РІВНЕНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

На головну

Уряд України Мапа сайту

Всі матеріали на вебсторінці розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0International

 

33001, м. Рівне, вул. Соборна, 195, тел./факс: (0362) 63-60-91, Е-mail: rivnenskarda@rv.gov.ua

 
 квітня 2024 
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
Пошук
Розширений пошук»
 

 

 
Новини

14 жовтня 2021
В урочищі Гутвин патріотичними піснями вшанували Героїв УПА

В урочищі Гутвин патріотичними піснями вшанували Героїв УПА

14 жовтня в урочищі Гутвин Костопільської громади, на місці постою Головного Командування Української Повстанської Армії у 1942-1943 роках, відбулися урочисті заходи з нагоди Дня захисника та захисниці України, Покрови Пресвятої Богородиці, Дня українського козацтва та 79-ї річниці утворення Української повстанської армії.

Участь у патріотичній події взяли голова Рівненської райдержадміністрації Олександр Коваль, ветерани УПА, учасники АТО, обласного фестивалю патріотичної пісні «Героям слава», волонтери та жителі громади.

Присутні поклали квіти до Пам’ятного знаку на місці постою Головного командування Української Повстанської Армії та вашунували героїв хвилиною мовчання.

Фестиваль розпочався молебнем священнослужителів за здоров’я українського воїнства та народу, продовжився концертною програмою аматорських колективів Рівненщини.

"Цього дня ми знову повертаємося пам’яттю і серцем до грізних і незабутніх сторінок минулого, щоб ще раз осягнути, кому зобов’язані мирним небом над головою, можливістю жити і ростити дітей та онуків. Подвиг захисників України — це та велика і велична правда історії, яку нікому і ніколи не вдасться спотворити і перекреслити. Це — постійна школа виховання молоді, взірець реального, дієвого патріотизму для кожної чесної людини і свідомого громадянина, наочне свідчення єдності всіх поколінь нашого народу." - зазначив Олександр Коваль.

З нагоди свята Олександр Коваль вручив подяки мужнім та справжнім захисникам від обласної, районної та міської влади.

Нагадаємо, що саме із Гутвина розпочалася історія Української повстанської армії. У селі у 1942 році відбувся перший з’їзд вояків УПА. Водночас, у населеному пункті розташовувався штаб і проводився вишкіл вояків.

 



Архів новин »
Реєстрація
Логін
Пароль
Реєстрація
Опитування


 

 

   

 

 

 

  

 

Запитання | Адміністратор
Інформаційний супровід: pressa1@rv.gov.ua Тех. підтримка: forweb@rv.gov.ua  ©  Рівненська обласна державна адміністрація

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_________________________

ОГОЛОШЕННЯ

 

Заява про визначення обсягу

стратегічної екологічної оцінки

 

Оголошення про проведення щорічного

обласного конкурсу проектів розвитку

територіальних громад Рівненської області на 2021 рік

 

 

Оголошення про початок громадського

обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля

 

Порядок використання коштів, передбачених в обласному бюджеті, на часткове відшкодування відсоткових ставок за кредитами (позиками) банків, що надаються на реалізацію проектів суб’єктів малого і середнього підприємництва

 

До уваги надавачів послуг за спожиті енергоносії та надані житлово-комунальні послуги

 

Об’єкти бюджетної сфери, які потребують здійснення енергоефективних заходів із залученням механізму енергосервісу та інвесторів

 

Оголошення для органів місцевого самоврядування щодо розрахунку середньозважених тарифів на тепло!