаційний супровід: pressa1@rv.gov.ua Тех. підтримка: forweb@rv.gov.ua  ©  Рівненська обласна державна адміністрація

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_________________________

ОГОЛОШЕННЯ

 

Заява про визначення обсягу

стратегічної екологічної оцінки

 

Оголошення про проведення щорічного

обласного конкурсу проектів розвитку

територіальних громад Рівненської області на 2021 рік

 

 

Оголошення про початок громадського

обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля

 

Порядок використання коштів, передбачених в обласному бюджеті, на часткове відшкодування відсоткових ставок за кредитами (позиками) банків, що надаються на реалізацію проектів суб’єктів малого і середнього підприємництва

 

До уваги надавачів послуг за спожиті енергоносії та надані житлово-комунальні послуги

 

Об’єкти бюджетної сфери, які потребують здійснення енергоефективних заходів із залученням механізму енергосервісу та інвесторів

 

Оголошення для органів місцевого самоврядування щодо розрахунку середньозважених тарифів на тепло!